Cum a slabit DrMonicaPop

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Doamne fereste! Eu sper sa fie sanatoasa si pina la urma nu conteaza cum a slabit, numai sa nu ne "abureasca"... in fond, fiecare declara ce doreste.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

acum un an socrul meu a mers la nutritionist si sub supraveghere medicala a dat jos in 3 luni 30kg. Era fericit...7 luni mai tarziu l-am ingropat: aflase cu 10 zile inainte de a muri ca are cancer de colon...pierderea kg s-a datorat cancerului...ciudat este ca-si facuse analizele numai ca nu facuse si colonoscopie...Multa sanatate doctoritei Pop!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Trist... ea s-a infometat pur si simplu , n-a tinut nici o dieta echilibrata , nu e bine deloc.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 33+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bine ca a putut femeie sa stea infometata...eu nu as putea nici de m-ar plati cineva...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Hm, gurile rele spun ca de fapt si-a pus Lap Band.
In fine, e minunat atata timp cat a ajuns unde a dorit.

Si fetelor, femeia are o varsta, e normal sa si-o arate mai ales cand nu mai e grasime care sa o intinda ...

Oricum, rezultatul e WOW !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Oricat de aiurea ar suna, parca tot e mai bine c-a slabit prin infometare decat daca ar fi slabit cu ajutorul unor pastile dubioase de slabit. Dar e clar ca nu e sanatos nicicum si ca a riscat mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

...deci medic fiind, cred ca stie mai bine decat noi si a ales o metoda potrivita. Eu personal cred ca risca mult mai mult daca mai ramanea obeza.

Da, rezultatul e WOW si bravo ei, si-a sporit sansele sa fie un om sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Fara indoiala ca e mai bine acum, cand are greutate normala decat inainte, cand era supraponderala. N-a zis nimeni ca trebuia sa ramana asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Hm, gurile rele spun ca de fapt si-a pus Lap Band.
In fine, e minunat atata timp cat a ajuns unde a dorit.

Si fetelor, femeia are o varsta, e normal sa si-o arate mai ales cand nu mai e grasime care sa o intinda ...

Oricum, rezultatul e WOW !

S-ar putea ca ...9 zile sa stai "nemancat"dupa operatia asta....2 zile iti pun perfuzii...1 saptamna n-ai voie decat lichide ( apa plta...ceai neindulcit, supa degresata...) deci n-ai mancat ...9 ZILE!

Mergi la inceput