Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 e foarte normal sa o inveti cu diverse gusturi. poti sa-i dai si cascaval din lapte de vaca pasteurizat, telemea. pe astea le mananca mai bine decat branzica facuta in casa.
eu ioanei ii mai dau, cand fac treaba in bucatarie, ca sa stea linistita in scaunul de masa, bucati pe care sa le apuce cu mana: ardei, ceapa (care nu pisca), coaja de paine, morcovi, telina. atata linge si morfoleste la ele. preferate sunt ardeiul si ceapa.
dupa un an de poate da danomino. andrei a descoperit danomino la 2 ani, ca a vazut reclama. mergeam prin magazine si incepea circul :"ata ninu! dau ninu!". a mancat o perioada, dar acum nu-i mai place.
mezeluri i-am dat lui andrei dupa 2 ani. noi nu prea mancam mezeluri, asa ca nu este tentat.

Mergi la inceput

Ciresica5 eu ii pun cam o lingurita de carne fiarta si pasata in mancare. portia ioanei de legume e cam de 100-150 g (nu cantaresc niciodata). si nici pe asta nu o mananca toata.
mananca putin. ne oprim, bem apa. mai mananca putin. daca vad ca nu-i place ii pun lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Fetele, ne votati si pe noi la copilul vedeta?
http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php
Ne-am inscris si la concursul de somnic, dar nu as vrea sa concuram ghioceii nostri frumosi. Se pot vota mai multi copii pana la urma?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

votat fetita frumoasa; si noi ne-am inscris la concursul de somnic, dar sa nu ne votati!!! nu are rost, ca si eu o sa le votez pe adelake si pe naty; poate asa urca fetele in clasament; oricum, stiti ca toate sunt aranjate da??????? sa nu fiti dezamagite; mie mi se pare imposibil sa ai 600 de voturi intr-o saptamana cum am vazut pe acolo!!!! pai de unde gasesti 600 de telefoane?????? clar sunt facaturi, dar asta nu inseamna ca nu votez fetele frumoase si somnoroase dar sata nu inseamna ca nu pot sa va arat pozica de concurs

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Multumesc MONICA, RAALUCA, MONIQUE, PISIGRI de raspunsuri

Sunt de acord cu toata lumea, adica ii inteleg precautia Monicai, mai ales daca au teren alergen in familie, plus prematuritatea Luanei; o inteleg pe Pisigri ca ar sta si in cap sa pape Pisilinca, Monique deja e mamica experimentata si e normal sa nu fie asa tematoare cu noutatile, ca deja cunoaste reactiile, iar Raaluca e mamica prima oara si e mai reticenta ca noi toate. Hai ca zici ca am fost ANCA la postarea asta

Eu zic ca linia de mijloc e cea mai ok, adica nici sa ii dai copilului fasole cu carnati la 8 luni, dar nici sa il tii pe lapte pana la 2, cum am mai auzit

MONIQUE, eu sunt reticenta la toate produsele Danone si as prefera sa o tin departe de ele. Acuma daca s-o mofturi intre timp si o sa ajungem sa incercam si pietre numa sa pape ceva, om ajunge si la nino nino. Eu sper insa sa nu.

M-am laudat ieri cu fata mea desteapta, acum am venit cu dovada
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/212511#5408300450037257618

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza
Diana, ma bucur ca e ok David

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

dyana27 ce veste buna! acum incepeti sa va refaceti. sa vezi peste cateva zile cum o sa manance de bine, ca doar trebuie sa recupereze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DYANA, ce face Mutzu mic?

Multumim pentru vot

Pozele noastre

Mergi la inceput

Pisik06 sa stii ca si eu sunt reticenta la produsele danone.
eu iaurturi folosesc de la sanlacta (asta are zer), tnuva, napolact.

Mergi la inceput

Pisik06 intr-adevar in cazul meu experienta isi spune cuvantul. mai ales ca noi nu avem probleme cu alergiile.

eu sunt adepta teoriei ca un copil la 1 an trebuie sa manance ca un adult de regim: fara grasimi, prajeli, porc, condimente.

edit: si eu am auzit teoria "sa-l tii pe lapte pana la 2 ani", si asta sa fie preponderent lapte de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dyana ma bucur ca sunteti mai bine...si Isabella se joaca cu jucarii,ea adora cartile sa le molfoie(il "fugareste" pe Bogdan cand il vede cu carti).A primit si ea una din plastic(de la o fetitza care-i mare acum sinu-i mai trebuie ) asa-i de fericita ca o poate roade.
De mos Nicolae sunt salvata si stiu ele cui sunt adresate iar de mos Craciun vor primi caciulile()
..in rest sanatosi sa fim(...eu mi-s varza din cauza unei masele...care nu trece...)dar va fi bine ...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput