Presedintele Romaniei lovind un copil

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sirimie, nu stiu ce date sau analize ai tu despre presa - despre presa libera in general.
Daca si deutche-welle e pedelizat ... in opinia ta, este ceva interesant, asta ar explica multe lucruri

in opinia mea, deutche welle - este altceva, chiar daca scrie un roman, eu cred ca exista si oameni obiectivi cu nume de roman...
tu ce crezi?

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu nu-l uit pe Patriciu povestind evenimentul:
"Basescu a dat un pumn in plina figura unui copil handicapat care nu era aurolac!"

Deci, "handicapat" ca gestul sa fie si mai condamnabil, dar nu "aurolac", sa fie clar!... Daca era "aurolac", nu mai conta, nu se obosea sa zica nici dupa cinci ani? Dupa aceea a inceput cu detalii, ca l-a lovit de fapt de doua ori, intai in plex, apoi in fata ...

Matusa copilului a zis ca nu a vazut nicio urma pe fata copilului, in seara aceea si de aceea nu l-a crezut pe copil cand acesta i-ar fi zis de incident. La cum i s-a dat capul in spate in film, cam greu sa nu ramana urme in viata reala.

Daca un copil ar fi lovit in fata mea, as schita macar un gest de a-l apara, sau de a-l consola in urma loviturii, chiar daca sa zicem n-as avea curajul de a sari la agresor. Aia din jur pareau din alt film, niciunul n-a facut asta.

Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

sirimie, nu stiu ce date sau analize ai tu despre presa - despre presa libera in general.
Daca si deutche-welle e pedelizat ... in opinia ta, este ceva interesant, asta ar explica multe lucruri

in opinia mea, deutche welle - este altceva, chiar daca scrie un roman, eu cred ca exista si oameni obiectivi cu nume de roman...
tu ce crezi?

**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |


Eu cred ca Petre Iancu e pro Basescu dupa ce am citit www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1091690-reconfiscata-revolutie-petre-iancu.htm" target="_blank">articolul asta scris de el.

In noua „Adunare nationala" alcatuita din monstruoasa coalitie PSD, PNL, PRM, UDMR si PC, adevarul a fost inca odata rasturnat pe dos, sefului statului roman imputindu-i -se exact ceea ce politica lui Traian Basescu incercase, nu fara succes, sa combata mai aprig.

Asta se intimpla dupa suspendarea lui Basescu. In loc sa ramina cu redarea obiectiva a faptelor, el incrimineaza vadit pe cei care l-au suspendat pe presedinte.

Eu nu generalizez, "presa libera" contine opinii de toate tipurile. Dar unii jurnalisti sint fatis de o parte sau de alta. (asa o fi meseria, nu stiu).



Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Cred ca ar fi fost interesant un subiect doar cu articole din presa internationala despre alegerile din Romania :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Pe mine nu m-a facut sa-mi schimb votul FACATURA asta securistica!
Argumente fara sa avem explicatii de la specialisti:
-daca nu era un fals era difuzata acum 5 ani
-la argumentul de mai sus se poate gasi o explicatie si anume ca cel care a filmat era PNL-ist si nu avea atunci interesul sa-l difuzeze:greseala la fel de mare in staff-ul PNL!
-Basescu nu este atat de prost incat sa se compromita in campanie
-declaratiile femeii sunt credibile
Si nu in ultimul rand concluzia lui Xenocid:daca nu aratau sondajele cat de prost sta Geoana nu lansau aceasta facatura!De ce nu, pt. ca este o facatura menita sa zguduie acei votanti sensibili!

