Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 8
inutsa spune:
Salutare!
Ce frumos e afara! Ar fi bine de o plimbare, doar ca noi am expediat carutul la socri si mai dureaza pana o sa avem altul.
alina ms de laptiuc!
aly da, 4 perechi . Doar ca sambata am ramas singura cu Bia acasa , sotul plecat la socri, si nu am iesit sa-i iau cadou, i-am dat de la mine ce mi-a pus Mosul dar tot nu am umplut toate perechile.
Nepotul tau e tare haios
Daca ati votat fiecare alt candidat, inseamna ca v-ati bucurat pe rand de victoria preferatului: ieri Geoana, azi Base
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
inutsa spune:
Avem si [b]pozici noi
---------------
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o felie de tort cu mouse de menta, dupa reteta de la Miha.... care a iesit super....
Ella, Inutsa, dastefa, Ani, Alina, multumim de urari. Sunt necajita, ca ziua Stefaniei nu a fost asa cum ne-am dorit, din motive de soacra bagacioasa si... si mai multe nu mai vreau sa spun, ca sunt si acum, dupa 2 zile de cand a plecat, un pachet de nervi....
Inutsa, cum mai e Bia, ca mie nu mi-a mai trebuit nimic si nici pe forum n-am mai intrat....
dastefa, multumim. Sper ca acum sunteti mai bine... Stefy inca mai tuseste, dar e mai bine as vrea sa cred...
Alina, multumim. La multi ani, sotului.... Eu am ramas in urma...
Michele, mmultumim. Voi cum sunteti?
Daniela, multumim. De cadou, inca nu am decis ce sa luam, dar la grupa Stefaniei am decis sa strangem bani sa luam ceva la doamne din partea grupei. Daca vrei poate vorbim pe mess. Anul trecut am luat singura, un pachet de cafea si o cutie de bomboane la fiecare si m-a ajuns peste 20 RON de persoana, inmultit cu 5 doamne.... Asa ca anul asta am decis ca e mai bine asa.
danyelle005 spune:
Salutare!
Inesa pupam ochioasa. Ce m-am amuzat cu cele 4 perechi de papuci
Alynta darnic Mosul la voi, se vede ca ati fost cuminti. La multi ani sotului pt ieri.
Lacramioara imi pare rau ca te-a suparat soacra, daca e asa, atunci bine ca a plecat . La noi la cresa nu avem cum sa strangem bani pt ca inca nu ne cunoastem intre noi parintii (cel putin eu stiu doar vreo 3 parinti, dar din vedere) si nici nu ne prea intalnim, asa ca anul asta o sa luam separat. Tot asa ma gandeam si eu la o cafea si o cutie de ciocolata...
Dastefa ce putin mai e pana vine bebelina...Cum a reactionat Daria cand a vazut ghetutele? Amalia a fost asa de uimita cand a vazut cizmulitele incat nu a indraznit sa se duca singurica sa vada ce a primit, a venit si m-a luat de mana sa mergem amandoua
Am vorbit la Stanley pt petrecerea cu Mos: costa 10 lei/ora/copil, la care se adauga 100 lei Mosul (suma care se imparte la nr de parinti participanti)
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
inutsa spune:
lacra si da-o incolo de soacra bagacioasa!!!! mai bine nici nu o mai chemati sau bagati in seama alta data, parerea mea. Bia e ok acum, i-a trecut tot.
danielle multam. ce timida Amalia...
De abia astept si eu sa o vad pe Bia bucuroasa de cadourip
---------------
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
iulia-stefy spune:
La multi ani, Lumi_Richard!
Va ofer o un laptic si o "maslina"... si ma duc la treburi.... Petrecerea si dansul.... nu mai zic.
Daniela, Inutsa, multumesc pentru sustinere...
Anilansa spune:
buna dimineata
La multi ani, Lumi_Richard !,
iulia, mersi de , ei... referitor la soacra ...un sa iti treaca nervii si o ...ca nu fac bine la sanatate... si multi pt Stefi, cum se mai simte?
inutsa.. ti-am admirat printesa cea frumoasa, o prinde bine rosul
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
La multi ani Lacramioara!
La multi ani Lumi_Richard!
Multa sanatate si numai bucurii din partea vietii
Noi suntem bine,oarecum, iar suntem toti mucosi;Iar Bia nu vrea nici un sirop nimic...nu stiu cum s-o tratez,o sa mergem azi la medic sa vedem ce si cum....
O zi frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
inutsa spune:
LA MULTI ANI, LACRA!!!
LA MULTI ANI, LUMI_RICHARD!!!
---------------
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica