Rugaciuni pentru Soni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doamne, pling si nu ma mai pot opri. Stiam ca-i bolnava, am sunat-o cind era in spital. Mi-a spus: te sun cind voi merge acasa, nu vreau sa se stie pe forum ca sint bolnava, stiu ca-i posibil sa am cancer..., abia acum am inteles de ce nu a mai sunat, iar eu n-am indraznit sa deranjez... Am sperat totusi ca nu e atit de bolnava, era mereu preocupata de altii, de sotul ei...

Dumnezeu sa aseze sufletul tau in rindul ingerilor !
Dormi in pace, Georgeta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Sa o odihneasca Dumneeu in pace!
Imi pare bine ca am avut sansa sa cunosc un asemenea om!
Nu stiu ce sa mai spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pt sufletul lui Soni.

Fie-i somnul lin si zborul frumos alaturi de ingerii pe care i-a ajutat si i-a iubit atat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Noapte buna, Soni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dumnezeu s-o odihneasca si sa aiba grija de sufletul ei bun!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Uneori Dumnezeu are nevoie de ingerii sai si atunci ii cheama inapoi pe oameni ca Soni sa i se alature !Odihneste-te in pace,iubita mea prietena si sper ca in sfarsit pacea sa se coboare in sufletul tau bun si frumos !Te iubesc,Soni si imi va fi asa de dor de tine!Pentru tine nu voi uita niciodata sa rad!Nu te voi uita nicioadata !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Of Doamne Georgeta. Dumnezeu sa te aseze intre ingeri, caci acolo iti e locul draga mea draga.
Ce ironie a sortii...ea care a ajutat atata lume se duce la ingeri exact de ziua recunostiintei (Thanksgiving). Cand atata lume ar fi trebuit sa-i multumeasca azi...chiar eu sunt una dintre ele.

Georgeta multumesc ca te-am cunoscut, multumesc ca ai pus suflet in tot ce ai facut, multumesc ca l-ai ajutat pe fratele meu sa-si recapete copilul, multumesc ca ti-ai rupt de la gura si te-ai sacrificat pentru toti in care ai crezut si nu numai. Multumesc ca ai existat.
Acum du-te la ingeri draga mea, ei te asteapta , ca doar ai fost trimisul lor pe pamant atata timp.
De azi dimineata la mine pe masa arde o lumanare pentru tine iubita. Deci nu-ti fie teama, ai plecat intr-o lume mai buna, plina de lumina si ingeri. Si va mai arde inca mult timp pentru ca tu ai fost singurul om cu adevarat altruist pe care l-am vazut...si pentru ca in inima mea esti si vei fi la loc de cinste.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace iubita. Lacrimi si flori pentru sufletul tau de inger.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet mare si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dumnezeu sa te aiba in paza-ai fost si veri ramne un exemplu de daruire si un suflet mare pt noi
Doamne- de ce ai lasat sa se intample asta

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Dumnezeu sa te aibe in grija lui suflet de inger!
Sa-ti fie somnul lin alaturi de toti ingerasii lui DD.

Ai fost un exemplu de frumusete sufleteasca, bunatate, daruire,intelegere si iubire fata de cei de linga tine!

Nu voi uita niciodata ca datorita tie am cunoscut un alt suflet frumos ca al tau! Dormi in pace Soni!

LiaMaria

Mergi la inceput