Strumfi de iul-aug 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 14
CarlaV spune:
Cred ca am ceva in neregula la cerebel ca mai vreau si bb3, nu-i asa?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Vivela offf ce suparari cu gradi. Eu iti zic ce as face eu, as cauta alta gradi unde as vorbi direct cu educatoarea in prealabil, i-as spune ce imi doresc eu din punct de vedere educational si as intreba-o daca pot obtine asa ceva. De ex: eu acasa folosesc metoda urmatoare pentru a scapa de pampers si fac asta pentru ca m-am documentat. As dori sa faceti si dumneavoastra asta folosind aceeasi metoda si sunt deschisa oracarei sugestii insa doresc ca orice schimbare sa fie discutata cu mine in prealabil si sa fie adoptata numai daca eu consider o imbunatatire. Doresc sa ii fie administrate medicamente numai daca sunt consultata in prealabil. Etc. Eu zic ca, cu putin efort poti gasi o astfel de gradinita, si David e sigur marcat de episodul cu olita.
Carla am sa caut stirea in engleza insa ma indoiesc ca e posibil asa ceva. In primul rand nu cred ca dr ar recomanda ciocolata si prajituri ca si tratament iar in al doilea rand nu vad cum un judecator ar hotari ca asta e un motiv de a lua copilul de langa parinti in situatia in care peste tot se "propovaduieste" lipsa zaharului din alimentatie pentru o dieta sanatoasa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
carla, mie mi se pare articolul ala de ras, o fi pe undeva un adevar, dar nu cred ca asta a fost cauza pentru care copilul a fost luat de langa parinti. cred ca faza cu ciocolata si prajiturile e numai de can-can, mi-e greu sa cred ca vreun doctor, indiferent din ce tara, recomanda ciocolata si prajiturile ca sa iei in greutate. aia or fi recomandat alimente cu mai multe calorii, mai nutritive, si astia au interpretat ca ar fi vorba numai de ciocolata.
despre cresa unde e david (si cred ca asa e peste tot), ar trebui sa te prosternezi zilnic in fata lor ca-ti fac favorul de a-ti primi copilul acolo. se intra cu spaga, nu e o noutate. in general, e ok, cu exceptia acestei persoane, care din cate am inteles, se cam cearta cu multi parinti. oricum, eu sunt hotarata sa nu ma las, tot o sa aflu cauza schimbarii de atitudine a copilului meu, ca sigur nu plange fara sa aiba o cauza.
greieras, si David a invatat expresia "rusine!!", nici nu pot sa-mi imaginez de aud copiii nostri de la cei care ar trebui sa-i ocroteasca
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Articolul mi s-a parut si mie prea tras de par, de aceea l-am pus si aici.
Vivela, eu nu m-as lasa, daca numai madam aia e buba, cere sa il mute sau sa o mute pe ea. In definitiv tu te chinui cu el daca madam x sau y il traumatizeaza sau il invata prostii.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greierash Michy, deci eu inteleg ca incerci sa ii faci o lista mosului...? Sa ii dai idei? |
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
Luna1 spune:
Vivela cam asa sta povestea, copilului i s-a recomandat mancare cu valoare calorica mare (ceea ce poate fi si junk food normal) parintii au refuzat, asistenta sociala l-a luat in grija pana la investigatia facuta pentru a determina nevoile copilului (nu neaprat nevoia de ciocolata insa banuiesc ca au suspectat un abuz avand doar 8 kg) insa l-au redat parintilor la sfarsitul investigatiei declarand ca sunt parinti buni.
Vivela spune:
Luna, pai nici n-avea cum sa fie altfel. sunt sigura ca le-au recomandat alimente cu valoare nutritiva mare, nu cu multe calorii. ca junk food nu sunt deloc nutritive, sunt doar calorii goale. da, te poti ingrasa de la ele, dar cine vrea un copil gras si nedezvoltat armonios? ca una e sa ai greutatea de x kg pt ca esti inalt, ai masa musculara corespunzatoare, si alta e sa ai aceleasi kg, dar din cauza grasimii.
dar hartia suporta orice, jurnalistii de categoria asta sunt ahtiati dupa senzational, ar scrie orice ca sa creeze in mintea cititorului o stare de indignare.
mychy, imi place de tine. uite, ce idee buna, sa fii propriul mos Craciun! sigur n-o dai in bara niciodata
.
_
+
12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Kariris spune:
Saluti!
Eu tot bantui pe la gradi pe net sa vad unde le dau pe fete.
Nu e nimeni japonez dar Karina cand era bebe avea culoare si mutra de asiatic si de acolo a ramas vorba. De fapt cand s-au nascut a venit sotul la mine si mi-a zis: "mai copiii sunt OK, dar eu nu stiu ce a facut Marinescu pt ca una seamana cu un chinez (Karina) si alta cu Birlic (Iris)"![]()
Ei acum, Iris seamana cu mine cand eram de varsta ei, leit, iar Karina cu sotul si foarte bine cu bunica lui care era creola si tare frumusica. karina are ochii mai mici, nasucul si gurita micute, iar Iris e mai ochioasa, nasoasa si botoasa.
17 si 18 kg aveau inainte de 2 ani.. nu le-am mai cantarit. la ultima masuratoare aveau 105 si 107 cm. Putam haine de 3-4 ani. Alea de 3 ani ne sunt cam scurte, cele de 4 ani cam lungute la picioare.
La disneyland am stat chiar la hotel Disneyland.
Intru mai tarziu ca la mine sunt lupte la sol acum. Sa le potolesc, sa le dau sa pape si sa le bag la baie. Noi facem baie la pranz pt ca dorm mai bine dupa si seara doar o toaleta intima rapida.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Vivela spune:
Lachi, acum am reusit si eu sa vad pozele
. da, si mie mi se pare ca nu prea seamana una cu alta, banuiesc ca au fost gemene biviteline.
si sunt inaltute rau (adica bine
), eu nu l-am mai masurat pe mandrul meu de multicel, dar cred ca are in jur de 90 cm. si are maxim 13 kg, poate dupa ce a mancat si imbracat cu bocanci si geaca. si poate si cu un camion in brate
. ce mai, e un finutz, ca ma-sa
.
_
+
12+
Luna1 spune:

Asa si la noi. Insa eu mereu mi-am dorit o domnisiorica, asa finuta si micuta ( a nu se intelege ca fetitele mai dezvoltate n-ar fi finute), insa dupa tancul de fiu-miu mi-am dorit si eu un copil pe marimea mea.
La noi e culmea, prietena mea romanca cu fetita cu 3 luni mai mare o are pe fie-sa mare, inalta, tot asa poarta haine de 3-4 ani, e cu un cap mai mare (eh, nici chiar, exagerez insa e simtitor mai inalta ca fie-mea) si cand ma ingrijorez fug repede cu fie-mea in parc si ma linistesc ca majoritetea fetitelor de varsta ei sunt de aceeasi marime ca Adelise.

.