Imi mai permit o intrebare poate putin exagerarata sau pote nu:nu cumva au vrut sa loveasca si in noi?Forumul DC, atat de vizitat si cu profilul legat de copii?

corect!! m-ai convins. filmul e o facatura.
am doar doua nelamuriri:
1. cum sa-mi explic miscarea de recul a copilului...poate ca s-a dat un pas inapoi orbit fiind de stralucrea basescului...se poate!!
2. oare de ce a tresarit, surprins, cetateanul din stanga copilului, urmarind cu privirea miscarea de recul a acestuia si apoi fixandu-l uluit, tot cu privirea, pe dl. de pe scena, acela cu geaca portocalie...??? aia sigur era trucaj...o.k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

sunteti parinti, majoritatea aveti un copil, poate doi...la scoala. incercati sa va imaginati ce-ati simti daca ar veni copilul acasa povestind ca "doamna educatoare/invatatoare/profesoara/..." l-a scuturat putin de ciuf pentru vreo obraznicie, sau, doamne fereste!!! i-a tras o palma...
nu-i asa ca v-ar creste tensiunea, ati avea palpitatii, ati vedea rosu in fata ochilor si n-ati avea liniste pana cand "cazul" n-ar ajunge in fata directorului, a comisiei de disciplina a scolii, la inspectorat, minister, etc. ??
nu-i asa ca n-ati avea somn pana cand persoana incriminata n-ar fi exclusa din invatamant, din asociatia de locatari, din tara si din galaxie ??!!
ei, despre asta e vorba. gestul (justificabil, fara indoiala) al unui prezidentiabil naste o adevarata isterie nationala si un partizanat cel putin ciudat, in timp ce gestul (la fel de justificabil) al unui educator ar conduce la linsarea, cel putin mediatica, a acestuia. altii platesc amenzi usturatoare pentru ca au in apartament catelusi care latra din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Ah, deliciul indignarii unei societati profund morale precum cea romaneasca!

Basescu este un luptator plin de ambitie, desigur ca stie sa fie dur si agresiv - doar a fost primarul intregului Bucuresti. Dar e prea inteligent si priceput la interactiunea cu multimea ca sa fi facut o asemenea greseala: sa loveasca un copil in public. Asta nu inseamna ca e mos Craciun, pe de alta parte.

Dar amuzanta (mai degraba, ridicola) este indignarea unora dintre alegatorii lui Geoana. Sunt convins ca multi au crezut cu adevarat "povestea" prezentata de filmulet, si - ca firi gentile - au fost socati (mai degraba mamele, spre creditul lor). Dar alegatorul din satele sarace din Moldova si Oltenia, care nu are nici un respect pentru sine, sotie, copii, animale, mediu? Prin ce miracol si-a regasit aceasta sectiune a populatiei, unde incestul si violenta domestica sunt raspandite, rectitudinea morala?

Arhitectii "filmuletului" au creat (din ignoranta sau cinism) un scandal electoral "original" romanesc, la fel de originale precum democratia si revolutia nationale. Inspirati de metodele americane (vezi Bush Sr. vs. Dukakis pentru ridicol sau DUI-ul lui Bush Jr. pentru infractiune), intoxica electoralul din scurt, pentru o unda de soc. Dar uita ca in America, un milionar precum M. Vicks petrece ani dupa gratii pentru violenta contra animalelor, in timp ce in Romania abunda cazuri de violenta impotriva oamenilor care raman nepedepsite.

Deliciul suprem este cand dl. I. Iliescu a.k.a. "mai, animalule" apare sa dirijeze din nou indignarea "maselor" cu lampase si topoare, impotriva "vinovatului". Caci, nu-i asa, stim cu totii ca Basescu e vinovat - am vazut-o la TV ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Imi mai permit o intrebare poate putin exagerarata sau pote nu:nu cumva au vrut sa loveasca si in noi?Forumul DC, atat de vizitat si cu profilul legat de copii?


b.nica, ascunde-te ca te cauta

bine ca te-ai tinut tare pe pozitii, vei vota in continuare cu Basescu ! deci vezi? nu si-a atins scopul filmuletul facut pt forumul DC... bine ca ne-ai lamurit, incepusem sa nu mai inteleg care era scopul difuzarii acestui epiosod.

eu era sa mor intr-un accident de masina acu 30 min, pe care l-am evitat la milimetru si am iesit doar sifonata. credeti ca e tot o conspiratie? credeti ca au vrut sa ma elimine ca sa nu mai primeasca un vot base? cu toate ca eu anulez votul, nu aleg nici unul dintre candidati... dar ei de unde sa stie? au citit pe forum si li s-a parut ca sunt pro .

acu no offence, doar mi s-a parut extrem de "interesanta" culmea gandirii ce a stat la baza acestei intrebari si idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Oricum, citind pe ici pe colo, am inteles ca niste experti au fost solicitati si si-au dat parerea.....ca filmul NU e trucat, dar nah....poate sunt altii si mai experti


Cu tot respectul dar gravitatea acestui film necesita si experti pe masura, nu tot felul de fotografi, cascadori, poligrafi s.a.m.d.

