Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Cristies, multi ![]() ![]() ![]() Acum ![]() ![]() pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Am fost gand la gand. Asta ma gandeam si eu: daca vin fetele cu forte proaspete?
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 mamidepuiuti ti-am trimis reteta. ![]() ![]() www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](floare.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
cristies spune:
Cat priveste sistemul nostru sanitar... dupa ce o gravida a facut avort terapeutic pentru ca a facut gripa, grupa de populatie gravide nu e inclusa la persoane cu risc pentru vaccinare preventiva. Doar in Romania e posibil...32+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Ce faceti burticoaselor! Mai e putin! Decembrie e pentru mine luna a noua de sarcina, dupa ultimele masuratori bb ar trebui sa vina pe 30 decembrie, penultima oara 31 decembrie chiar. Sa vedem! Macar de Craciun sa-mi fac si eu o gentuta pt spital:))Tre sa-mi actualizez semnatura, sunt in sapt 35 acum.Racita bine dar am reusit doar cu ceai cu lamii pina acum, copiii au trecut si prin febra eu nu si sper sa nu ajung sa fac.
Vikinga
34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Acesta e mesajul din cap.54. Poate stie cineva sa-i raspunda. Eu nu am facut morfo de trim. III. ![]() ![]() |
nici mie nu mi-a spus nimik dr. de morfofetala de trim III. Pe 4 dec cand am programare vom face ca de obicei control
![](plang.gif)
am citit si eu de morfo de trim III. parca se face la 32 saptamani, daca vrei s-o faci cred ca se poate si fara trimitere
![](chatterbox.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
danyelana spune:
fetele, vreau si eu reteta de cozonac. Plizzz
Acum 31+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
fetele... eu imi doresc sa nu cumva sa nasc in decembrie (ca nasc in spital de stat,nu la particular)......penurie de personal era si inainte,dar acum...cu formidabilul concediu fara salar e jale...
... s-a ajuns pe sectii sa fie cate o singura asistenta ... sa ne fereasca doamne-doamne de cate se pot intampla... cristies eu nu ma vaccinez...daca era obligatoriu era mai naspa,dar tot refuzam...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
Danyelana ti-am trimis reteta.
Tocmai vroiam sa va spun noapte buna.
Somnic usor 31+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
mamidepuiuti spune:
vikinga... bine ai revenit!...
... ne intrebam ce s-a intamplat cu tine?...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
PrettyBaby spune:
cristies danyelana ms pt raspuns va si daca a venit iarna hai ca scot si eu nasucul la aer sa vedem ce se intampla
Diana 31+