Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai feteleor, dar ce spor aveti la umplut pagini. De abia apuc sa citesc.

Ma bucur de insanatosirea lui David al Dyanei. Sper sa nu mai aiba probleme.

Va d ca tot vorbiti despre sarbatorile de iarna. Asa urasc perioada sarbatorilor in Romania (Paste si Craciun) pentru simplu fapt ca este aglomeratie de nu se poate si toata ;umea cauta sa fie cat mai imbuibata. Ma scuzati dar asta cred.

Imi place Craciunul, imi place semnificatia lui. mirosul de cozonac, dar cand vad cum sunt intelese sarbatorile la noi ma ia groaza. Adica in loc sa fim mai bun cautam sa mancam mai mult, ca sa ajungem la spital cu intoxicatii.

Acum doi ani, pe 31 decembrie eram pe la Sete in Franta. Era cam 2-3 dupa-amiaza si lumea foarte calma. Se plimba pe malul marii, citeau unii altii statea pe nisip pur si simplu, in timp ce femeile din Romania erau cu mainile in sarmale, mai coceau un cozonac dar in acelasi timp isi puneau si parul pe bigudiuri.

Nu stiu ce sa zic. O sa ma uarti dupa mesajul asta, dar mi-am dat si eu cu parerea ca am vazut ca deja ati inceput sa va agitati-ce-i drept imi place partea cu cadourile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla - la vasta ta experienta cu borcanelele hipp, as vrea sa te consult intr-o problema: am cumparat niste borcanele cu fructe si lapte/branza (de 4/7 luni)numai ca acasa am vazut ca scrie ca au zahar si nu stiu daca sa-i dau sau nuLe-am gustat si nu-s mai dulci decat combinatiile facute de mine numai ca ... eu stiu ce sa zic?
bine-nteles ca nu vreau sa-i dau zahar si iata-ma ajunsa intr-o mare dilema ca nu stiu ce sa fac (si culmea e ca-i si plac si le-ar manca)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Fetele, ne votati si pe noi la copilul vedeta?
http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php
Ne-am inscris si la concursul de somnic, dar nu as vrea sa concuram ghioceii nostri frumosi. Se pot vota mai multi copii pana la urma?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

votat fetita frumoasa; si noi ne-am inscris la concursul de somnic, dar sa nu ne votati!!! nu are rost, ca si eu o sa le votez pe adelake si pe naty; poate asa urca fetele in clasament; oricum, stiti ca toate sunt aranjate da??????? sa nu fiti dezamagite; mie mi se pare imposibil sa ai 600 de voturi intr-o saptamana cum am vazut pe acolo!!!! pai de unde gasesti 600 de telefoane?????? clar sunt facaturi, dar asta nu inseamna ca nu votez fetele frumoase si somnoroase dar sata nu inseamna ca nu pot sa va arat pozica de concurs

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

da asta ziceam si eu...si noi am renuntat

ma bucur mult a mutunelul este bine

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca nici eu nu sunt de acord cu aceasta parte: imbuibarea.
Eu ador Craciunul si mi se pare din ce in ce mai frumoasa aceasta sarbatoare, mai ales ca anul acesta vom fi cu unul in plus

Hai sa-ti spun cum facem noi de craciun: o sa se adune toata familia si fiecare se obliga sa faca cate un fel de mancare. dar nu te gandi la cozonaci sau alte minuni Presupun ca soacra, mama, matusile o sa faca ceva mai "complicat", dar ti-am zis ca fiecare o sa gateasca cate ceva. In nici un caz n-o sa ma vezi pe mine facand tot meniul, alergand prin magazine dupa produse, chiar daca voi fi gazda. Si anul asta va fi si mai frumos, caci o sa ne costum Eu una abia astept. Si bineinteles partea cea mai frumoasa: CADOURILE !!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ayla - la vasta ta experienta cu borcanelele hipp, as vrea sa te consult intr-o problema: am cumparat niste borcanele cu fructe si lapte/branza (de 4/7 luni)numai ca acasa am vazut ca scrie ca au zahar si nu stiu daca sa-i dau sau nuLe-am gustat si nu-s mai dulci decat combinatiile facute de mine numai ca ... eu stiu ce sa zic?
bine-nteles ca nu vreau sa-i dau zahar si iata-ma ajunsa intr-o mare dilema ca nu stiu ce sa fac (si culmea e ca-i si plac si le-ar manca)

avem 7 luni

Luana mananca si mancare gatita de mine in casa. Da, i-am dat si ii dau Hipp, ii dau si iaurt Humana, deci mancare pt bebelusi, dar ii dau mancare pe care i-o pregatesc eu. Chiar daca de multe ori ma ghidez ca amestec si combinatii tocmai dupa "retetele" hipp.
I-am dat si ii dau Hipp pt ca e mancare bio, si asta s-a mai discutat, fata de legumele si fructele pline cu toate chimicalele la care avem acces in supermarketuri...dar incet vreau sa o invat cu consistenta mancarii normale, pt a nu refuza mai tarziu. Eu nu-i dau nici bucatele, nici nimic de ros, dar unele mancaruri nu i le mai fac la bleander, ci doar le pasez cu pasatorul de cartofi, sau cu furculita. Noi avem si 6 dintisori.
La intrebarea ta, nu stiu ce firma sunt borcanele, dar eu stiu ca Hipp nu contine zahar rafinat.

