Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

am reusit in sfarsit sa urc niste poze pe net.
aici

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mara, ce poze frumoase, iarna ca in povesti si asa un baietel frumusel :)

mi-au ajuns si mie mamele cu bine (vineri dimineata pe la 2), au avut intirziere cam o ora dar au ajuns ok. inca suntem in perioada de acomodare toate 3, soacra-mea nu vrea nimic, ii e jena si sa-si ia mincare din frigider, vrea sa-si spele hainele de mina etc iar maica-mea in schimb vrea de toate si asteapta sa fie servita ca la 5 stele :)
E destul de frig si aici, in jur de 0 grade (ceea ce e foarte neobisnuit) si o gramada de polei, o placere de a conduce masina :) zapada foarte subtire.
va pup pe toti si spor la copt cozonaci (NOT!) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hop si io din nameti! Fratilor, asa o iarna nu am mai vazut...si nu pentru ca nu am locuit aici decat de doi ani, ci pentru ca pana si localnicii spun ca asa iarna nu au mai vazut! Cred ca avem deja jumate de metru de zapada, si ninge mia departe...plus ca a inceput sa si viscoleasca...iar Gotland e singurul loc din Suedia unde nu se da cu sare pe drum! E haios, pe alocuri niic nu stii unde se termina drumul si unde incepe santul, noroc ca pun astia niste bete portocalii fosforescente din 25 in 25 de metri, ca sa delimiteze...na, haiul pe pamant! Speram ca pana dupa anul nou sa se aranjeze vremea, sa nu ne pierdem prin ceva aeroporturi.... Haha, ce-mi plac noile emoticoane...
Eu lucrai ieri si azi, pe bani de data asta.... de maine ma apuc de sarmalit si alte cele.
Si la mine mosul a venit mai devreme...ieri am primit vestea ca m-au acceptat la unul din cursuri, cel de genetica si la celalalt(anatomie si fiziologie) sunt prima pe lista de rezerve, am sanse mari sa ma ia la al doilea val de alegeri.

mara, sa stapaniti sanatosi casa! ce mare s-a facut Tudor!

speed, pai impaca si capra si varza...pune-o pe soacra sa o serveasca pe mama si gata! Cat stau la voi? Pleaca deodata? Hai ca trece repede....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mara, aveti o casa o frumusete, decor, arhitectura, culori, totul.

Iar baiatul tau are niste expresii si niste ochii....m-a terminat. Ce-a crescut!!

Sa va traiasca si s-o stapiniti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mara, m-ati dat gata!
Sa fiti fericiti in casuta de vis!

Dragii babei, n-am mai intrat ca am fost ocupata cu doctorii si inca nu e over:), dar azi am reusit sa fac testele alea complicate, saptamana viitoare vedem ce iese.

Plecam la busteni un picut...primul Craciun in casa noua:), o sa va pun poze negresit.

Va urez toate alea alea, masa imbelsugata, zapada alba, cadouri cu nemiluita si Pilates dupa:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica :))

Va dati seama ca si mie imi place la nebunie casutu' marei (de piatra sa fie!!), iar scarile alea m-au ter-mi-nat!! Tudorelu' tot frumuselu' e si pare o idee mai putin serios, nu??

mihaela, bravooo!! Felicitari si succes cu admiterea. Hai, ca mai e putin :))

Si pe-aci ninse si ieri, insa, din fericire e mult mai cald si vad ca azi dealul de zapada scade simtitor. Nu de alta, da' ne vedeam mincind acasa de Craciun si io nu preparai nimica . Altii in schimb da, asa ca pilates dup-aceea. :))

Sabinelu' drum bun si vreme frumoasa si analize bune. Neste vin rosu nu e bun la ce ai tu??

Asaaa, lui speed ii doresc rabdare, rabdare multa, iar lui itsme nitica mai multa zapada, ca sa-l vedem si pe domnu' Iggy Aseara, il antrenai nitel mai tare pe Ilie cu fulgii, drept pentru care monseru' a dormit lesinat. A trebuit sa-l scol la masa, lucru nemaipomenit. Ma gindesc sa rept figura miine si de Anul Nou cind incep bombele, ca sa nu se mai apuce de latrat in draci.

Stiti ce n-aflaram noi anul asta??? Stiri de balul voljenei; unde-i voljena??? :)) Daca n-apare, sigur se dezmorteste la caldura!!

Va pup pe toti in grup, da' nu va urez nimic ccc ca mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hai sa va doresc si eu repede Craciun fericit, ca nu cred ca mai apuc sa dau pe aici, ca ma apuc imediat de infasurat sarmale.

Sper ca ati fost cuminti si va gaseste maine seara Mosu'!

Mara, absolut superba casa ta, iar Tudorelul pare foarte matur si ganditor. Sa o stapaniti sanatosi si fericiti!

Lulutz, saracul Ilie, la varsta lui, sa-l expui la asa ceva (la joaca pana nu mai poate manca, bietul de el) :-)

Pupici si sanatate la toata lumea si nu uitati sarbatorile astea sa onorati obiceiul scandinav:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

SARBATORI FERICITE!

Un Mos Craciun cu tolba plina, bucurie si veselie alaturi de cei dragi in zilele astea pline de magie!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

terminarati cu si si multe alte aferente si trecurati la sau asta asha mai spre seara?

Craciun si An nou fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Craciun fericit, cadouri faine, sanatate, cozonaci, cocktailuri, copii cuminti si voiosi!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput