Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Anca, nu am retinut mailul prenume.nume2002?da-mi pm daca nu vrei sa repeti postarea. multumeescmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Cati

anca_nicolae2002@yahoo.com

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Catianca_nicolae2002@yahoo.comVeronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
Gataam rezolvat mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Novus, eu am inceput sa-i dau de vreo saptamana ardei, pasat alaturi de celelalte legume si vad ca nu a contestat. In schimb chiar azi am citit intr-o revista (nu mai stiu care) ca ardeiul, telina , andivele si nu mai stiu ce sunt interzise pana la 1 an pt. ca sunt foarte bogate in fibre si greu tolerabile de catre stomacelul lui bebe

asa deci !! pai atunc cred ca nu o sa-i dau inca !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mersi mult Anca..prednison dc a luat?ca ala eu il dau cand e risc de sufocare ????
Am primit si eu complex B..e f important pt sistemul nervos, mydocalm..si arcoxia. va urma un antibiotic puternic..dc se agraveaza:(
Olga..e contagioasa..pt copiii care nu au avut varicela...deci pt ai mei..dar nu am udne sa ma izolezasta este..ce-o vrea DD..ca nu mai stiu ce sa zic...

Imi pare rau Bogdana , multa sanatate iti doresc !!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Galbenusul i l-am facut si eu ieri cu brocoli. I-a placut.

cum ii faci broccoli? cu semintele alea din cap cu tot?
ca mie robotul mi le paseaza bine, dar parca totusi.
sau alea-s cele mai importante pt bebe?
merci

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Avem o supeeeer caciulitza!!! O sa-i fac si poza cat de curand. Novus, multumesc, tare buna idee ai avut ca ne-ai aratat caciulitele!!

Asteptam pozele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Ilinca_M., Capraru spune ca galbenusul de ou si carnea trebuie introduse pt a preveni anemia feripriva. cam pe la 6 luni se epuizeaza rezervele de fier mostenite de sugar din perioada intrauterina.

Este motivul pt care de la 4 luni se da(dea) profilactic fier, tocmai pt ca nu stii cata carne reusesc parintii sa ii dea "diversificatului". Acum... se mai fac si niste analize inainte, dar recunosc ca eu i-am dat "dupa legea veke", adik i-am dat profilactic, fara sa ii iau analize. Culmea e ca... atunci cand i-am luat analize, m-am trezit ca are fierul la pamant si acum luam in doza curativa, Iar Adelake e destul de avansata cu diversificarea, adik mananca galbenus/carne in fiecare zi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

serios galbenus zilnik? sau asa olekuta, nu unul intreg?

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu stiu ca galbenus se da de max 3 ori pe saptamana.

Mergi la inceput

VLAD, DARIUS ANDREI, ADRIAN, BIANCA STEPHANIE, STEFAN

M_MONIQUE

Mergi la inceput