Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
RamonaC

stiam eu ca ceva nu-i bine de nu ai dat binete aseara
. Va tin pumnii sa se rezolve mai repede problemutele si sa fiti veseli si fericiti. 

si pupam si Dominicul mare si grasut 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Andrecluj spune:
Dragele mele, am venit de la control si noi, de maine sunt mamica. Ne-ar ajuta o rugaciune cine are chef si va multumim. Va pup si imi va fi tare tare dor de voi. 
38+
Chiara Ada
RamonaCopot spune:
Multe greseli de ortografie frate 

, dar decat sa intru sa mai corectez mai bine scriu alt mesaj, cu speranta ca ati inteles esentialul (ca-s pe laptop si merge asta ca melcul), pana isi cere maraila dreptul.
Andre
si merci de PM.
Nush cine zicea ca bebe doarme mult, 4-5 ore...sa ramana tot asa. Ca noi mai mult de 2 ore nu am mai pupat somn la Dominic din maternitate in prima zi, cand a dormit 7 ore si eu plangeam ca am un bebe "defect" ca doarme de 7 ore si nu scoate nici un sunet. Nici dupa baie nu doarme mai mult de 2 ore, asa ca nu am decat sa ma obisnuiesc. La inceput, pana nu am stiut cat a pus pe el, credeam ca e flamand, ca nu-i tine laptele meu de foame si de aia cere sa pape asa des, dar acum am ajuns la concluzia ca laptele meu e destul de ok si ca e el mai flamanzila (oare de ce m-os fi mirat ca si doar nici eu nu-s o matza lesinata
). Asadar, daca aveti bebei care dorm mai mult, bucurati-va ca e de bine.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
ANDRE vine Chiara la mami in brate maine???? 

Sa dea DD sa fie totul bine si cat mai usor pentru amandoua. Deci pana la urma iti face cezariana "tata doctorul"...
Suntem cu gandul la voi! 

si ai incerdere ca o sa fie bine.
Ramona,
RamonaCopot spune:
Azi, in timp ce citeam din urma, am vazut ca mai toate fetele active is la 38+. Si imediat or sa isi tina puiutii in brate si ele si pe aici nu o sa mai fie aceeasi atmosfera. Noi astea care deja avem o luna, in loc sa fim obisnuite, sa avem o rutina si sa fim ca furnicutele pe aici, abia mai punem si noi pleoapa pe pleoapa, apoi sa mai apucam sa si scriem cate ceva
.
Sper insa, ca atunci cand o sa fim cu toate mamici si ne mutam la scutece, sa fim mult mai active.
Shtephy
, parca vad ca si de la tine o sa primim zilele astea un mesaj asemanator cu al Andreutzei
. Abia astept sa va vad si eu comorile voastre
.
Ramona,
laurairina13 spune:
Wow...Andre ce veste minunata!!!!! In sfarsit, dupa 9 luni in care numai tu stii cat ai suferit fara tati de Chiara, si consemnata la orizontala
, de maine te auzim cu bebitza in brate!!!! Iupiii..in sfarsit
!!!!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, o nastere usoara -presupun ca va fi cezariana- , si sa te refaci repede si sa ai laptic..siiiii..nu in ultimul rand O BEBITZA SANATOASA SI FRUMOASA CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII LA AMBII PARINTI!!!!

HAI ANDREEEEEEE! HAI BEBITZA CHIARAAAAAAAAAAA!!! 

Maine asteptam cu sufletul la gura vesti proaspete si bune!!!
Apropo, tati de Chiara cum se simte la aflarea vestii??? A inceput sa colinde netu dupa bilete de avion?![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Dragele mele, am venit de la control si noi, de maine sunt mamica. Ne-ar ajuta o rugaciune cine are chef si va multumim. Va pup si imi va fi tare tare dor de voi. ![]() 38+ Chiara Ada |
Ne
pt.voi cu draga inima si suntem convinsi ca totul va fi bine!!
.Sa va ajute DD sa veniti pe lume in pace si sa fiti sanatoase! Va pupam cu drag ,si eu si David..

RamonaCopot spune:
Monis
. Nu mai terin daca te-ai lamurit in legatura cu lasatul de "provizii" acasa la sot pentru viitoarele escapade de ~ 3 ore. Apropos, felicitari pentru "intratul in blugi"
.
Eu cand am iesit pana acum, m-am muls si am pus laptele direct in biberon si la frigider. Cand trebuia sa-i dea mama sa pape, il scotea de la frigi si il punea intr-un castronel in care a pus niste apa fierbinte (acum ne-am luat incalzitor de la primii pasi) si imediat la pispirel in gurita. Altadata l-am lasat si in camera, fara sa-l mai bag in frigi, pt ca era destl de putin pana sa ceara el sa pape si mama, de dragul vremurilor de demult, a luat biberonul si l-a tinut la ea in san
, asa ca l-a papat Dominic la temp corpului.
Mie cel mai ciuda mi-e ca eu ce mulg arunc si nu am in ce sa=l pastrez si eu. Nici loc la congelator nu avem, deocamdata si nici in ce sa-l pun nu am ![]()
Ramona,
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Mie cel mai ciuda mi-e ca eu ce mulg arunc si nu am in ce sa=l pastrez si eu. Nici loc la congelator nu avem, deocamdata si nici in ce sa-l pun nu am |
tot fetele au scris pe aici ca sunt ft ft bune ca recipiente de pastrat lapticul: recipientele alea pt recoltat urina si dus la analize. Sunt niste borcanele de plastic cu capac rosu, au gradat parca si mililitri pe ele si costa 1 ron la farmacie!! Mie chiar mi se par o idee ft buna, le cumperi ieftin, le sterilizezi si le poti folosi pt lapticul tau in surplus..Zic si eu..
pozici noi cu rechinas