Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 14
buli spune:
Mihaela, ce frumoasa e felicitarea ta!
felicitari pt engleza si spor
Mara, foarte faina casuta, sa fiti fericiti in ea!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
lilanda spune:
Gata; ne pregatim de plecare (si de tura de dans din jurul bradului ) asa ca va imbratisez pe toti si va urez Craciun Fericit
speed spune:
Craciun fericit si sper ca Mosul sa fie darnic cu toata lumea :)
mihaela, felicitari, bravo tie!
Sabina spune:
Neata de Craciun!
S-aveti o zi!
( )
Noi am petrecut minunat la Busteni.
Carduri, carduri de copii cu colindu, a mers si Sofia impreuna cu un baietel si au castigat 58 de lei fiecare intr-o ora jumate:), da adevaru ca a si cantat frumos de tot.
Apoi au venit verii de la Sinaia, Mos craciun s-a strecurat in casa, nu stiu cum, ca nu l-a vazut nimeni, dar au fost f multe cadouri, astia mici in extaz, si aia mari:), iar azi mi-am planificat odigna, pt ca ieri m-am cam spetit toata ziua, dupa ce docotorita mi-=a zis la telefon de dimineata:
"Sabina, nu uita ca esti ca intr-o semi internare, fii si tu mai egoista"
:))
Egoista sunt, habar n-are ea:))), dar cu doi copilasi sunt ca in internare de-adevaratelea, numa ca la alta sectie
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
buli spune:
zi faina de carciun sa aveti!
noi ne ferim capetele de dimineata, elicopterul de la mos craciun zboaraaaa (sus si cu viteza)
eu is cu piciorul in ghips 30 de zile, deci n-am ce face decit si
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
ai, ai buli, si acu zici? biata de tine:)
ferea la elicpoter:))
La noi e plin de piese de lego si alte celea.....o sa va bag poze, da mai am nevoie de cate o adresa de mail: Istme si Speed, arborico, la tine trimit la yahoo, nu?
restu le am pe undeva:)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
mara, nici de la tine nu mai am mailu.
Nici Voljena
Cum mi-am alaptat copiii
mara03 spune:
copilasi scandinavi,
cu capu´ cat un buldozer () vin si eu sa va spun sarbatori fericite, linistite si pline de iubire!
ma bucur ca v-a place casutza noastra. mai sunt aici cateva coltri de prin casa. si da, tudor e mai mare dar tot la fel de serios.
noi am fost la colindat pana la 5 dimineata. ne-am petrecut bine dar a fost urat pentru ca toata zapada aia frumoasa s-a topit si-am umblat mai mult prin noroaie.
va pupa mara pe toti si mai vine pe-aici cand are timp si nervi de otel sa indure viteza de melc a interetului de pe deal.
doruletz spune:
gata, veni mosu la scandinavi? desfacurati toate cadourile? terminarati sarmalele (respectiv orezu cu lapte pt unii? )
io ma facui ca un cimpoi cum bine zise adela cu emoticonu ala . Si nici macar n-am scuza cu picioru imobilizat...
veni si la noi mosu cu o gramada de cadouri. Problema era ca unele din ele nu erau pe lista pe care i-o trimisesem noi mosului si din pricina asta aca fu foarte nedumerita, mai ca nici nu voia sa le primeasca pe alea "ne-repertoriate" Pana la urma s-a "sacrificat" si le-a acceptat pe toate:)
Noi n'avuseram lego de care sa ne impiedicam prin casa si nici elicopter care sa fugareasca pisicile in schimb suportaram chiraielile lui cicciobello (re-botezat "ciuciu"), o aratare care face febra, oracaie si trebuie ingrijit . Noroc ca azi pana si aca s-a plicitist de smiorcaielile lui si ceru singura "mama, poti sa-l stingi ca nu pot ca sa-l mai aud":)) Ie-te ca sa vezi pentru ce ne baturam noi prin magazinele de jucarii.
In rest, azi ajunseram si noi in sfarsit sa vedem vitrinele de la galeriile lafayette, anu asta e tema ruseasca. cu toate astea sunt la fel de frumoase (si aglomerate)
mara, e suberba casuta, tot n-am uitat de berea aia pe terasa, ajungem noi odata si odata. Iar majestatea e din ce in ce mai frumoasa si din ce in ce mai solemna:)
sabina, superbe pozele si superbi copilasii. si ce mari se facura! pacat ca nu pusesi si o poza cu peisaju de carte postala pe care il admirati voi acolo de pe geamul vostru...
Craciun fericit la toata lumea scandinava si mai viu io
mihaela_s spune:
Hello lume!
Fu si la noi bine, veni Mosul cum sa nu...am scris aici cum ne distraram, sunt si poze...
Cu mentiunea ca daca anul trecut fusei eu bolnava, anul asta veni randul cosortului care azi la 12 veni acasa de la garda bolnav de ceea ce scrise Rayu mai acu' cateva posturi, boala aceea de nu stii ce pozitie fata de toaleta sa o adopti mai repede. Sigur ca de la spital lua, cica fu una beteaga de boala asta, noaptea dinainte de Ajun cand fu iar de garda. Va dati seama cum e sa mergi la spital si medicul sa fie bolnav.... Acu ne ferim cat putem de mult, cu spalari consecvente pe maini si dezinfectari cu spirt, bem la greu blĺbärssoppa(in traducere libera zama de afine) si speram ca magia asta a Craciunului sa ne fereasca de boala .
Io va si mai viu pana decolam in tarile calde!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie