Strumfi de iul-aug 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 12
Kariris spune:
mda fetelor
ma amuza ca doar pe forum mi se spune ca seamana... si ma bucur daca e asa. O prietena de la gemeni mi-a spus chiar ca seamana ca doua picaturi de apa!
poate una de lapte si una de cacao cu lapte!
Una e alba, cealalta mai creola, una are ochii mici una mari, una are mutritza mai de japoneza, una de sasoaica... si comparatiile ar mai putea continua.
in parc iesim cu menajera si de cele mai multe ori imbracate diferit. Lumea care ne vede ne intreaba daca ne-am intalnit in parc, crezand ca suntem 2 mame cu copiii lor. Ele s-au intalnit la mine in burta pe 1 decembrie 2006 cand am facut ET. De aceea seamana eventual doar ca surori, pentru ca sunt facute prin fiv si deci... din ovule si spermatozoizi diferiti. Una seamana cu mine (sasoaica si una cu sotul (de fapt, cu bunica lui) - japaneza.
Aia mica (iris-blonda) a devenit aia mare...dar de fapt sunt mari amandoua: 17 si 18 kg.
Sunt un pachet de nervi. Nu ma pot hotara la ce gradi sa le dau. De vreo 5 ore stau cu ochii in calculator si ma tooot documentez. Maine merg la oftalmolog sa-mi schimb dioptriile!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Kariris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela [Lachi, distractie placuta in vacanta, nu te plange ca te plimbi. dar daca chiar nu-ti convine, iti dau datele mele, ma ofer sa-ti iau eu de pe cap aceasta corvoada _ ] |
io fata saritoare!Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
cristina26 spune:
Claucia La multi ani! Sper ca toate visele sa devina realitate.
fetitelor tale fromoase si cuminit.
Karligutza Nu sunt eu asa curajoasa sa merg in Egipt doar eu cu Ingrid. Partea buna este ca Alina ne v-a pune poze din Egipt si asa putem sa ne incantam privirea si noi cu peisajele alea superbe. Am pus poze noi (trebuie sa ma obisnuiesc cu parul asta
).
lachion Ai doua fete frumoase foc.
Luna1 Nu cred ca voi merge in Egipt, dar probabil ca pana in Anglia o sa ajung anul viitor. Sper ca am sa va vad
, abea astept.
Acum am sa ma laud si eu cu odrasla mea:
Ingrid a mea vorbeste bine (cu mult mai bine decat mine cand aveam 2 ani), imi canta cantece toata ziua, dansam impreuna, nu mai foloseste scutec nici ziua, nici noaptea ~ ma simt asa de binecuvantata sa o am. In ceea ce priveste cadoul de Craciun, ma uit la Ingrid si ma simt atat de implinita. Cred ca Paul este cel care ma face sa apreciez ceea ce am, mai mult decat ceea ce as vrea sa am. Sper sa nu va intristez ca vorbesc de el. Daca am fact-o, imi cer scuze.
Eu va doresc toate cele bune.
Noapte buna!
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaa........
vivela, esti ok? n-am inteles prea bine parte aia cu telefonul care schimba ziua !!! sper ca esti bine!
lachione, vacanta placuta......si mie mi se pare ca seamana.....ai doua fete tare reusite!
luna, travian am bagat acu ceva vreme...acu mi-a trecut!
cristina, felicitari pt progresele ingridutzei! cat despre Paul, cred ca e motivul pt care ingrid e si mai pretioasa pt tine! pierderi de genul asta te fac sa privesti lumea cu alti ochi si sa pretuiesti si mai mult ceea ce ti se ofera in prezent! sarbatori frumoase va doresc si sa va bucurati unii de altii!!!

musso, cand vine soatza?
claucia, la multi ani retroactiv! 

fetele care ati facut bradul......nu-l ciufulesc copiii? ca si eu as vrea sa i-l fac sambata. am unul de plastic, de un metru si-un pic. o sa facem unu si la dorna.
eu tot incerc sa-i explic lui andrei cum e cu Mos Nicolae. ii tot zic ca e un mos care aduce cadouri si el cica nu e mos, e un nene!![]()
![]()
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
musso17 spune:
neatza
mychy,io inca n-am facut bradul dar fii-miu ii ciufuleste pe astia din magazine,trage de globuri..i-am cumparat un glob ca sa se obisnuiasca dar n-am iesit bine din magazin ca l-a spart,s-a urcat cu picioarele pe el..o sa-i mai iau,tot asa din plastic si mari.soata sper sa fie acasa pana in 10
vivela,imi pare rau de bradut..se pare ca nu rezista,acum nu stiu ce sa fac sa iau unul de 1 m si sa dau 30 ron sau sa iau unul taiat pe care dau sigur 50,cel putin..poate am noroc si-l trec de craciun,apoi il duc la curte si-l plantez.
cristina,tu ai ceva in plus fata de noi..sper sa nu trecem nici una dintre noi prin ce ai trecut tu,iar povestea ta sa fie pentru noi un talc.
Luna1 spune:
Hola!
