Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bluekidoo Buna burtici... venim si noi de la eco cu ... mi-am vazut fata.. este energica, jucausa...ne-a scos limba cand ii studiam fata.. ![]() Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/ In asteptarea martisorului 25+ Tanya Ioana Sotie fericita cu bebe in burtica |
felicitari pt pasarica!!! ma bucur ca sunteti bine, cat despre nume, este f frumos

POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui oanka80 honeybaby tocmai ma gandeam ca am vedenii eu si mi se pare ca am burta mare, dar hainele imi confirma gandurile. cand adaug poze noi ele sunt spre sfarsitul paginilor de pe situl cu poze, nu stiu cum sa pun aici link cu ultimele poze. le tot adaug si eu la celelalte.asa ma chinui in fata calculatorului, am de scris proiecte de lectii si ma loveste fetita mereu, semn ca nu ii convine ca sta inghesuita. sper sa termin azi si maine. "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 27+ - Maria-Emiliahttp://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO *mamica unui fluturas* |
pupam burtica frumoasa si mamica, tot frumoasaaaaa!

POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Rebiana27 spune:
Am revenit dupa cateva ore de relax si observ ca, atata timp cat noi suntem cuprinse de linistea si euforia apropiatelor sarbatori sau -poate- a celui mai frumos trimestru de sarcina, fetele de la odiseea vecina se pregatesc sa deschida sezonul de nasteri! 
Pentru ca-s cateva fete acolo care mi-s dragi inca de cand eram "membru cu acte in regula" al odiseei, trec si scriu sau doar citesc si in seara asta nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca una dintre ele se pregateste de nastere!!
Doamne ajuta sa fie bine! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Am fost pana la urma la eco.
In mare e ok. De aceasta data doctora e sigura '' chistul'' este defapt un al doilea sac cu placenta proprie si ca a fost o sarcina gemala.
Bebeluna in rest e ok, dar tot fotomodela, are 418 g.
De data asta mi-a explicat tot ce a masurat si a vazut. cam asta imi amintec acum...
Ma duc sa ma uit ce mai scrie pe hartii ( am un teanc, cred ca 10) si pe CD
.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
rebiana sa poarte lucas sanatos noile achizitii :)
oanka esti o mamica frumoasa foc
denisa ce faci , ai fost la eco? cum te simti?
rebiana si eu citeam la odiseea din ianuarie si.am vazut ca au inceput sa apara bebelusii :)
mai avem putin si trecem pe locul 1 la odisee 
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
felicitari denisa, ma bucur ca maya e ok!
poate de aici afp mare, in general la sarcini gemelare e mai mare
cat despre greutate eu o vad medie, daca ma uit pe diverse tabele de dezvoltare fetala
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara rebiana si eu citeam la odiseea din ianuarie si.am vazut ca au inceput sa apara bebelusii :) mai avem putin si trecem pe locul 1 la odisee ![]() |
Cu emotie si entuziasm astept momentele in care vom cunoaste fericirea din nou!! (Visez de nenumarate ori clipe ce succed nasterea ce va sa vina...) Uneori mi se pare o eternitate pana atunci, alteori pare ca timpul zboara! Doamne ajuta sa fie cu bine!!

Denisa acum o saptamana si ceva cand vorbeam de AFP am eliminat ideea ca acesta este marit din cauza unei sarcini gemelare ca stiam ca nu e cazul.. dar uite ca a fost! Bine ca Maya este bine, asta e tot ceea ce conteaza!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Din cate am inteles AFP este secretata de ficatul fatului si cum al doilea sac este gol tot nu inteleg de ce e mare.
Nu prea mai conteaza acum, important e sa fie bine pana la sf.
Am o usoara stare de indispozitie pt ca nu am reusit amandoi embrionii sa supravietuiasca......
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa e posibil ca al doilea sac sa fi fost fara embrion, altfel cum s.a eliminat dar sacul a ramas la locul lui?¿
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Din cate am inteles AFP este secretata de ficatul fatului si cum al doilea sac este gol tot nu inteleg de ce e mare. ![]() Nu prea mai conteaza acum, important e sa fie bine pana la sf. Am o usoara stare de indispozitie pt ca nu am reusit amandoi embrionii sa supravietuiasca...... Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Puiu' nu te pune pe inima rea din acest motiv!! Gandurile sa-ti fie indreptate cu dragoste spre minunea ce-o porti in pantec si cu recunostinta spre Dumnezeu care intotdeauna stie ce face!
Hai fruntea sus! Te vei bucura de Maya mica si frumoasa si ii vei face un "surior" sau o "fratioara" in viitor. Ok?

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!