Rugaciuni pentru Soni!
Raspunsuri - Pagina 5
Natasa spune:
Am sperat sa nu fie vorba despre ea... Am vorbit de citeva ori, nu ne-am vazut, dar avea un suflet tare mare. Ce poti spune in asemenea momente? Ca viata e nedreapta, scurta, dar ea a stiut sa daruiasca enorm. Poate Dumnezeu face o minune...
mandyksch spune:
Of, abia acum am citit despre Soni. Plang si nu ma mai pot opri.Si iar imi pun niste intrebari la care nu voi putea primi raspuns niciodata! De ce tocmai tu? De ce mereu oamenii buni? Are Dumnezeu atat nevoie de voi acolo sus? Cu siguranta ingerii o sa te astepte la capatul drumului.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Va rog mult sa lasati subiectul aici cateva zile, din pacate Soni nu va mai trai mult si as dori ca tot mai multi din cei care au cunoscut-o pe Soni sa roage ingerii sa aiba grija de sufletul ei. Sunt sigura ca multi ati cunoscut-o pe Soni din subiectele de la ajutor umanitar! Este o fata care locuieste in Italia, era plina de viata, de iubire, facea tot ce putea pentru romani, pentru copii, a ajutat chiar si aici pe forum vreo 3-4 copiii care aveau cancer, a ajutat daca nu ma insel si pe baiatelul cu diabet al unei fete de pe forum. Imi cer scuze ca nu imi aduc aminte detalii, dar plang, plang, plang de cand am aflat. Soni are cancer. Se lupta de mai bine de 1 an cu el, e viteaza, nu s-a speriat niciodata, niciodata nu a renuntat, mereu a fost convinsa ca o sa fie bine. Din pacate Soni a intrat in coma si drumul e ireversibil. Traia prin si pentru altii, se bucura doar cand aducea bucurie altuia. Era un inger aici pe pamant, iar ingerii o vor acum cu ei acolo sus! Va rog, rugati ingerii sa vina sa ii lumineze drumul, sa ii usureze trecerea spre Rai (da, Soni se va duce in Rai sunt convinsa!), sa o ia pe aripile lor, sa ii fie usor, sa nu o mai doara. Soni - Georgeta, sunt fericita ca te-am cunoscut! O sa-mi fie dor de mesajele tale pline de bucurie, bucurie strigata, bucurie care razbatea dincolo de ecran, asa plina de viata erai. Ai grija de tine suflete drag! Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
De asta nu mi-a mai raspuns la telefon si la mesaje?Ultima data cand am vorbit cu ea faceam planuri sa o vizitez cu fata si cu proaspatul meu logodnic si radeam impreuna ca zuzele inchipuindu-ne ce-o sa facem !Oh , Carmen , acum nu ma mai pot opri din plans nici eu !
Soni , ma rog pentru tine !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
motanik spune:
Soni, nu pot sa cred ca tocmai pe tine vrea sa te ia Dumnezeu. Asa ca o sa ma rog sa mai ramai printre noi, avem nevoie de tine.
Te pup, fa-te bine Soni!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_miti Nu se poate! Nu am mai deschis nici un alt subiect decat cel de la diabet, pt ca ala ma interesa foarte tare.....si vad ca imi spune Anina.... Groaznic!! Ingerul meu ! Tu m-ai ajutat cand mi-a fost mai greu !, cand aveam problemele cele mai mari din viata mea! De ce trebuie sa pleci , iubita mea prietena! Te sun de cateva luni de zile, dar tel tau nu imi raspunde. Nu am indraznit sa scriu nimic aici , stiam ca este bolnava , dar nu stiam daca este de acord sa va spun. IERTATI_MA!!!!!! Ma rog Bunului Dumnezeu sa te aiba in paza sa iti deschida Poarta Raiului si sa te primeasca cu drag , pentru ca TU ai fost INGERUL PAZITOR al copilului meu. Te plang acum, cu vorbe.......Roaga-te de acolo unde vei merge pentru copiii pe care i-ai iubit atat de mult!! P.S. Acum numai pot scrie , sunt ravasita, Alex are glicemia mare.....sunt terminata! Cititi la subiectele din semnatura mea despre Soni, cea mai buna prietena a mea , pe care am avut ocazia sa o strang in brate , care m-a incurajat si mi-a ajutat copilul! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex http://www.ccserban.ro/index.html |
ANA,NU VOIA SA SE STIE PE FORUM,NU VOIA SA STIE NIMENI !NU VOIA CA LUMEA SA CREADA CA CERE AJUTORUL CUIVA !DE ASTA AM ADMIRAT-O ATAT!
Carmenbr spune:
Psichomom, Soni e in Torino.
A sunat cineva la familia ei si Soni a intrat in coma profunda. Medicul a spus ca e vorba de ore. Sa ne rugam pentru ea.
Drum lin suflet de copil!
LauraNicole spune:
Soni , si acum mai am oglinjoara pe care mi-ai daruit-o cand ne-am intalnit in Bucuresti !O strang in maini si mi-e atat de draga pentru ca stiu ca e de la tine !
alessia105 spune:
Offfffffff ..cum sa incep ?!?!? Nu stiu ..pur si simplu a cazut cerul pe mine cand am citit statulul de pe mess al Laurei Nicolae ..nu am avut puterea si curajul sa o abordez, asa ca am intrat tremuranda pe Dc rugandu-ma sa nu fie Soni a noastra , a Dc -ului ,ci doar o coincidenta de nume ... Am o senzatie taree ciudata ..inima imi plange si ma simt cel mai nenorocit om din lume pentru ca in prostia-mi mare(+200000002 alte motive) de vro 2 ani m-am retras din tot ce inseamna internet si am pierdut legatura cu multaaaaaaaaaa lume draga mie ...persoane care desi nu ne-am vazut niciodata face 2face au un loc tareee special in inima mea .SoniE una dintre aceste persoane ..una dintre cele mai dragi fete ale inimii mele de pe Dc ..si ca sa va spun un secret ea E mama inimii mele ..nascuta in aceeasi zi cu mama mea ..m-a sfatuit asa cum mama mea nu a stiut niciodata sa ma sfatuiasca ...am simtit caldura si intelegerea pe care mi-as fi dorit-o si dupa care am tanjit toata viata mea din partea mamei mele ...si eu ca o mare magarita ce sunt am disparut in ceata ..fara sa ii marturisesc cat de mult o apreciez si o iubesc... Am lacrimi in ochi ,dar nu voi plange pentru ca stiu ca nu si-ar fi dorit asta sa ne vada pe toate indurerate ... Soni E iubire,veselie ,pofta de viata ,puterea de a invinge tot ,daruire,compasiune si mai ales prietenie
Iti multumesc Doamne pentru ca ai trimis-o in calea mea ( si a altora ) pe Soni prin ea am simtit atingerea TA,Ea ESTE mereu in inimile noastre si daca nu vrei sa ne-o mai lasi ,te rog spune-i ca o iubesc , ca o iubim si ca mereu ESTE si va fi ..MAMA INIMII MELE ( si a Dc-ului)
gabitzam spune:
Soni nu mai este...
Rugati-va pentru sufletul ei.
Dumnezeu sa o odihneasca! Sper ca s-a intalnit acum cu toti ingerii pentru care a trait si a fost alaturi de ei!
Alaturi de SEBI