Musso si Vivela si pe mine ma apucase ecologismul acum doi si respectiv un an, am avut bradut in ghiveci dar arata....ma rog, pricajit. Il mai am si acum, tot in ghiveci in curte. Intre timp am aflat ca firmele care comercializeaza brazi aici ii cumpara din pepiniere speciale facute pentru brazi de Craciun, deci nu-i taie din padure pur si simplu. Asa ca nu ma mai simt asa vinovata.
Apropos de ciufulit bradul Mychy, fie-mea nici nu-l baga in seama, se mai duce din cand in cand si atinge un glob si il pupa. Dar atat.
Cristina Ingrid este superba in poze, sunt sigura ca si in realitate. Abia astept sa va vad. Sunt sigura ca nu am sa pot niciodata sa inteleg pe deplin durerea unei mame care isi peride copilul, insa cititnd povestea ta, si din pacate a multor alte mame de aici, de multe ori imi strang copiii la piept si apreciez de o mie de ori ceea ce am.
Lachi sa-mi spui cand afli ceva de viza. Ma bucur mult ca scri aici.
Aoleu mama, 17-18 kg?! A mea cred ca arata ca o furnica langa ele, la cele 11 kg ale ei. Eu insa nu ma supar, tinand cont ca vrea nonstop carata in brate. Pai m-a rupt si asa, d'apoi la 17 kg?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
da, chiar, Lachi ce le dai sa manance de-s asa bine facute! ![]()
din poze nu par de 18 kile.......andrei al meu are aproape 15, da' s-a lungiiiiiiiittttttttt spre 94 cm.....
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
karligutza spune:
buna dimineata,
lachione esti rezolvata draguta cu plimbarile, ce puteai sa-ti mai doresti? sa nu ne zici ca ai fi vrut sa stai acasa?
cat despre fetitele tale eu una nu-mi dau seama care are ochii mai mari si care ii are mai de japonezi, insa fetele mi se par diferite; am vazut eu gemeni asemanatori in viata mea si fetele tale nu sunt trase la indigo in niciun caz. Dar originile japoneze vin doar de la bunica sau si sotul e japonez?
Apropo de kilograme si inaltime, Adeluta are 12,300 kg, insa s-a inaltat mult in ultima vreme.. daca in august avea in jur de 86-88 cm, acum are deja 92! am masurat-o ieri la Ikea caci as fi vrut s-o dau la spatiul acela de joaca de la parter dar nu a primit-o pt.ca limita minima e 94 cm! Oricum ACUM mi se pare si mie ca Adeluta e inaltuta, caci pana acum mi se tot parea ca e inca mica
(si cand ma gandesc ca la nastere a avut 51 cm... adica aproape la jumatate din cat e acum, ma uit in urma si ma mir ce repede a trecut timpul si cat de repede a crescut!)
Cristina dar in Romania? tot la anul?
am sa ma uit si la poze imediat caci inca n-am apucat....
ma bucur ca voi deja ati facut bradutii (cele care i-ati facut); noi cred ca o sa-l facem fix pe 24 seara pentru ca nu vreau sa stric tiparul copilariei mele... mereu faceam bradul de Craciun in Ajun! (programez si un cozonacel copt atunci la cuptor in miresme de coaja de portocale proaspat rase si pe fundal cu colinde romanesti si nu numai ca sa fie atmosfera completa
... si daca mai si ninge..... eheee, ne uitam pe geam dupa Mosu'!
) cu toate ca si mie imi place sa-l vad muuuuuuuult mai mult timp in casa decat doar cele cateva zile pana la Sf.Ioan! si in conditiile in care si Adeluta ar trage de tot ce e in brad, ma gandesc ca o sa avem ceva probleme pana isi da seama ca ii pica bradul pe ea daca mai trage de crengute/globuri etc.
pupici!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Timi07 spune:
Buna dimineatza! (la mine e 9)
Dau o
cu MAGIC de la Sophie. Noi cand bem cafea vine Soph si ne presara MAGIC in cafea ca sa fie mai buna.
Noi suntem ok, adica fetele....eu sunt singura care sufar ca sunt la lucru, dar o sa-mi revin.
Vio felicitari pt job!!!!!
Cristina ma bucur sa va revad
Ingrid e o duuulce si-o finutza. Wow ce schimbare de look. Iti sta bine, arati sexi dar si satena aratai super. Satenul accentua felul tau cald de-a fi.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Dupa ce ca tot weekendul trecut a fost o vreme oribila Sophie duminica de dimineata pana seara ne-a cantat:
"Rain, rain go away/Come again another day... etc"
"Sun, Sun I miss the Golden Sun ....etc"
"It'r raining it's pouring/ An old man is snoring/ I've bumped my head this morning "
De cand sunt la lucru joia sunt fetele acasa cu tati si cand plecam ii ziceam la Sophie sa fie cuminte si sa aiba grija de Saya si de daddy. Azi dimineata vine Sophie si ma pupa, ma strange in brate si-mi zice cu ton serios "I have gija (grija) daddy and Saya."
In rest cand se bebeluseste cand iti ia fata intre manutze si-ti zice "I'm a big girl now mommy, I'm a big girl"
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)