Strumfi de iul-aug 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
Caferutaaaaa ce mai fac fetele tale frumoase? N-am mai vazut poze de ceva vreme.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri, cu pupic special pentru Andreea Monicaibo si Andrei al Michydutzei.
Saby si-a inceput astazi advent-calendarul, este cu Winnie the Pooh si un om de zapada, a fost 6 ron in selgros. Eu caut acum party set cu star wars pentru sotul meu .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Caferuto, mercic de pont!
Carla, da' tort i-ai facut lui Cip? Asta ca sa nu zici ca ai doar fete...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Va multumim pt felicitari si incurajari , ce m-as face eu fara voi.
Catarina e acasa cu o prietena si va ramane si maine acasa, cat mai departe de virusi si bacterii. M-a trezit de o groaza de ori aseara dar vorba lui Cristina e asa de dulce ca imi vine sa o mananc.
Ieri statea im statia la autobusz si ma suna sotul. Catarina insista sa vorbeasca cu el si el o intreaba ce faci? Ea ii raspunde calm astept autobuzul cu mami(in daneza). Mi-a cazut fata, nu stiam ca reuseste sa raspunda asa de bine. Vorbeste ca o moara stricata si are 1000 de intrebari. E asa de dulce cand imi explica ea ce vrea. Adora sa se spele pe maini, daca nu sunt atenta intra cu totul in chiuveta , da cu matura, aspira, spala vase, vrea sa ma ajute in toate. Da Doamne sa o tina cheful asta de ajutat .
Ieri o intreb ce vrea sa manance si imi imi spune ca vrea clatite. S-a executat mamii in 10 min. A papat vreo 6 clatite micute si nu a mai vrut nimic :).
Timice dulcica Sophie. Tot sa imbatranesti asa mai ales ca din poze se vede ca ai multa energie si un aer fericit si sanatos. Cred ca ai gasit reteta tineretii fara batranete
Karlivad ca sunteti bolnavioare de ceva timp. Imi pare rau. insanatosire rapida si multi la amandoua.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Vio, ma omori cu tortul, daca tot stii de care isi doreste . Nu i-am facut, mai am ceva timp pana in 13.
Multa bafta la noul job, o sa-i faci praf pe toti.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Carla,
Mai, ce dulci sunteti toate cum ma girati voi la noul job! Multumesc mult!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
loredana_76 spune:
Ne-am luat si noi liber azi sa plimbam copilul la parada si pina am ajuns se terminase.da ne-am plimbat toata ziua prin oras.
Vio nu era mai 3 mil,era 120 lei,cred ca nu ai gasit ce ziceam eu.bafta la noul servici.
Antoanela23 spune:
Buna seara,
La Multi Ani, Romania! Sper ca ati petrecut frumos, fetelor.
La multi ani si pt ieri, de Sf Andrei!
L-am sarbatorit si noi ieri oe Victor Andreiul nostru, adica l-am dus la magazin sa-si aleaga el o jucarie si sa-l spionez ce i-ar placea de Mos Niculae si de Craciun .
Pupici la fete, somn usor,
Poze 2009
Poze 2008
oanamada spune:
Am intrat sa urez si eu, cu intarziere, La Multi Ani Andreilor si Andreelor si La Multi Ani celor doua fete dragi care si-au sarbatorit ziua de nastere!
Nu am chef sa scriu...Catinca este bolnava si stau cu ochii cat cepele pana nu mai pot si ii inchid....maiine mergem la doctor...
Va pup si voi reveni!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
xerxe2005 spune:
Multa bafta, Violeta, la noul loc de munca!
Oanamada, trimitem multi pupici fetitei bolnavioare.
Razvan al meu e la fel de atasat de mine si in fiecare dimineata avem spectacol si incearca sa ma convinga sa ma asez din nou in pat sa facem nani si sa nu plec la serviciu. Ii explic eu ca mamicuta lui se duce la serviciu sa aduca papa bun la copilas si el raspunde vehement:"papa na, mama ma 'tai" (adica sa stau, sa nu plec). Si plec in fiecare zi cu inima stransa ca il las plangand. Stiu ca ii trece rapid, ca il iau bunicii cu joaca, dar tot ma doare sufletul.
E un copil sensibil, cuminte, daca face vreo boacana si il cert vine tot el la mine si imi pune o palmuta pe fata mea si ma pupa, ca nu ii place sa ma vada suparata si neaparat trebuie sa ne impacam.
Se crede baiat mare si la somn nu ma lasa sa ii pun scutecul. Sunt nevoita sa il las intre 5 si 10 minute si apoi sa ii pun, in somn scutecul. Bea foarte multa apa, mai ales inainte de a adormi, asa ca inca nu il pot lasa fara scutec. Dimineata scutecul e arhiplin. Am incercat cu trezirea si pusul pe olita, dar face cate un pisu mititel la fiecare ora si nu sunt pregatita sa imi fragmentez in halul asta somnul, daca vreau sa mai fiu functionala la serviciu, a doua zi. As putea sa il fac sa bea mai putina apa, de fapt am si incercat, dar nu prea imi reuseste ca e tare...dependent de apa. Parca ar fi in nascut in zodia Peste ca ma-sa.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07