Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique Ilinca_M., Capraru spune ca galbenusul de ou si carnea trebuie introduse pt a preveni anemia feripriva. cam pe la 6 luni se epuizeaza rezervele de fier mostenite de sugar din perioada intrauterina. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
asa mi s-a explicat si mie. pe la 4 luni se duce Ca si pe la 6 luni Fe
denisamada spune:
citat din mesajul lui m_monique eu suc de portocale pun in pireul de fructe. |
La mine nu merge, adica poate merge, dar nu ala e scopul. Piureul de fructe e bine primit, n-am probleme cu el, problema mea e cu likidele ca nu bea decat lapte, nimic altceva. De curand am introdus sucul de mere, care merse. I-am pus si suc de pere in el, a mers si asa... Sucul de portocale... cred ca tot cu de-ala de mere tre sa-l amestec ca sa aiba intrare...
Mare minune a tehnologiei marul asta: piureul de fructe tre sa contina mar, cerealele... sa aiba si putin... mar. Pana si masa de legume tot cu mar+morcov am inceput-o, ca altfel nu mergea. Noroc ca avem meeeeeereeeeeeee muuuuuuuuulte.
Kiar, Cati, Ioana e tot asa mare amatoare de mere, ca Adela m-a speriat. Ta'su nu le poate suferi.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
cativ13 spune:
Daaaa...si ne vazura si pe noi medicuta...concluziile:1.7,5 kg la 70 cm. cam putin dar raportat la greutatea de la nastere cica e bine2. Fontanela e "cam larguta" prin urmare bagam calciu si muuulte lactate si mama si fata3. Bagam si fier si vit C, doze profilactice4. Petele-ca pe mine asta ma interesa cel mai mult- dermatita de contact. mi-a dat o crema. cauza? detergentul sau un body cu capse.nimic ingrijorator.5. Copilul e bine, sanatos, vioi, miscator,sa-mi fie de bine si sa mai fac ca rezultatul e imbucuratormami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
|
denisamada spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Eu sucul de porto il dau ca atare, si e baut instant... Stiu ca unii vor sa-l dilueze, impotriva aciditatii, dar eu nu cred ca porto e chiar asa rea. In plus, e fb ca laxativ si antitermic. Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni |
Of! Nici asa nu merge la noi, ca nu l-a vrut simplu...
Iar laxativ, nu ne trebe.. Dar macar de l-ar bea...
Votati cu noi!!!
Gianina34 spune:
chatonel - multumesc mult
vrei, te rog, sa-mi spui, daca micsunica are 11 cm talpita , ce marime ar trebui sa aiba papucelul?
eu ma gandeam sa-i iau marimea 20 (aferent - 12.1cm) , ca mi-au spus niste colege la servici ca cica trebuie sa fie mai mare, sa ai loc sa-i bagi un deget la spate pe langa calcai
dar oare gandesc bine?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Dodo-pui spune:
Olishka felicitari
Novus ai PM
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Daaaaaaa, mar cu mar Ii place marul muuult de tot dar eu nu-i fac atatea combinatii. adica nu ii pun in legume mar si nici suc de mar nu am facut inca. e bine ca avem si aici tot cu sotz seamana ca eu nu-s mare amatoare |
Pupam fetitza frumoasa, sanatoasa, vioaie si miscatoare!
Pai nici eu nu mai pun mar in legume acum, am pus la inceput, ca altfel nu le voia deloc. Asa ca primul piure de legume care a fost cat de cat "consumat" a fost din morcov si... mar.
Noi am ajuns la suc de mere din dorita de a bea si ceva likide... nu apa, nu ceai... singurul likid acceptat a fost, bineinteles, SUCUL DE MERE! (bine, in afara de lapte)
La noi habar n-am de unde a mostenit "iubirea" asta de mere... poate de la bunicii paterni. Nici eu nu ma omor cu merele, iar Costin le uraste de-a dreptul.
Votati cu noi!!!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Fetelor, sa imi scrieti in clar cine e copilasul, ca am primit o poza tare frumoasa, de la ]. Eii, cine este? Copilul nu cred ca deja are adresa de mail, deci, cine-i frumuselul? |
Frumuselul e Isabella-Elena...o mama intr-o dunga a trimis mail fara titlu sau macar sa-i fi scris numele
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
anca_nicolae spune:
Dodo-pui, frumuselul este Izabela? Nu pot sa cred..., in primul rand pentru ca este plinut copilul, iar tu mereu ziceai ca aia mica e cam manechina..., dar cred ca eu am vazut cu ea poze mai demult, si am ramas cu ideea ca e mai micuta si fragila :). Ok, acum pun nume la fisier, ca salvasem pe hdd cu numele frumuselu'.jpeg .
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni