Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
provista spune:
buna shasa. am ajuns sa te prind "online" pe forum... inseamna ca e tarziu si ma duc la paaaaaa
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Pt cine vrea model de grafic nou pt Craciun.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ciresica5 spune:
Buna seara,
Vad ca discutati tot despre mancarica...Imi vine sa cand imi amintesc ce patesc mai ales la masa de pranz, cea cu legumele! A avut o perioada cand manca destul de bine, dar acum a prins faza sa stea cu mancarea in gura fara sa inghita si ma innebuneste
. Ajungem ca masa de pranz sa dureze si 2 ore si atunci pt. ca cedez eu, caci daca ar fi dupa el cred ca am sta asa toata ziua
. Apropo de sucul de portocale, eu am inceput sa i-l dau cu legumele
si asa mai inghite cate putin. Totusi, eu incerc sa vad partea plina a paharului si sa remarc ca face asa doar cu ce nu-i place sau daca s-a saturat si-atunci ce sa cred? Nu mai vrea legume, nu? Si totusi trebuie sa manance si legume. Ce sa fac, sa-i dau de la borcanel?
Citeam mai devreme de la voi ca dati carne in fiecare zi? Eu dau de 4 ori pe saptamana si o data ou. E prea putin?
Auziti, dar despre unt ce stiti? Cand putem sa incepem sa le dam in piureul de legume? mami fericita de
Albert-Gabriel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista buna shasa. am ajuns sa te prind "online" pe forum... inseamna ca e tarziu si ma duc la ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de ![]() ![]() dragos tea mea |
PROVISTA
![](pupic.gif)
Si eu ma retrag fetelor...tare as vrea sa reusesc sa ma bag la somnic mai devreme. Poate incep din seara asta....
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
Noapte buna
![](pupic.gif)
Iri
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
New Life Is Born
provista spune:
eu, eu vreau. super arata ayla
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui provista eu, eu vreau. super arata ayla Simona mamica dragastoasa de ![]() ![]() dragos tea mea |
Pai da-mi poza sa te inramez in minunatul meu salon decorat pt Craciun.
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
citat din mesajul lui Ciresica5 Buna seara, Ce sa fac, sa-i dau de la borcanel? ![]() |
la mine a mers metoda cu borcanelul hipp hipp-ura. nu mai voia deloc "scursura mea de sosete" si acum papa la pranz...din borcane de la hipp, humana, nestle
![](cavaler.gif)
![](auto.gif)
dragos tea mea
mihaelacg spune:
seara buna si multi
noi am lipsit cu scutire de la dr.
ieri am fost cu maria la dr. dupa ce i-am facut femeii capul toaca ca maria mea nu papa si a scazut in greutate. asa ca ne-a chemat de urgenta la ea la cabinet.
pe scurt: dificil caz, cica are personalitate.ea dupa cateva lingurite nu vrea sa mai deschida gurita. mancam acum un 80 gr de papa, insa sa fie la 4-5 ore. nu credeam sa patesc asa ceva cu ea.
aaaa..si i-am scos sanul noaptea.si se trezeste si vreo ora jumate - doua e treaza treaza si stam la povesti. daca bea putin ceiut.
cica tb sa-i dau papa musai la program, s-o infometez si ca e prea mare sa-i fac program acum avand tzatzica la dispozitia ei.(eu i-am dat la cerere ca nu bea nici apa si nici ceai si de asta ii dadeam mai tot timpul tzitzi).
tot ce tiu e ca voi persevera. is cam cheauna de somn, dar tb s-o pun pe picioare, sa se trezeasca dimineata infometata.
ma apuc sa citesc si eu din urma, sa vad ce-ati mai facut.
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
provista spune:
poza mea? pai stai sa fac o sedintza foto maine ... pana atunci numai poza asta o am.... ca mie nu imi face nimeni poze
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui denisamada Cand zic "ou" ma refer la "galbenush", desigur. Nu anuntati protectia copilului. ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](cavaler.gif)
![](auto.gif)
dragos tea mea