Presedintele Romaniei lovind un copil

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Voi pe ce va bazati ca filmul e trucat? Pe expertiza proprie?

Faptul ca filmul a aparut acum, nu scuza cu nimic badarania lui Basescu!


Alina

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009112737427/Actualitate/Dovada-trucajului-anti-Basescu-de-la-Realitatea-Tv-Antena-3-Gardianul.html
Uite o explicatie:


Ai vazut explicatia?


***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Au aparut pe net imagini facute cu 2 camere, din unghiuri diferite.
Faptul ca dupa 3 zile apare si clica lui Basecu un film prelucrat nu ma convinge.
Asa cum nici un testat mensa, care prinde poanta inainte de a auzi bancul, nu cred ca e un expert universal care stie si cum fac sex extraterestrii din galaxia caprei.
Nu imi place Geoana, dar Base chiar ma dezgusta.
Nu are cineva un sot-mensa care sa candideze? Ne-ar oferi si noua o sansa la vot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Periculosi nu sunt oamenii (politicienii) care sunt transanti, neciopliti sau in fine cum se vrea a se spune, ci cei care in spatele frumoaselor cuvinte si zambete fura fara niciun fel de jena si in tacere. In prezent furtul este atat de mare de o asemenea anvergura incat ajung s fie disputate adevarata puteri economice care sa ajunga din proprietatea publica in proprietatea privata subevaluate in tranzactii. Din nefericire sau cum vreti sa spunem urmatoarele obiective de furat poarta semnatura celor din cadrul PSD. Aici este miza cea mare nicidecum binele populatiei.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Ce e naspa de tot e sa fie si necioplit si hot.
Asa ca, daca e sa aleg intre un politician hot dar cu tinuta si un hot marlan nenorocit, ce sa aleg?
O sa se aleaga praful de tarisoara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Am si eu o intrebare: de ce se asteapta asa de mult ca sa se faca expertiza tehnica a imaginilor la o firma autorizata sau de catre autoritatiile statului specializate in acest domeniu:

1. Daca eram in locul lui Basescu si stiam ca nu este adevarat as fi cerut o expertiza de la cea mai renumita firma in domeniu , firma internationala (care nu poate fi corupta) ca sa nu existe discutii

2. Daca eram ministerul justitiei ma autosesizam si spuneam ca un astfel de eveniment poate influenta major alegerile si incepeam demersul unei analize si pozitii oficiale.

3. Daca eram in locul PSD ceream de asemenea la o firma internationala de renume (care nu poate fi corupta)sau ministerului justitiei sa faca o analiza.

Vad ca nici una nici alta nu se intampla si ambelor parti implicate le convine sa nu se ajunga la un rezultat clar, ALB sau NEGRU.

In final as dori sa adaug ca personal as fi influentat de rezultatul veridicitatii acestui film la votul de duminica.

Si pentru ca nu prea ma bag in discutiile politice, profit de ocazie sa remarc ca o asa lupta acerba nu a mai fost niciodata in alegeri. Asta inseamna ca miza este foarte mare si asta ma face sa cred ca nu este vorba numai de putere ci mai ales de interese economice. Si in mod cert, parlamentari si oameni politici din ambele tabere se lupta din greu sa puna mana pe ce se mai poate fura de la stat. Cine o sa piarda la alegeri nu stiu dar cu siguranta romanii au pierdut deja, indiferent cine va fi ales.

Personal simt nevoia unei optiuni noi, o formatiune politica tanara, cu oameni idealisti, cu oameni tineri care nu au fost manjiti, cu oameni care chiar le pasa de tara, de oameni care ar accepta sa lupte pentru rezultate din patritism, pasiune si faima istorica.


O zi buna Echipa Desprecopii.com

Asta in poker,se numeste cacealma!
In ideologia comunista se spune clar:calomniaza,calomniaza ca pana la urma ramane ceva care duce la indoiala(SPUN CU VORBELE MELE NU-MI ADUC AMINTE BINE SLOGANUL!)
In aparitia televizata din azi 28.11.2009 ora 16,Basescu a spus ca filmul este fals si ca ii va da in judecata pe Dinu Patriciu si pe ziarul Gardianul.
Interesant ramane ca acest mesaj nu a fost transmis in direct decat de OTV dupa stiinta mea;era anuntat pe tv-uri de stiri dar la ora 16 erau reclame si doar pe OTV()l-am putut asculta!
Ce parere aveti?Nu suna a facatura murdara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu , nu suna , sincer.
Facatura este filmuletul in care se "dovedeste" ca e un fals filmul initial.


***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Spunea un nene la TV zilele trecute: din pacate, pentru public NU CONTEAZA daca filmul e trucat. Poa' sa vina orice institut independent sa dea un verdict, publicul e atat de convins de un raspuns incat nu va crede, ci va contesta independenta respectivului institut.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

cei care in spatele frumoaselor cuvinte si zambete fura fara niciun fel de jena si in tacere.