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

foarte tare.
noi ne tot gandim ce sa facem anul asta. ca suntem cu unu' in plus. si anul trecut era unu in plus dar statea in burta.

cred ca o sa plecam pe undeva, si il vedem pe Mosu' pe drum. Oricum nu cred ca o sa tina Vladimir minte ceva din sarbatorile astea, asa ca la anul poate facem mai multe.

legat de mancare, mi nu imi place partea cu piftia si caltabosuri si alte cele, bleah. Cand simt miros de maruntaie fierte fac ca David la iaurtul tau cu cereale

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bianca nici eu nu sunt de acord cu aceasta parte: imbuibarea.
Eu ador Craciunul si mi se pare din ce in ce mai frumoasa aceasta sarbatoare, mai ales ca anul acesta vom fi cu unul in plus

Hai sa-ti spun cum facem noi de craciun: o sa se adune toata familia si fiecare se obliga sa faca cate un fel de mancare. dar nu te gandi la cozonaci sau alte minuni Presupun ca soacra, mama, matusile o sa faca ceva mai "complicat", dar ti-am zis ca fiecare o sa gateasca cate ceva. In nici un caz n-o sa ma vezi pe mine facand tot meniul, alergand prin magazine dupa produse, chiar daca voi fi gazda. Si anul asta va fi si mai frumos, caci o sa ne costum Eu una abia astept. Si bineinteles partea cea mai frumoasa: CADOURILE !!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla - scuza-ma ca nu am tost prea coerenta
este vorba de borcanele HIPP (explicatiile tale m-au facut sa le cumpar)
la ingrediente scrie si zahar, desi este borcanel de 4 luni
daca-i dau (ca ti-am spus ca-i plac) nu stiu cat de mare-i raul care-l fac
cand gasesc si eu ceva care-i place si nu dace alergie ... se intampla sa aiba zahar in compozitie
este vorba de hipp good-night cu banane (de la 4 luni)si hipp duet fuit (banana cu crema de branza - de la 7 luni) - poate ai cumparat si tu si stii despre ele

avem 7 luni

Mergi la inceput

Gianina, noi papam.
daca vrei sa citesti mai multe despre hipp aici sa nu considere iar cineva ca fac reclama gratuita. Si www.hipp.ro/index.php?id=200" target="_blank">aici (iti dau tie ca ai intrebat, citeste daca vrei).
Pt ca prefer mancarea care a primit aviz BIO, decat, citez "Un mar non-organic poate fi pulverizat de pana la 16 ori cu 36 de substante chimice diferite (dintre care multe nu pot fi spalate, indiferent cat de mult ai incerca)."

"Bio inseamna un control strict al solului, folosirea semintelor netratate chimic, neutilizarea pesticidelor si a factorilor de crestere chimici sau sintetici."

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

eu am inteles de pe etichetele de HIPP ca nu contin zahar ca aatare ci este vorba despre zaharul care se gaseste in alimentele ce sunt introduse in compozitia preparatului. dar daca tu zici de zahar, asa o fi. Oricum, nu cred ca face rau atat timp cat HIPP recomanda reteta si face doar produse pt bebelusi, spre deosebire de Nestle de ex care face si alte produse alimentare.
Eu zic sa te ghidezi dupa instinct.

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ayla - scuza-ma ca nu am tost prea coerenta
este vorba de borcanele HIPP (explicatiile tale m-au facut sa le cumpar)
la ingrediente scrie si zahar, desi este borcanel de 4 luni
daca-i dau (ca ti-am spus ca-i plac) nu stiu cat de mare-i raul care-l fac
cand gasesc si eu ceva care-i place si nu dace alergie ... se intampla sa aiba zahar in compozitie
este vorba de hipp good-night cu banane (de la 4 luni)si hipp duet fuit (banana cu crema de branza - de la 7 luni) - poate ai cumparat si tu si stii despre ele

avem 7 luni

Mergi la inceput

Poftim www.hipp.ro/index.php?id=8" target="_blank">HIPP are si biscuiti pt copii

Mergi la inceput