Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Elefantica, si eu am un frate cu 9 ani mai mic si el a avut tot doua mamici, ca si la voi. Il tineam in brate, il schimbam si acum are 1,97m si imi spune "sora mea cea mica" E un dragut si ne iubim tare mult.

Ale, bafta multa la examene azi.

Dastefa, felicitari pt Miruna grasunica. Imi pare rau ca Stefitza e bolnava si nu doarme noapte. Medicul ce a zis? Sper sa treaca repede si sa fie bine si vesela ca de obicei.

Rebiana27, felicitari pt eco morfo de ieri . Ce frumos ca i-ai vazut falcutzele si iti doresc sa semene cu fratiorul ei

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

cris_mario Casa de piatra!! Sa fiti fericiti toata viata!
Onitza sa-ti traiasca minunatia de baiat!
gabriela77 La multi ani cu intarziere!

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mamidepuiti, drum bun si odihna placuta la bunici. Sunt sigura ca vei fi o rasfatata si tu si Radu.

Cris.dogarel, sanatate si pt Ana ta si sa se faca repede bine.

Sagetutza, si eu am fost dezamagita de faptul ca bebe o safie Capricorn. Dar l-am asteptat de prea mult timp ca sa ma supar pe el ca vine in ianuarie .

Alexutzzza, o fi Scorpionul cea mai buna zodie dar Leul e si mai buna.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata!Despre gelozia intre fratiori ce pot eu sa zic: marea chestie pe care o puteti face e sa nu indepartati fortat copilul cel mare numai spre tata ca mamele sa stea cu noul nascut ci exact invers. Pe cit se poate tatal sa prinda curaj sa stea o ora-doua cu cel nou nascut, de pe la o luna e posibil cu siguranta si mama sa faca ceva deosebit cu fratele/sora cea mare, la inot, la cinema, la o plimbare numai asa mama fiu/fiica, cumparat ceva deosebit, nu stiu idei tre sa aiba fiecare in fct de familie, la noi ritualul fix era ca ea sa citesc povestea de seara si sotul statea cu cea mica plus pe parcurs si altele. Sa mai aveti grija ca din cauza oboselii sa nu rabufniti ori sa va pierdeti rabdarea cu cel mare ca e tare nedrept. Depinde si de virsta si daca-s fetite copiii cei mari e mai usurel. Vad ca vorbiti de zodii in care eu nu cred dar asa de amuzament eu is scorpion Aldo tot scorpion, Nadja berbec si Letizia va fi capricorn. Sotul e varsator. Acum citiva ani citeam ca un mariaj scorpion varsator e naspa bla bla..niste prostii, am o relatie extraordinara cu sotul si chiar e un tip super nu stiu daca e de la zodie ori ba. Da' ma rog eu-s aia de a purtat si perle la nunta in ciuda traditiei care zice ca perlele is lacrimi, ei nah, pai daca s-au potrivit perfect la rochie cum sa mai stau pe ginduri? Si normal ca nici vb de lacrimi, avuram noi ceva probleme la vreo 2-3 ani de la maritis dar n-au avut treaba cu perlele mele asta cu siguranta. Si in rest nu suntem certareti, nervosi etc din contra tipul oamenilor pusi pe glume. pe curind.PS: ahaaaa am intrat multisoare in AMR, tre sa scoatem majoretele sa se dezmorteasca de acum si chiar tre sa-mi fac si eu bagajul ala pt spital, sa-mi aduceti aminte ca-s de groaza!Vikinga 34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Noua semnatura:Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

vai, ce m-ati pierdut la discutia asta cu zodiile...nu stiu de ce, dar nu prea mi s-a parut ok cu adevarat niciodata. mi s-a parut ca e cam ca tratamentele dr., in special cele cu hormoni: prea multe chestii generale, care nu tin cont de nuantzele individuale. cand eram prin liceu, la inc. anilor '90(maica), era zilnic horoscopul peste tot, I mean, peste TOT. si erau asa de multe contradictorii: capricornii sunt egosishti, dar au suflet bun, pestii sunt altruisti, dar introvertiti etc. ma rog, eu sunt nascuta fix intre pesti si berbec si mi se potrivesc toate si... nimic
so, io cred/vreau asa:copii nostri vor mosteni cele mai bune gene de la mami si tati (ca, deh, asa e cu evolutia speciei), vor fi mai frumosi, mai destepti si mai buni ca noi si vor inavata chestii faine de la noi si de la lume, astfel ca se vor intalni, de ex,Yannis cu Ema si nu dl. capricorn cu dra capricorn. vor avea si defecte (putine),dar nu din cauza zodiei, neaparat.

hai ca iar m-a luat valu'...sper sa nu supar pe nimeni cu

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Vikinga, nu ne mai speria!!! Felicitari pentru noua semnatura, dar nu ti se pare ca e cam portocaliu peisajul?

Rebiana, felicitari pentru vestile de la eco. Ce frumos ca ai vazut falcutele....

Lorex, eu acum am intrat si am vazut de dna. Culcer... si pe Antena 2 se zbantuiau unii...

Miremia, ce mai faci matale?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

elena, danyelena, lorex si vikinga, multam de info cu fratiorii mai mari. am sperante ca va fi ok, asa cum ziceti si voi, ana e mare, o sa aiba aproape 7 ani, si-a dorit muuuult o fratzioara, e nerabdatoare sa faca de toate ca sa devina "mami2". sper sa fie un bb sanatos si fara probleme, astfel incat atentia noastra sa fie distribuita egal si ana sa nu se simta neglijata

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

vai, ce m-ati pierdut la discutia asta cu zodiile...nu stiu de ce, dar nu prea mi s-a parut ok cu adevarat niciodata. mi s-a parut ca e cam ca tratamentele dr., in special cele cu hormoni: prea multe chestii generale, care nu tin cont de nuantzele individuale. cand eram prin liceu, la inc. anilor '90(maica), era zilnic horoscopul peste tot, I mean, peste TOT. si erau asa de multe contradictorii: capricornii sunt egosishti, dar au suflet bun, pestii sunt altruisti, dar introvertiti etc. ma rog, eu sunt nascuta fix intre pesti si berbec si mi se potrivesc toate si... nimic
so, io cred/vreau asa:copii nostri vor mosteni cele mai bune gene de la mami si tati (ca, deh, asa e cu evolutia speciei), vor fi mai frumosi, mai destepti si mai buni ca noi si vor inavata chestii faine de la noi si de la lume, astfel ca se vor intalni, de ex,Yannis cu Ema si nu dl. capricorn cu dra capricorn. vor avea si defecte (putine),dar nu din cauza zodiei, neaparat.

hai ca iar m-a luat valu'...sper sa nu supar pe nimeni cu

poze
AMR 8 sapt.!!

Ai dreptate sa nu crezi... eu si fratele meu suntem nascuti in aceeasi zi, aceeasi luna si evident am fost crescuti in acelasi mediu, de aceiasi parinti si surpriza: Suntem foarte diferiti.
Il iubesc foarte mult (si sigur si el pe mine) dar pana la a ni se potrivi acelasi horoscop e mult tare.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, eu acum am intrat si am vazut de dna. Culcer... si pe Antena 2 se zbantuiau unii...

32+

...aaaaamm...sorry ca te-am indus in eroare.Eu aveam emisiunea inregistrata si ma uitasem la ea dimineata. Traieste sanatos e de la 15 parca, de luni pana vineri si uneori chiar sunt teme interesante.
www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/2009-11-27" target="_blank">uite emisiunea
sa ai putina rabdare ca la inceput sunt inregistrate si reclamele (vreo 5 minute)

26+

Mergi la inceput