Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
danasor spune:
Tocmai ce m-am intors de la o baita rapida. Voi mai faceti baie in cada sau numai dus? stiu ca nu prea ar fi bine baita, dar mi-e greu tare sa renunt ... in 10 minute 

Andre_lina fii cumintica, ai timp sa faci cumparaturi si dupa
31+ 
PrettyBaby spune:
va invidiez ca puteti sa dormiti asa devreme
eu pana la 3-4 nici gand de somn si la 9 maxim ma trezesc...ce mi-ar placea sa dorm si eu de la 21-22 pana a doua zi la pranz..dar asta este ma omoara insomniile aste
Diana
31+
al3csa spune:

Am revenit ![]()
![]()
Eu nu am fost asa de harnica precum elefantica si nu am recuperat 
sunteti mult prea rapide pt cat mi-a fost mie de rau
.
Sapt. trecuta am prins o raceala fff urata chiar si acum mi-a mai ramas tusea
.. Sunt in medical de 2 sapt si asta pt ca am un dr extraordinar
care saracu face totul ca sa-mi fie mie bn si fara bani (mai rar asa) .. Am fost si la o eco la spital 2D care m-a linistit (dr a zis:"este sg eco pe ziua de azi f buna, numai probleme au fost la eco) insa m-a nelinistit ceva .. In afara de faptu ca la mine sarcina nu e cnf UM (e cu 2 sapt mai mica) .. dar cica nu ar fi o problema .. mi-a zis dr ca are piciorusele un pic mai scurte
a zis ca nu e nimic rau dar totusi .. de ce??
.
De luni ma pregatesc de munca. M-am hotarat ma duc pana de craciun
si dupa aia gata ..
Aaaa si mi-a schimbat si DNP : 16.02 .. Deci mai am ![]()
Va
si sa stiti ca mi-a fost dor de voi 

27+
Yannis Andrei
Poze
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PrettyBaby va invidiez ca puteti sa dormiti asa devreme eu pana la 3-4 nici gand de somn si la 9 maxim ma trezesc...ce mi-ar placea sa dorm si eu de la 21-22 pana a doua zi la pranz..dar asta este ma omoara insomniile asteDiana 31+ |
si eu la fel patesc, numai ca dorm ziua...
31+
al3csa spune:
Baie fierbinte numai fac de muuult si eu stiu ca nu e recomandat 
Si de dormit desi moooor de somn asa adorm si eu 3-4-5 .. Aseara spre ex am adormit la 6 fara ceva
si pe la 12-1 sunt in picioare .. Sper disperarea sotului meu (pt ca daca eu ma trezesc trebuie sa fie si el in picioare
)
29+
Yannis Andrei
Poze
al3csa spune:
Am schimbat semnatura
si am mai pus si niste pozici ..
Sper rusinea mea nu am cumparat mai nimic pt bebe
nu stiu ce naiba e in capu meu
cred ca mai nimic ![]()
.. Am dosr cateva hainute ori cumaparate asa de dragul de a cumpara ori cumparate de prieteni .. Si un patutz promis .. ATAT!! Ooof cand m-oi trezi si eu si oi incepe sa cumpar??? De bagaj nici numai vb

29+
Yannis Andrei
Poze
PrettyBaby spune:
danasor,al3csa am crezut ca sunt singura..dar se pare ca nu:)nu ca m-as bucura de asta..daca nici eu nu stiu ca e groaznic atunci cine![]()
..a si nici la pranz nu pot sa dorm..macar daca as dormi la pranz atunci macar as sti de ce nu
noptile![]()
Diana
31+
roco1617 spune:
Buna seara dragelor 
Sunteti foarte active dupa cum vad eu .
Multumesc de primire si ma bucur ca nu ati uitat si de noi.
Danyelena pentru diabet am un tratament cu Metformin 500 de 2 ori pe zi .In privinta dietei e chiar foarte stricta .Nimic cu zahar deci nu dulciuri - doar anumite fructe ( mandarine , clementine grefruit ,kiwi maxim 8 bobite de struguri pe zi jumatate de mar verde ) nimic cu grasime animala ( folosesc la gatit doar ulei de masline produse soya , margarina de soya ) nu maninc carne de vita porc si peste rosu ( cum ar fi somon ) doar carne alba , pt carnea de pui fara piele , nu cartof , nu brinza , doar piine neagra sau cu seminte wholegrain , la fel si ceriale wholegrain , lapte degresat , multe salate de rosii si salata verde , multe legume verzi ( brocoli , varza , fasole pastai , fasole alba uscata) .Cam asta e dieta mea.
Dar acum si cu aceasta Colestaza regimul devine si mai strict .E goraznica reactia la aceasta colestaza - nu pot dormi noaptea am o mancarime pe tot corpul fara sa am vreo alergie si mergem la spital din 2 in 2 zile pt monitorizare .
Deja am scris prea mult numai de probleme .Eu am reusit astazi sa-mi termin gentuta pt spital si acum lucrez la caciulita nr 2 pt bebe .
Va pupic si revin miine dupa ce termin cu programul de spital .
Roxana
33 s + 5 z
(Alexandru Tudor )
miremia spune:
Hop si eu! ![]()
Si eu tot asa cu somnul....dupa 3, 4. Noaptea trecuta cel putin a fost groaznica. Mai avem putin.
Mirela
30+