Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MONI, eu ma gandeam sa nu ziceti ca sunt deviata sau denaturata ca ii dau si cate un pic din ce am zis, adica branzica telemea, smantana, unt, un pic de peltea facuta in casa (nu i-am dat inca), etc.

A, apropos de reactiile ei, am fost la dermatolog si a zis ca e dermatita iritativa, nu atopica, nu e nici alergie. Mi-a dat o crema de la Avene si cand face bubite sa ii dau cu Fucidin H. Eu o sa ii dau cu Fucidin normal

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bag si eu cornu-n perna....

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sa va mai zic ceva si merg la nani. Ieri I-am montat patutul nou Gazei, asa cadou de ziua ei, ca noi aveam Crib si cum a crescut nu mai avea loc asa ca am luat unul maaaare. Ma bucuram tare ca ma gandeam ca o sa pot lasa in patut sa se joace si sa aiba loc suficient si sa fiu si eu mai libera, sa-l folosesc asa ca pe un tarc. Dar te-ai gasit fix de ieri fata mea a inceput sa urle dupa mine cu disperare de parca ar ramane singura pe lume de parca as parasi-o. Nu pot sa plec nicaieri, trebuie sa fiu in raza ei vizuala sa-mi mai arunce cate un zambet. Iar azi a vrut in brate mereu si cand am vrut sa o las in patut se tinea cu indarjire de hainele mele. Nici in scaunul de masa n-a vrut sa stea prea mult. Sunt cam speriata ca pana acum eu nu m-am lovit de asa ceva, fata mea a fost ff independenta pana acum si daca vroiam eu sa o tin in brate mai mult plangea sa o las jos. Sa fie doar o faza asa mai delicata ca de, e saptamana in care ne-am nascut, si deobicei asta a fost mereu delicata sau asa sunt bebeii de la 7 luni incolo?

Pup si va ure o noapte linistita

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Hello fetele,

Am recuperat tot si-mi pare rau sa aud de ghiocei bolnaviori ...
Dyana, multa, multa sanatate puiului, iar tie multa putere caci va trece! Apropo, rotavirusul asta nenorocit se face o data in viata sau poate sa mai revina?
Voiam sa va mai intreb cata carne dati voi bebeilor zilnic? N-am cantarit niciodata, i-am dat asa din ochi...o bucatica cam de marimea unei nuci si jumatate! Nu stiu...e mult, e putin? In final care este cantitatea totala de mancarica? (Piure de legume si carne)
Albert a inceput sa faca nazuri la mancarea de pranz(legume). Ia cateva lingurite la inceput, apoi incepe sa faca si imprastie tot in jur! Insa cel mai tare ma innebuneste ca sta cu mancarea in gura si nu o inghite . Cred ca ar fi in stare sa stea si o ora asa . Ooooof... mai face cineva asa ceva?

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

:) nik, ce sa faci cu ele?
Multu pt calendar

vazui incaltari mici, de 17, cica sint "pt parc" (adica tzarc).
Daca vrei sa le vezi, da cautare pe "pat et ripaton".

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Ma gandeam ca poate vrei vreun frame, ceva, cu alta poza.
Mersi de pont, m-am suparat, nu mai vreau nimic. Pana da iarna folosim aia mici ca sunt perfecti pe piciorusul ei, apoi i-or fi buni si astia noi.

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

aaa si ca mi-am adus aminte Cativ la voi ce s-a maiintamplat cu zonele acelea rosii si aspre?

Pisik, bine ca i-ati dat de cap. As vrea si eu o crema pt diverse bubite pe care le face, ba de la ce mai baga in gurita , ba pe ce mai pune mana, dar pediatra noastra e cam batuta in cap si ce-mi da ea nu are legatura cu ce vreau eu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Am aparut si eu ...
Multam mult Monica pentru explicatii.
Daca se poate, vrem si noi vreo cateva.
Trimit mail cu ce poze avem si modelele, e ok ?
Pe mailul tau, da?

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MONI, eu ma gandeam sa nu ziceti ca sunt deviata sau denaturata ca ii dau si cate un pic din ce am zis, adica branzica telemea, smantana, unt, un pic de peltea facuta in casa (nu i-am dat inca), etc.

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Nici eu nu pun sare sau zahar in papa ei, nu vreau sa pun pana la 1 an, dar as vrea sa incep sa o obisnuiesc cu diverse gusturi, treptat. Sa nu dati cu rosii, nu ma refer la chestii grele, de exemplu ieri i-am amestecat branzica ei facuta de mine cu un pic de branza telemea si iaurtul cu un pic de smantana si I le-am pus in mamaliga. De cateva zile ii dau painica de secara , fie in manuta sa pape ea, fie in mancarica; intentionez sa ii pun un strop de peltea de gutui facuta de soacra-mea in orez sau gris (gris de la Humana – mercic MONICA de pont).

Alimente interzise pana la varsta de 1 an
1. risc de alergii - lapte de vaca, albus de ou, ciocolata/cacao, fructe de mare, unt de arahide, kiwi, capsuni, fragi, mure, zmeura
2. risc de asfixiere - fructe cu seminte mici, popcorn, nuci, alune, migdale
3. de evitat, pentru ca nu au valoare nutritiva - bomboane, chipsuri/grisine, bauturi carbogazoase, cereale indulcite, biscuiti
4. solicita organele - sarea, zaharul, alimentele grase, condimente, prajeli, carnea de porc (care nici nu poate fi digerata de stomacul copilului pana la 3 ani)
5. efecte negative asupra tiroidei - soia (pana la 3 ani)

1. sare, zahar, condimente-solicita organele. Copilul nu stie gustul de sarat, dulce...noi ii educam gusturile. Daaa, daca ii indulcesti ceaiul, si va cunoste gustul, va face diferenta, si normal ca-i va placea dulce. La fel cu mancarea sarata.
2. cu branza de vaci, smantana nu am inteles de ce este voie pana la 1 an, desi laptele de vaca nu. Eu nu ii pun nici unt nici smantana inca.
3. nu stiu ce e pelteaua, si ce contine.

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

GAZA, eu ii mai dadeam cu Avene pediatril. Mie mi-a dat Avene Cicalfate sau asa ceva se cheama (e tubul la Ana in camera si m-a lasat memoria)

CIRESICA, te mai intereseaza femeie pt menaj? OLI, pe tine?

Fetele, ne votati si pe noi la copilul vedeta?
http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php

Ne-am inscris si la concursul de somnic, dar nu as vrea sa concuram ghioceii nostri frumosi. Se pot vota mai multi copii pana la urma?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Subscriu la kiwi NU!
Kiwi, capsuna, pepenele rosu (asta din alte motive)nu se dau sub 1 an.

Pisik, pelteaua are zahar...chiar daca e putina...si bebele e mic asa ca e "suficienta" o cantitate mica.
Zaharul si sarea nu se dau sub 1 an.
Imi cer scuze daca m-am bagat aiurea
O sa aiba toata viata inainte sa manance din ele
Cu smantana stiu ca nu e chiar ok fiindca e greu de digerat ...
Daca vrei sa-i dai grasime poti sa pui cateva picaturi (2) de ulei de masline sau de porumb in legume.
Poti sa-i dai avocado, e printre primele fruncte recomandate a fi date bebelusilor si contine grasimi ... omega ...chestii

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput