Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani, Andrada, sanatate multa si iarta-ma ca iti urez asa cu intarziere.
Laurita scumpa cred ca n-ai vazut postul meu in care spuneam ca nici luna asta n-am ramas. Asta e, mergem inainte

Fetelor ajutati-ma si pe mine ca nu stiu de unde se schimba semnatura Multumesc frumos.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, din stanga monitorului, de la "profil personal"

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Ylari, din stanga monitorului, de la "profil personal"

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Pai si dup'aia? Ca atata fac si eu, ah si intru la editeaza profil. corect? si dup'aia? Merci mult

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Gata, am gasit, ma apuc acum sa fac modificarile. Saru'mana

Mergi la inceput

dupa, dai click pe + la optiuni profil

Mergi la inceput

Citat:

Gata, am schimbat-o. Mama, de cand ma stresa si abia azi m-am hotarat sa o schimb. Multumesc Luminel.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

Gata, am schimbat-o. Mama, de cand ma stresa si abia azi m-am hotarat sa o schimb. Multumesc Luminel.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

n-ai pt ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani Andrada! si scuze de inatrarziere; abia acum reusesc sa intru.
Am fost azi la biserica, l-am vazut pe Santa. O sa pun si o poza (ca atata am).
Deocamdata un filmulet, unde invatam animalele; cine vrea sa ne vada, aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5409225286043174354

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Andrada! Sa stapaniti sanatosi casa si sa o umpleti de copilasi dragalasi! A iesit tortura?

iulia spor la cumparaturi...ma bucr ca esti ok!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele,

Ylari ooof, imi pare rau! Lasa ca vine dr, faceti stimulari si o sa te sincronizezi cu Sis ca si-a bagat picioarele in electrostimulare si a trecut la bb3!
Iulia succes la dr!!
Desiree foarte dragut!! De unde ai luat animalutele alea, sunt super! si imi place si scaunul din spate. Asta de unde e comandat? - am vazut ca tu comanzi mai mult de pe net...
Sis scumpa daaa, e frumu luminarea, dar daca e prea greu de facut, nu ma deranjeaza nici ceva pe rotund cu hortensii ceva sau cu trandafirasi miiici si alte combinatii de floricele cu cap mic rotund. vedem noi mai atunci, oricum, Sis, Piggy fara stres, fetele, fara stres!!

Alyh ce faci?

Fetele, ieri mi-a facut cu okiul o bluzita lila de fetitza si niste ciorapei lila cu dungulite si am luat pentru 3-6 l ca erau mai grosute si deci abia toamna urmatoare intentionez sa le poarte Ilincuta. Am innebunit... dar cand vad culorile de la standurile de fete si culorile de la baietei ma ia cu

Asta e cu noi. Mirci e la socrii, sa ma duc sa-l iau si sa mergem la biserica sa ne aerisim!poate il conving pe B sa mergem dupa masa in Herastrau, am inteles ca e ff frumos si au amenajat la intrarea din CHarles de Gaulle o gramada de locuri de joaca pentru copii? Mi-a spus o prietena cu fetitza de 2 ani...
O duminica frumoasa tuturor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor, mai intram si noi.

Va pupam pe toate, din pacate suntem tot asa cu somnul. In curand ma dau cu as vrea sa ii dau ceva seara ca nu se mai poate. Stiu ca Gabitzam folosea Calma Baby, altceva nu am idee ce as putea sa ii dau sa doarma. SE invarte si se rasuceste de 100 de ori, picioare in burta, nas etc. Mai e si sotul meu care ma considera obiect de confort asa ca e si el calare pe mine nici nu ma mai pot misca cu copilul calare cu barbat la fel ma doare spatele de mor.

Noua ne vin caninii. Toti patru deodata.Ma gandesc ca o fi si asta. Nici eu nu mai stu ce sa zic.

Vreau si eu sa dau un lui Dani, sa ai curaj si incredere. O sa fie toul bine.

De mancare nu mai zic ca nu mananca, in fine e greu.

Pupici multi

Mergi la inceput