Goldie Pants - 28

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Neata...M I love you
Mj....io azi sunt invitata la ziua cumnatului meu...ca atare diseara cre`ca spun PAS ,sper totusi sa intru...
mei me gandeam aseara....pa Purple am lasat-o in ceata cu pozele alea ale mele.Deci ..Lisa, sister...in poza in care am spus ca sunt io cu nasul...sunt cu sotul din dotare..in a doua ...cu finu`..Io eram nasha....

Mergi la inceput

Mey da voi ce palaria mea faceti? Fingerili alea pa unde tasteaza ca pacilea nu vaz nik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Distractie placuta la party la cumnatul tau. Il lasi pe Blue acasa? Poate sa vina Black, White si Metal la el in vizita? Sa stea si ei de vorba..ca noi i-am prea acaparat.
Cu ocazia asta chem si eu neste prietene la petrecere in pijamale. Ha? Ce zici anka?

Asa ca sa fiu si eu mai romantica:

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Mergi la inceput

Nu Purple.....fara prietene prin preajma lui.
Il iau cu mine sa fiu mai sigura...l
Lisa.Oana,Mj,Iona.....unde sunteti fratilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

ce e mey? ce ai patit??? trebe sa dam aci raportu ce facem si cu cine??? eeeeeeee,ce palaria mea
mey ankutza da io pa finu de ce nu l-am cunoscut??? la mine de ce nu ajunse defilarili???

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

mei MJ....am defilat cu costumatia de la nunta aia(tu o stii).Nu ti-am mai trimis ca ma gandeam ca mi-ai vazut fizicu` impunator .......si la urma urmei io eram personajul principal in defilare.
mey daca nu vrei nu imi da raportu,nu imi da...de fapt nu l-am cerut, io vroiam doar sa vb si noi pacilea...da daca nu vreti-nu vreti , ce palaria mea sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

mey anka vad ca iar nu ne potrivim cu programili si petreceti fara noi
iete mj pa finutu lu anka

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

io vreau sa-l vaz pa finu alalalt de care zice ankutza ce palaria mea io n-am vazut defilarea in direct da nu-sh de ce m-ati lasat p'afara daca nu vrei raportu de ce intrebi unde suntem?? sau ce facem cu fingerili?? ha?? nu te gandesti ca nu putem ca sa spunem ??
iaca io toata ziua fusei cu www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover da alte detalii nu poci ca sa dau

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

pa finu alalalt fara acordu ei io nu ti-l arat..trateaza cu anka
mey da ce se mai aude cu spa-ul?se face sau nu?ca vreu sa stiu.....sa investesc in altceva atunci

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

pai sa investesti, da ai zis termenii adunarii ???ca acolo am ramas
iaca io ma adun aci cu www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank">my lover si te asteptam .

Mergi la inceput