Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *113*
Raspunsuri - Pagina 15
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Dragut? Hm? Asta e diferenta intre a combate o idee si un atac la persoana, da? Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
NU E NICIUN ATAC, doar ma scuzam ca n-am timp , poate dc ai fost atenta cum am mai spus, citesc , dar nu scriu...
cat despre menajera, sa fii sanatoasa si tu si ea si cine are, n-am nimik contra, nici nu stiam cine are de ce, ce si cum.NU MA INTERESEAZA
cat despre cate lucruri poti face cta doarme copilul, ehe e lunga lista, si pe silentios, caci m-am specializat in deschis-inchis usi sa nu se auda nimik, nici cel mai mik zgomot
insa se pare ca s-a mers cam departe cu "combaterea" asta.
dar..ce sa-mi mai bat capul...n-are rost, fiecare a inteles ce a vrut, a comentat ce-a vrut.
prefer sa ies afara e o zi superba!
sa fiti sanatosi!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009
petrean spune:
Raaluca..si eu dau calciu fara nicio analiza...in lunile cu R.ii dau si lui Andrei ca e "mare"..si dau si gemenilor. Si pediatra a ales Osteocare..ca e calciu lichid foarte bine tolerat.In timpul iernii..aportul de calciu e mult mai mic..nefiind posibila alimentatia cu atatea alimente bogate in calciu..si atunci aportul de calciu tb sa vina cumva.
am folosit aportul de 2 ori..scuzati..nu-mi sta in fire...sa ma autocorectez..dar nu am agsit alt cuvant
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
alina.n spune:
am si eu o intrebare pt fetele care au iesit sau urmeaza sa iasa din tara cu bebe...ce acte sunt necesare?
ma puteti ajuta?
multumesc
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 De copii tai nu stiam ca sunt predispusi la alergii respiratorii, eu credeam ca daca ai spus ca exista potential alergenic in familie, te refereai la cel alimentar de aceea am zis ca e normal sa fi mai precauta. Acum m-am lamurit. |
Deci...sa inteleaga toata "lumea", eu combat idei nu persoane, asta este si politica forumului. Pt ca voi imi sunteti dragi, si nu am nimic cu nici una (de rau ma refer), ci este posibil sa nu fiu de acord cu ceva anume...idee, nu persoana. Si este posibil sa nu fiu de acord, nu pt ca nu am chef, sau ca sunt eu azi artagoasa, ci pt ca m-am documentat si in urma a ceea ce am citit, intrebat, sfatuit, si am triat anumite informatii...am ajuns, EU, la o anumita concluzie...concluzia MEA. Nu sfat, nu teorie, nu ceva ce sa impun. Vreau sa scot in evidenta tocmai ca "eu asa fac", sau "este parerea mea", nu dau sfaturi si nu ma impun...pt ca asta cu impusul propriilor idei se practica fooooarteeee des si foooartee mult pe DC (nu chiar aici la noi dar pe DC).
Acum trebuie sa plec, am ceva de rezolvat de urgenta in oras, dar cand ma intorc iti voi scrie mai explicit diferenta intre o alegie si alta. Asa, ca discutie doar, da?
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf NU E NICIUN ATAC |
Ah, nu la adresa mea, ci la...faza cu premiu.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
Ah, Gaza, si e ok ca ai presupus ca au teren alergic, devreme ce eu am spus ca stiu toate astea pt ca le-am studiat de nevoie. Si Clau a stat in spital cu alergie. Dar nu din acest motiv am anumite temeri.
Adee spune:
citat din mesajul lui alina.n am si eu o intrebare pt fetele care au iesit sau urmeaza sa iasa din tara cu bebe...ce acte sunt necesare? ma puteti ajuta? multumesc Mami fericita!!! Crestem mari!!! un vot va rugam |
Daca este insotit de ambii parinti, atunci are nevoie numai de pasaport.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Raaluca spune:
citat din mesajul lui alina.n am si eu o intrebare pt fetele care au iesit sau urmeaza sa iasa din tara cu bebe...ce acte sunt necesare? ma puteti ajuta? multumesc Mami fericita!!! Crestem mari!!! un vot va rugam |
Noua ne-a fost suficient pasaportul lui bebe
Mami de LENA 30.03.2009
Ayla21 spune:
Pasaport pt bebe.
Daca iesi doar tu cu el, fara tata, acordul tatalui.
Raaluca spune:
Daca e doar cu un parinte iti trebuie procura notariala ca celalalt parint e de acord cu iesire din tara ... altceva nu mai stiu dar stie notarul sa-ti spuna.
Mami de LENA 30.03.2009