Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *113*
Raspunsuri - Pagina 14
petrean spune:
Ayla
Cati...pai tocmai asta e ideea...sa nu-ti para rau mai incolo ca e mofturoasa si nu mananca mai nimic. Asa..vezi acum..dc ce e pt varsta ei ii place sau nu..ca mai incolo..sa vezi tu mofturi..(vorbesc in cunosctitna de cauza)...
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 ayla - pupici,pupici Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
bebe_shtrumf spune:
ce dragut
NO COMMNENT
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009
petrean spune:
Vai..Monica..ce pupata esti azia da si mie inapoi..ca altfel...
Andrei Luca -15.12.2006
cativ13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
|
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf ce dragut NO COMMNENT |
Dragut? Hm?
Asta e diferenta intre a combate o idee si un atac la persoana, da?
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui petrean Vai..Monica..ce pupata esti azia da si mie inapoi..ca altfel... Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
si tu ai nevoie de pupici? de ce nu spui? ca-i primesti si tu zilnic, numai sa vrei
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Raaluca spune:
CHATO, am venit la inca o cafea!
AYALA, multumesc mult de tot pentru precizarile legate de alergii si alimente interzise la bebelusi. Prezentarea ta foarte documentata.
Desigur, fiecare face cum crede in privinta propriului copil dar e important sa o face in CUNOSTINTA de CAUZA.
Alimentele interzise sub un an nu inseamna otrava. Nu inseamna ca un bebe care le consuma face neaparat alergie la ele dar nu e ok sa-i fortam organismul. Atata tot.
PISIGRI, am avut impresia ca ti-am raspuns la postarea ta dar cititnd din urma am constatat ca nu.
Eu sunt cea care vb de calciu dar repet :"fara nici analiza" mi-a recomandat calciu. Fara nici o suspiciune de rahitism (oricum daca suspiciona ceva nu era suficient, tot trebuiau analize) doar asa ca "asa se recomanda". Eu stiam ca "asa se recomanda". E la timpul trecut.
De acord cu tine in privinta borcanelelor. Nici eu nu am dat si nu as vrea sa le folosesc desi am doua cumparate si uitate in frigider. M-am gandit ca poate plecam undeva unde nu pot sa-i faca mancare si ma gandeam sa testez inainte sa vad daca accepta. Deocamdata stau acolo si nu cred ca le vom folosi. (Aici sunt pentru moda veche)
. Daca ar fi totusi sa folosesc as lua de la hipp (sunt fara gluten). Chiar daca scrie ca sunt BIO, e clar ca se refera la culurile unde au crescut merele, perele si ce mai contin ele. Ceva conservanti au fiindca altfel n-ar avea un termen de valabilitate asa mare
Zahar eu nu am dat dar fiecare decide pentru copilul lui.
Eu sunt mai atipica la capitolul greutate. Nu tin neaparat sa am un copil dolofan (desi nu pot sa ma plang la capitolul asta). In general, copiii care s-au nascut cu greutate mai mare nu acumuleaza in acelasi ritm ca cei mai mititei.
Cand se incepe diversificarea, in medie pe la 6 luni, unii copii stagneaza sau iau foarte putin in greutate. Trebuie sa tinem cont de faptul ca pana la 1 an mancarea principala este laptele (de la mama/formula). Restul alimentelor nu se dau de foame ci pentru ... diversificare
Mai stiu ca diversificarea se face ptr acomodarea copilului cu lingurita de aceea nu prea ar fi indicat sa dam supa de legume la biberon (de ex) Stiu ca nu ai scris de asa ceva dar era o precizare.
Medicul meu de familie e dragut dar nu aprob toate indicatiile ei. Cel putin atat cat nu imi justifica medical. As schimba-o dar nu am chef sa alerg dupa alt pediatru acum. Eu lucrez intr-un spital (ala cu gripele -porcina, aviara ) si am colegi medici ceva mai scoliti in care am mai multa incredere.
Nu zic ca nu sunt si medici de familie minunati dar eu nu prea am intalnit. In plus, am o experienta negativa cu medicii de familie dupa 2 ani de proiect cu medicii de familie ai copiiilor seropozitivi. E doar experienta mea.
Scrie cineva de biscuiti aici si stiu ca exista niste biscuiti fara gluten de la nestle . Voi ati dat ?aici
Mami de LENA 30.03.2009
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
si tu ai nevoie de pupici? de ce nu spui? ca-i primesti si tu zilnic, numai sa vrei Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
mersi mersi gianina
eu asteptam sa se autosesizeze Monica
Andrei Luca -15.12.2006