Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
Seara buna fetele.
DaniMihaser are dreptate, abia astept sa rasufli usurata pe 3!
China, merci mult de pozici...cred ca totusi vazusem alta rochita la gogoasa ta, una alba...Oricum gogo e o frumoasa orice ar pune pe eaIncepi serviciul deci, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun. Eu fetelor, nu vreau la serviciu...nush ce-o fi cu mine
Luminel, ce greu cred ca e pentru fetitza cea mica cu gripa noua...De fapt, e nasol ca acum cu atita tam-tam tot ai inima strinsa cind auzi gripa noua, chiar daca e mai usoara ca o gripa normala..
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
Buna de dimineatza fetelor , o cafelutza de la mine ptr fiecare
M-am perpelit toata noaptea, nu stiu ce am. Si ma doare burtica...
Danicris si asteptam vestea buna pe data de 3
Simonacip, nu imi mai spune de servici ca nici eu nu vreau sa aud. Daca la primavara incepem si casutza o sa fie nebunie...
Chinabulina bafta cu serviciul si pupam gogoasa vorbareatza.
Alysh sa iti fie de bine coafura. Cum a iesit racletta?
Noi mergem cu tati la shopping azi sa isi ia cadoul de Mos Nicolae. Eu l-am primit pe al meu (geaca aia rosie de piele, mai stiti?)
Si poate i cumparam si Evei o jucarie, ceva.
Mii si mii de pupici tuturor, un weekend excelent si o zi frumoasa tuturor.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
ANDREEEA,LAMULTI ANI sa fii sanatoasa, sa fii fericita, satebucuri de flacaii tai, si sa mai faci un bb ca tare bine iti iese fara numar, si o imbratisare calda si de la Mara domnisoara.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Neata fetele
Nu am mai intrat ca m-am chinuit cu Mirci nu mai vrea sa doarma la pranz decat dupa ore de insistente, de amenintari, de leganari, de picioare pe care mi le da in burta, de zgarieturi pe care mi le face pe fata...
POate trebuia sa-l dau la cresa, o fi prea rasfatat, nu stiu cum sa ma port, ma depaseste...ooof
asta e
Chinabulina ma bucur ca ti-ai revenit dupa operatie si esti iar pe baricade! merci de felicitari si de link. M-am uitat iar prin pozicile tale, e superba gogo in pozele de la mare de anul asta
Ylari o fi de bine foiala de asnoapte. sa dea Dmnezeu. Spor la shopping!
Alyshuca coafura dreapta asa?? abia astept sa te vad
Andrada sa fiti sanatosi si fericiti!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
gabitzam spune:
Andrada, multi ani de fericire iti doresc, impreuna cu baietii tai! Sa va bucurati de familie, de casa, si daca va e bine si vine si bb2, si mai bine
Alaturi de SEBI
Luminel spune:
La Multi Ani! Andrada Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Andrada79 spune:
Va multumesc din suflet pentru urari. Chiar mi-ati facut ziua frumoasa! Pupici muuuuuuuulti multi multi! Mi-am facut tort de ziua mea, acum e la frigider abia astept sa vedem ce iese! Este reteta de la prajitura cu fanta dar sub forma de tort! Binenteles ca am avut peripetii cand l-am facut, stiti ca sunt antitalent dar daca reusesc ca atunci cand il scot din forma sa nu se prabuseasca cu crema cu tot atunci chiar sunt mare!
Pupici muuulti!!!!!!
piggy spune:
Andrada La Multi Ani sa fii fericita, sanataosa si iubita!
acum am aterizat si noi de la Valcea unde ne-am intalnit cu mamaie si tataie si acum tot urla Ilinca - mamaia nuuuuu!!! - mi-e asa mila de ea O iubeste pe mama mea la nebunie...
Mi-am adus aminte ...Ylari azi trebuia sa faci the test?
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
iulia83 spune:
buna fetelor..ne mai tineti minte?? uite ca mai reusesc si eu sa intru sa va salut. sa nu credeti ca daca nu mai reusesc sa intru nu ma mai gandesc la voi. noi suntem bine, marti venim si noi la buc pt controlul la orl si oftalmo cu fata si profitam sa mergem putin si la cumparaturi pt nicolae si mos. va imbratisam cu drag, La multi ani fericiti Andrada si cui s-a mai sarbatorit intre timp si sarcina usoara fetelor noastre cu bb2 sau bb3.
va