Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
decenuela spune:
m-am trezit si nu pot adormi 

va citesc de vreo ora...
sigur n-am sa fiu dim la cafea....
pretty nu=ti fa atatea griji. vei constata ca tot ce ti se pare tie ciudatin per asta...vei intalni sigur si la multe dintre fete.
vikinga te mai asteptam cu povesti din alea de-ale tale...frumu rau.
cine pomenea de macara????????/ vreau si io. cum doamne iarta-ma sa stau la pat cat maimult....cand patul asta ma intepeneste. iar acu ca mi s-a zis...pas...cred ca autosugetia...mi se pare ca mai bustean sunt si ca nu ma mai pot ridica deloc din pat fara sa-l bruschez pe bb.
mai e treaza careva????
32+ 
nicolcris22 spune:
Buna fetele....
apropo de dormit...de cand sunt in concediu de odihna mi-am dereglat rau somnul...ma trezesc la 12 ziua si nu ma ia somnul pana la 3-4 dimineata.De exemplu ieri am dormit si dupa-amaiza...m-am trezit la 12 si la 2 doremeam iar...pana la 5 si am o lene..desi am multe de facut prin casa nu fac nimic, prefer sa dorm.Azi am dormit iar de la 6 la 9 seara si acum dupa cum vedeti cine e activa pe forum???
De pe 2 decembrie incep serviciul si as vrea sa pot sa mai merg pana pe 21 decembrie apoi sa-mi iau prenatalul.Am observat ca dupa ce manac ma umflu, simt ca pelsnesc si nu pot sa fac nimic decat sa dorm.
In legatura cu sex-ul...doctora nu mi-a zis nimic, nici nu am intrebat, dar de cand am colul mai scurt mi-a fost cam frica sa mai fac ceva desi imi doresc tare si eu si sotul....asa ca doar ocazional si nu a iesit mare branza pt ca obosesc si inca nu am gasit o pozitie adecvata
...off
31+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
nicolcris22 spune:
Am adaugat si eu niste poze cu camasile de noapte cumparate din dragon luni....si cu patutul renovat ( a fost al sotului si l-am vopsit cu vopsea pe baza de apa).
Apropo de chilotei...mi-am luat 4 perechi tot din dragon 95 % bumbac, cu talie mai inalta si mai lati...foarte confortabili dupa nastere ...imi pare rau acum ca nu mi-am luat mai multi....ca abea am gasit asa mai maricei cu bumbac 95% ca 100% nu am vazut pe acolo.Am si unii de unica folosinta luati din carrefour dar arata naspa si nu prea m-as baza pe ei.
Si apropo de tampoaneam vazut si eu abea ieri pe mailul comun cum sunt facute si mi s-au parut imense....si oare unde gasesc eu tifon asa 40 cm X40 cm gata taiat???In rest nu par greu de facut.
31+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
decenuela spune:
eu ca sa adorm...m-am gandit sa pap ceva
asa ca mi-am feliat cartofi ..i-am bagat la cuptor pr gratar..am fc putin mujdei si ii astept sa se faca

la dragon nu s-a inchis? nici eu nu mi-am luat nik pt mine...si-as fi vrut sa merg acolo....mai ales ca voi lua chestii..camasi de noapte ...chiloti din aia mari pe care nu prea le voi folosi.
acum parca mi-e frica sa stau mult in picioare...
ref la sex..al meu aseara, speriat oarecum devestile de la dr...a inceput sa faca glume de consolare...nu stiu pt cine..cred ca pt amandoi...zicea....tu ai colul scurt....eu putza mica...nu mai putem face nik...
hm...
32+ 
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela eu ca sa adorm...m-am gandit sa pap ceva asa ca mi-am feliat cartofi ..i-am bagat la cuptor pr gratar..am fc putin mujdei si ii astept sa se faca ![]() ![]() la dragon nu s-a inchis? nici eu nu mi-am luat nik pt mine...si-as fi vrut sa merg acolo....mai ales ca voi lua chestii..camasi de noapte ...chiloti din aia mari pe care nu prea le voi folosi. acum parca mi-e frica sa stau mult in picioare... ref la sex..al meu aseara, speriat oarecum devestile de la dr...a inceput sa faca glume de consolare...nu stiu pt cine..cred ca pt amandoi...zicea....tu ai colul scurt....eu putza mica...nu mai putem face nik... hm... 32+ ![]() |
M-ai omorat cu cartofii si cu mujdeiul
....eu sunt fan mujdei si ceapa...am mancat in sarcina asta o gramada de ceapa si usturoi...eu ma gandeam sa ma bag la o junculita cu ceapa si cu paine...dar al meu sot zice ca e cam tarziu pt grasime...hmm...
31+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22
PrettyBaby spune:
hahahdecenuela ce haios..ce-mi place de barbati in situatiile astea majoritatea sunt asa..ma uit la ei si parca se blocheaza stau putin se gandesc li se blocheaza circuite si scot o perla:)haiosi..cred ca simt ca nu vor mai fi pe primul loc..apropo am avut niste prietene care dupa ce au nascut au avut probleme cu sotii la un moment dat vazand ca nu mai sunt asa bagati in seama ca inainte au avut crize si le spuneau ceva de genul ....''da numai de asta(asta fiind
)ai grija?mai ai grija si de mine''
..asa ca...nu ma mira cand scot perle
Diana
31+
decenuela spune:
mmmm si mie imi place usturoiul....
da, slaninutza...cam greu pt ora asts.
dar sotul...de ce nu doarme|?
tot de la sarcina??
32+ 
PrettyBaby spune:
nicolcris22 foarte frumoasa aia cu pisica si halatul verde imi plac la nebunie..cat te-au costat...?
Diana
31+
decenuela spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui PrettyBaby )ai grija?mai ai grija si de mine''Diana 31+acu..sincera sa fiu..cred ca ma consola pe mine...pt ca el stie ...o fi ea.."mica"..hehehehe..dar la orale..nu se simte.... glumesc...din pctul meu de vedere trebuie in tot ce facem sa nu uitam si sa neglijam nik..asta pt bunul mers al lucrurilor. din fercire eu am un barbaat minunat...care merita din partea mea toata dragostea, respectul si...un oral din candd in cand:))))) |
32+