Se numeste bun simt. Dupa parerea mea asta ne tine in loc. Faptul ca de 20 de ani incoace ne victimizam si ne jelim ca suntem furati. Si a aparut un bou care stie ce vrea sa auda poporul. De fapt ne jelim ca nu ne baga cineva in traista. Ma doare in cot daca iese Geoana sau iese Basescu, eu si familia mea o sa o ducem la fel...campania asta o sa se termine in curand, daca avem noroc se vor intoarce si politicienii la treaba si nu isi vor mai pierde timpul latrand unii la altii iar noi o sa ne vedem in continuare de treaba noastra. Si daca nu se intorc la treaba tot aia e pentru mine. Pentru pensionari si pentru altii care depind de stat intr-adevar e nasol. Insa noi astia tineri nu avem nici un motiv (sau mai bine zis nici o scuza) sa asteptam ceva de la stat. Cei care muncesc duc in spate tara asta, nu politicienii. Si nu am nimic cu bogatii, nici daca au facut banii din afaceri cu statul. Bravo lor! Fiecare are datoria sa se ingrijeasca de prosperitatea propriei familii. Sunt bani in tara asta si de furat si de facut autostrazi. Problema e ca nu se face nimic cu ei, parerea mea ca nici macar nu se fura. S-a ajuns si din punctul asta de vedere intr-un impas. Ca sa furi trebuie sa te faci totusi ca faci ceva. Si si asta e prea greu...

Editez ca sa spun ca un ban furat nu este un ban pierdut decat daca e pus in saltea (si asta se intampla pe vremea comunismului cand nu puteai sa te arati). Banul furat pus in circulatie e un ban deblocat. Ajunge in servicii, ajunge la un producator de ceva, ajunge undeva! Problema noastra sunt banii blocati in sistem nu cei furati.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

eu prefer sa votez cu un presedinte care are reactii de om ca si noi, mai impulsiv, mai transant, care poate a impins un copil si care i-a luat telefonul unei jurnaliste obraznice care il hartuia, decat sa votez cu un om calculat in aparenta, gol pe dinauntru, o marioneta "prostanaca", care este vinovat, alaturi de clica lui, de sangele curs la revolutie si de cel din piata universitatii, cand au venit minerii. si nu sunt vorbe aruncate aiurea astea, sunt realitati. o palma o pot ierta, dar sutele de crime nu! nu stiu nici daca cei care au plecat din tara pot uita (ca o buna parte din ei au plecat in timpul guvernarii PSD, nu mai vorbim ce cei care au fugit cu greu in comunismul de dinaINTE DE 89')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Editez ca sa spun ca un ban furat nu este un ban pierdut decat daca e pus in saltea (si asta se intampla pe vremea comunismului cand nu puteai sa te arati). Banul furat pus in circulatie e un ban deblocat. Ajunge in servicii, ajunge la un producator de ceva, ajunge undeva! Problema noastra sunt banii blocati in sistem nu cei furati.


accept, ce varsta ai?? Mi se pare incredibil ca cine a trecut prin comunism poate spune asa ceva. Hai sa facem un mic exercitiu: de ce nu le dam toti bani, toate activele din tara asta si n-am avea nici o problema!! Banii s-ar intoarce intr-un fel in societate, spui tu, si totul ar fi roz... Banii ar produce, ai dreptate, dar pentru cei care trebuie. Eu, ca platitor de taxe, vreau sa stiu pe ce sunt cheltuiti banii pe care ii dau, ca sunt folositi pentru anumite servicii de care beneficiez (ca nu-mi pot construi singura drumuri, si nici nu pot sa urmaresc infractorii sau sa ii judec, ca sa dau cateva exemple doar). Si nu inteleg cum poti sa accepti cu seninatate ca banii pe care ii platesti sa fie furati. Cumva, ei s-ar intoarce tot la tine, prin faptul ca vei avea unde sa muncesti (inteleg din postarea ta). Dar ce ar trebui sa se faca cu banii pe care ei ii fura nu te intereseaza??

Mi se pare incredibil ca cineva in Romania anului 2009 gandeste asa...

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

vai, a crescut Mircea Badea in ochii mei pret de doua prajini:

www.mircea-badea.ro/blog/pentru-drogati/" target="_blank">Hai, nu va suparati, poate totusi v-as da intr-o imagine “trucata ordinar” un dos de palma peste bot. Si nu m-as razgandi dupa trei ore. As ramane convins ca l-ati meritat.

esenta esentelor, desi tot in limbaj a la basescu, dar probabil ca altfel nici nu s-ar intelege despre ce vorbeste.

Mergi la inceput