Rugaciuni pentru Soni!
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Dormi in pace, Georgeta!
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Happiness_4_us spune:
Acum nu mai suferi! Esti intr-un loc mai bun si poti veghea de acolo de sus, asupra prietenilor care te-au iubit!
Ramai cu bine, suflet curat!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
doinabita spune:
Dumnezeu sa te odihneasca !!!Draga mea prietena!!!!
Sunt muta de durere, iar Dan este fara cuvinte.Ai fost alaturi de noi drum lung...O sa imi fie dor de tine!!!de sfaturile tale, de incurajarile tale.Nu pot decat sa ma rog si sa
cicina spune:
Bine ca ai citit Doina, nu stiam cum sa te anunt. Vorbeam adeseori despre cazurile de care s-a ocupat si mai ales de Dan.
Dumnezeu s-o odihneasca, dupa crunta boala carea vlaguit trupul dar nu si sufletul. Aici se spune ca: "speranza e ultima care moare", ea s-a ghidat dupa acest principiu, care s-a dovedit inutil.
Sabina spune:
Nu pot sa cred....Soni? Georgeta cea buna si frumoasa e acum un inger.
Fie-ti somnul lin, draga mea.
Doamnne, ce veste ingrozitoare:((((((((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
blackpanterro spune:
:((, imi pare tare rau...era atat de buna si a facut atata bine pt multa lume...
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
roandre spune:
Dumnezeu sa te odihneasca in pace draga Soni!
Te-am cunoscut prin intermediul lui Alex, baietelul lui Ana_miti bolnav de diabet insulino-dependent pt care ai luptat atat de mult, pt care ai fost in stare sa rastorni muntii ca sa faci rost de teste de glicemie si ce mai avea nevoie!
Am fost mereu impresionata de altruismul tau, de sufletul tau bun, de puterea si dorinta ta de a face cat mai mult bine celor din jur!
Imi pare atat de rau draga mea...chiar nu mai stiam nimic de tine de ceva vreme dar vestea de astazi a fost un soc pt mine.
Mergi la ingeri si ai grija si acolo de toti copilasii plecati mult prea devreme de langa parintii lor!
FELIS spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
CRISMIR spune:
Ce veste ingrozitoare....suflet minunat,esti acum printre ingeri...Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
nelia spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Condoleante sotului si familiei! E greu cind pierzi pe cineva drag, dar cind pierzi un suflet asa mare ca al lui Soni, locul ramas este mult prea mare ca sa-l mai umple vreodata ceva sau cineva. De aceea, cuvintele sint de prisos.