Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Deci putem incepe galeria ,nu?
Toata -a e gata de actiune...

HAI ANDRE!!!HAI CHIARA!!!NASTERE USOARA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Mie cel mai ciuda mi-e ca eu ce mulg arunc si nu am in ce sa=l pastrez si eu. Nici loc la congelator nu avem, deocamdata si nici in ce sa-l pun nu am

tot fetele au scris pe aici ca sunt ft ft bune ca recipiente de pastrat lapticul: recipientele alea pt recoltat urina si dus la analize. Sunt niste borcanele de plastic cu capac rosu, au gradat parca si mililitri pe ele si costa 1 ron la farmacie!! Mie chiar mi se par o idee ft buna, le cumperi ieftin, le sterilizezi si le poti folosi pt lapticul tau in surplus..Zic si eu..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Ar fi super alea daca gasesc si eu la 1 leu. O sa caut prin farmacii, ca la lab unde vreau sa duc proba de scaun al lui Dominic, am cumparat recipientul cu 4 lei.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

PARAM-PAM-PAM
VINE CHIARAAAAAAAAAAAA

HAI ANDRE, mamica curajoasa si incercata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Chiar asa, gasca maine e zi mare pt Andre.

HAI ANDRE!!!HAI CHIARA!!!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

In primul rand la multi ani pt Rares si Dominic sa creasca mari si sa fie cuminti ca sa mai apuce si mami sa intre pe forum.
Ramona e super la greutate Dominic. Sa o tineti tot asa.
Andre ma bucur tare mult ca ai ajuns cu bine la final. Multa bafta maine. Pupici de la mine si de la Danut. Si ne vom gandi maine la voi.
Noi maine facem 1 luna si am crescut de la 2.400 la 3.400 si mami e ff multumita.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

RamonaC - m-am lamurit cu lapticul... sper sa-mi si iasa cand o fi cazul, ca eu mai mult de 20 ml nu am scos niciodata, si pe aia f rar si doar la inceput cand erau sanii f tensionati.
Foarte tare mama ta ... bai, mama tot mama for ever.

Nu poti incerca la medicul de familie sa faci rost de recipiente de alea mici de plastic? ca mie mi-a dat mereu asistenta gratis pentru urocultura...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

...ramonacopot, imi pare rau sa aud ca bebitza al tau iar sufera saracutzul...sa dea DD sa treceti cu bine de hopul asta si sa nu mai aveti asa probleme pe viitor.va pupacesc pe amandoi
eu mai devreme am dat startul la fulguiala....si pe acolo...am mentionat-o si pe ANDRECLUJ...mama ce pocita am fost..nu?!?
ANDRECLUJ...eu iti doresc sa ai o nastere usoara...bebe se vina repede...sa fie sanatos...grasunel...mancacios si frumos ca mama lui....orice ar fi si oricat de greu ti-ar fi gandeste-te ca maine vei primi de la DD cel mai frumos cadou din viata ta...eu il rog pe Doamne Doamne sa vina tati al vostru cat mai repede acasa si sa ai o nastere ca in povesti ca sa ne-o poti relata si noua apoi...sa ne bucuram alaturi de tine...sa te intareasca DD mamico...noi te asteptam sanatoasa...tot aici

SA TE INTAREASCA DD ANDRECLUJ...SI NASTERE USOARA BURTICO

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

IUUUUUHHHHUUUUUUU!!!!!!

IN CURAND ANDRE ISI VA VEDEA COMORICA, EU O SA-MI VAD NORICA SI RARESHU' O SA-SI VADA SOATA!

HAI ANDRE!!
CURAJ, TOTUL VA FI BINE!!

HAI CHIARA

TE ASTEPTAM CU DRAG SI CU EMOTIE!!

PS. SA-TI ADUCI AMINTE DE TOATE INCURAJARILE TALE CATRE MINE SI SA LE EXPLOATEZI DIN PLIN!!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buuuuuuuun, Flavius inca urla, dar l-am lasat cu Pustache batranu' ca sa-si revina si nervii mei putin, ca intru imediat la sch3

In primul rand, Dominic si Raresh, felicitari pentru o lunita, sa va dea DD multa sanatate si impreuna si nu numai sa sarbatorim muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani fericiti!

Monis felicitari, acum mi-ai luat si mie dopul de la mintea asta incuiata care e treaba cu kk moale...si am mai si sunat pe toata lumea

Andre GATA, s-a sfarsit chinul, sa inceapa distractia, fericirea si zilele frumoase si insorite.
Ma si eu alaturi de fete pentru tine si pentru printesa.

HAI ANDRECLUJ!!!!!

HAI LALU!!!!

MA DUC SA VAD CE MAI BUCATARESC...CA IMEDIAT MA CHEAMA PUSTACHE

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Yepaaa,vine Chiara,italianca noastra mica!!!!!

Hai,Andre!!! Nastere usoara!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput