Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Tocmai ce m-am intors de la o baita rapida. Voi mai faceti baie in cada sau numai dus? stiu ca nu prea ar fi bine baita, dar mi-e greu tare sa renunt ... in 10 minute

Andre_lina fii cumintica, ai timp sa faci cumparaturi si dupa

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

va invidiez ca puteti sa dormiti asa devreme eu pana la 3-4 nici gand de somn si la 9 maxim ma trezesc...ce mi-ar placea sa dorm si eu de la 21-22 pana a doua zi la pranz..dar asta este ma omoara insomniile aste

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Am revenit

Eu nu am fost asa de harnica precum elefantica si nu am recuperat sunteti mult prea rapide pt cat mi-a fost mie de rau .
Sapt. trecuta am prins o raceala fff urata chiar si acum mi-a mai ramas tusea .. Sunt in medical de 2 sapt si asta pt ca am un dr extraordinar care saracu face totul ca sa-mi fie mie bn si fara bani (mai rar asa) .. Am fost si la o eco la spital 2D care m-a linistit (dr a zis:"este sg eco pe ziua de azi f buna, numai probleme au fost la eco) insa m-a nelinistit ceva .. In afara de faptu ca la mine sarcina nu e cnf UM (e cu 2 sapt mai mica) .. dar cica nu ar fi o problema .. mi-a zis dr ca are piciorusele un pic mai scurte a zis ca nu e nimic rau dar totusi .. de ce?? .
De luni ma pregatesc de munca. M-am hotarat ma duc pana de craciun si dupa aia gata ..
Aaaa si mi-a schimbat si DNP : 16.02 .. Deci mai am

Va si sa stiti ca mi-a fost dor de voi

27+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PrettyBaby

va invidiez ca puteti sa dormiti asa devreme eu pana la 3-4 nici gand de somn si la 9 maxim ma trezesc...ce mi-ar placea sa dorm si eu de la 21-22 pana a doua zi la pranz..dar asta este ma omoara insomniile aste

Diana 31+

si eu la fel patesc, numai ca dorm ziua... , nici ziua nu poti dormi?

31+

Mergi la inceput

Baie fierbinte numai fac de muuult si eu stiu ca nu e recomandat
Si de dormit desi moooor de somn asa adorm si eu 3-4-5 .. Aseara spre ex am adormit la 6 fara ceva si pe la 12-1 sunt in picioare .. Sper disperarea sotului meu (pt ca daca eu ma trezesc trebuie sa fie si el in picioare)

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

fierbinte nu fac nici eu, imi place sa stau jos intinsa in cada..., apa calduta

31+

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura si am mai pus si niste pozici ..

Sper rusinea mea nu am cumparat mai nimic pt bebe nu stiu ce naiba e in capu meu cred ca mai nimic .. Am dosr cateva hainute ori cumaparate asa de dragul de a cumpara ori cumparate de prieteni .. Si un patutz promis .. ATAT!! Ooof cand m-oi trezi si eu si oi incepe sa cumpar??? De bagaj nici numai vb

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

danasor,al3csa am crezut ca sunt singura..dar se pare ca nu:)nu ca m-as bucura de asta..daca nici eu nu stiu ca e groaznic atunci cine..a si nici la pranz nu pot sa dorm..macar daca as dormi la pranz atunci macar as sti de ce nu noptile

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna seara dragelor

Sunteti foarte active dupa cum vad eu .
Multumesc de primire si ma bucur ca nu ati uitat si de noi.

Danyelena pentru diabet am un tratament cu Metformin 500 de 2 ori pe zi .In privinta dietei e chiar foarte stricta .Nimic cu zahar deci nu dulciuri - doar anumite fructe ( mandarine , clementine grefruit ,kiwi maxim 8 bobite de struguri pe zi jumatate de mar verde ) nimic cu grasime animala ( folosesc la gatit doar ulei de masline produse soya , margarina de soya ) nu maninc carne de vita porc si peste rosu ( cum ar fi somon ) doar carne alba , pt carnea de pui fara piele , nu cartof , nu brinza , doar piine neagra sau cu seminte wholegrain , la fel si ceriale wholegrain , lapte degresat , multe salate de rosii si salata verde , multe legume verzi ( brocoli , varza , fasole pastai , fasole alba uscata) .Cam asta e dieta mea.

Dar acum si cu aceasta Colestaza regimul devine si mai strict .E goraznica reactia la aceasta colestaza - nu pot dormi noaptea am o mancarime pe tot corpul fara sa am vreo alergie si mergem la spital din 2 in 2 zile pt monitorizare .

Deja am scris prea mult numai de probleme .Eu am reusit astazi sa-mi termin gentuta pt spital si acum lucrez la caciulita nr 2 pt bebe .

Va pupic si revin miine dupa ce termin cu programul de spital .

Roxana 33 s + 5 z (Alexandru Tudor )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hop si eu!

Si eu tot asa cu somnul....dupa 3, 4. Noaptea trecuta cel putin a fost groaznica. Mai avem putin.

Mirela 30+

Mergi la inceput