O zi buna Echipa Desprecopii.com


Pai nu la experti din astia m-am referit.....ci la profesionisti adevarati, neimplicati politic etc.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:


Eu cred ca Base a ezitat sa spuna in emisiunea lui Dumitrescu "E o facatura! Nu l-am lovit, nu am lovit niciodata vreun copil etc etc" cum toti (proB) si-ar fi dorit, fiindca probabil ceva a fost acolo! Banuiesc ca Base l-a impins, o fi avut intentia sa il inlature cu mana in piept pentru a auzi ce spunea femeia aceea (eu imi aduc aminte ca Orban a spus ceva de un pumn in stomac dat de Basesecu, tot la Realitatea, dar nu mai tin minte exact in care din zilele trecute, am tot cautat pe siteul lor in emisiuni si nu mai gasesc emisiunea cu Orban, dar poate vizes, nu imi mai e prea clar la cate am vazut si auzit). Posibil sa il fi atins chiar peste fata neintentionat (in situatii din alea - femeia striga disperata, baietelul la randul lui inteleg ca striga si el ca vrea un autograf si sa o lase pe femeia aia "nebuna" (cica a si confirmat pe otv baietelul aceste fapte) etc, Base pe vine, in fine) sau intentionat...cine stie. Oricum, orice copil care a mai incasat-o in viata lui are tendinta de a se feri atunci cand se simte amenintat. Deci saltul inapoi si ferirea capului ar fi putut avea loc si daca Base nu l-ar fi atins sau daca l-ar fi atins pe piept.
[haha, tocmai au sunat la usa 2 tipi in portocaliu sa ma intrebe daca accept sa particip la un sondaj de opinie...m-au intrebat daca am de gand sa merg la vot duminica viitoare si cu cine voi vota...apoi ce parere am despre alianta psd-pnl... - a, sa fac precizarea, n-am primit nimic desi am spus ca voi vota cu Base]

In concluzie:
1. Base nu a negat ca ar putea fi posibil...fiindca probabil chiar a existat un incident (nu stiu insa daca chiar de gravitatea exprimata de imagini - palma peste fata!)
2. Mai tarziu a declarat ca nu a lovit niciodata vreun copil. Probabil ca e adevarat daca am adauga "intentionat"...A vrut sa il inlature cu mana...iar mana a ajuns pe fata copilului.
3. Trist este ca i s-a parut firesc ca daca cel mic l-ar fi injurat, el ar fi fost indreptatit sa il "corecteze" (dar...asa cum inteleg, 70% din romani isi corecteaza astfel copiii...)
4. Nu cred ca Base va pierde din povestea asta, chiar daca se va demonstra ca a fost totul/partial adevarat. El a fost pana la urma consecvent cu sine, comportamentul vulcanico-agresiv il caracterizeaza, sugereaza Putere, Forta, Autorotate, iar unii oameni (unii dintre votantii sai) sunt atrasi de asemenea calitati ("calitati")

P.S. Aseara dupa ce am vazut imaginile si reactia lui Base...am ramas inmarmurita, speram sa nege, sa nege tot, sa se revolte...Mi-a fost clar ca ceva este adevarat Prima si a doua si a treia reactie a fost "Nu mai merg la vot"! Dimineata insa...dupa ce am vazut de 100 de ori poate imaginile, m-am mai calmat. Pana duminica viitoare probabil ca se va sterge si mai mult. Nu inteleg de ce nu au aparut imaginile astea vinerea viitoare (sau poate ca mai sunt si altele de vazut)

Mergi la inceput