Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mitumac, felicitari pt cumparaturi.

Lorex, incercam si noi sa facem ce putem pt planeta si important este sa ne educam copii in acest spirit. Legat de pui bio si noi mancam numai din astia. Sotul are o ferma si crestem pui pt noi si el ii taie, ii aranjeaza si ii pune la congelator. Sunt asa buni fata de cei din comert. Si vara facem si gradina de legume care au gust fata de ceea ce cumparam.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Roxana Culcer este fiica doamnei doctor Ana Culcer? Scuze, dar chiar nu stiu cine este.
Cristies fac bine multumesc de intrebare. Iau micul dejun Mai nou ma culc pe la 4 si ma trezesc pe la 12. Nu prea am mai scris (desi citesc tot) pt ca incerc sa imi rezolv din timp proiectele pt facultate. De fel sunt mai stresata si ma gandesc sa nu ma stresez prea tare in preajma sesiunii si sa astept atunci bebelina in liniste.

Aaa...si admir burticile harnicute ca imi dau de treaba cu cititul.
va

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Lorex, incercam si noi sa facem ce putem pt planeta si important este sa ne educam copii in acest spirit. Legat de pui bio si noi mancam numai din astia. Sotul are o ferma si crestem pui pt noi si el ii taie, ii aranjeaza si ii pune la congelator. Sunt asa buni fata de cei din comert. Si vara facem si gradina de legume care au gust fata de ceea ce cumparam.

Esti norocoasa!
Da, intradevar au cu totul alt gust....
Tocmai am terminat puiul la ceaun si ...l-am papat pe tot cu sotul

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

uhhh!!! Buna "dimineata"...!!!

De cand m-am trezit robotesc, calc, impachetez...

Am terminat bagajul de spital, in sensul ca le-am si pus in geanta... si pus geanta la indemana

E inca deschisa, daca mai apare ceva sa pun deasupra... dar cred ca e completa..
Doamne ajuta!

Acum evadez o ora din casa caci am un drum de rezolvat ...

I'll be back, sa citesc si sa comentez, nu am uitat de poze la torsoanele de vata, vin azi!

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

La emisiunea aia a facut reclama la magiun natural de topoloveni.......moaaamaaa ce pofta mi-au facut....oare unde gasesc???
ati vazut undeva??
magiunul de prune e preferatul meu

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

fetili,am si eu o intrebareca eu tot va citesc,dar nu va scriu ca nu stiu ce sa va zic.acum am azuns la pagina 4 din cap asta si nu stiu ce este ala "ORKAN"daca am scris bine...am gasit si in capitolul anterior,tot la vikinga

26+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

La emisiunea aia a facut reclama la magiun natural de topoloveni.......moaaamaaa ce pofta mi-au facut....oare unde gasesc???
ati vazut undeva??
magiunul de prune e preferatul meu

26+

gasesti la Real si este parca 11 sau 12 ron. Sa ai pofta!

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Andre_lina, sa ne spui si noua ce ai pus in bagaj (recte mie, ca sunt mai . Nu am uitat de torsoane (asa se cheama?).

Lorex, merci de link. Sa va fie de bine.

Danyelana, ce harnicuti sunteti.

Miremia, bafta in sesiune si pana atunci spor la proiecte.

Trebuie sa ma organizez sa fac ceva de mancare, ca am muncit destul azi (am acoperit rosturile la gresia din balcon - in speta mai mult sotul, eu cu indicatiile).

Pana acum am pozat trusoul lui bb. Dupa masa il uploadez sa-l vedeti si voi si sa-mi spuneti ce mai am de luat.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

fetili,am si eu o intrebareca eu tot va citesc,dar nu va scriu ca nu stiu ce sa va zic.acum am azuns la pagina 4 din cap asta si nu stiu ce este ala "ORKAN"daca am scris bine...am gasit si in capitolul anterior,tot la vikinga

Eu m-am gandit ca o fi un fel de furtuna (uragan mai mititel) dar nu stiu sigur. Daca mai intra Vikinga poate ne scoate din ceata.

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Si eu m-am intrebat acelasi lucru. Ma gandesc ca este o furtuna mai puternica sau ceva de genul.

Mirela 30+

Mergi la inceput