PRIETENE FARA TITLU (55)
Raspunsuri - Pagina 3
irinatunza spune:
Sabi nu mai bea lapte aproape deloc de cind i-am scos biberonul, adica de vreo luna. Are fel de fel de canite colorate, i-am dat si cu paiul; bea citeva guri si nu mai poate. Ii mai fac brinza cu smintina si cu mamaliga, mai un pic de iaurt, dar as fi preferat sa bea lapte. Acum bea cam 50-100 de ml pe zi.
Vad ca deja faceti cumparaturi pt Craciun.
Pt. Mos Nicolae i-am luat Creionul fermecat , acela cu puzzle, cartile cu Andreea si mai caut o pijama cu printese (asa a cerut ea). Am gasit ceva prin Selgros, dar erau mici, asa ca inca mai caut.
Pt. Mos .... nu stiu ce sa-i iau. In fiecare zi vrea altceva. Dar poneiul bebe cu suzeta il cere in fiecare zi. Numai ca la Carrefour e vreo 80 de ron. Nu prea-mi vine sa dau atit. Tre sa ma duc sa caut prin alte parti ceva mai ieftin. Si mai vrea .... toate jucariile ce le vede in reclamele de la tv. Mai vrea si-un ponei. Ala ce-i in Carrefour vreo 16 mil. Si asta vara acelasi ponei era la reduceri cu 5 mil. Si tot mi s-a parut mult.
irinatunza spune:
Nu stiu ce sa va mai spun despre noi; acum o sa iesim putin sa cumparam cite ceva de papa si sa ne plimbam.
Va pupam ca ne era dor de voi!
monica70 spune:
Buna dimineata la cafea.
Wow IRINA aparusi.M-am tot intrebat ce-i cu voi,bine c asunteti in regula.Vad ca n-ai mai reusit cu gradinita .E super ca ii place atat la balet! Deci nu i se pare un efort prea mare sa "lucreze" o ora ! Dintre cartile alea, avem aia cu ferma si enciclopedia,foarte faine amandoua.
Fug ca s-a kk-rit delfinu' ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
asteryaro spune:
Hei, buna ziua, ca dimineata nu mai este.
Aseara am mers la doctor cu Razvan, sa vad ce-i cu tusea, si am aflat ca asa este una dintre viroze anul acesta. In consecinta, a primit Aerius si Rhinathiol, altceva nimic. Sper sa treaca tusea asta, ca de 4 saptamani tot trage de ea.
M-am virusat si eu o tzara, nimic important, doar putina tuse, raguseala, gadilici in gat... iau septolete si vit. C cu propolis. Si de restu' - voie buna .
Aseara am plecat in tromba din curtea gradinitei, deoarece al meu baiat a facut urat (tantrum se cheama) si asa ca... am renuntat. Ne-am impacat cumva, dar destul de greu. Or mai fi si din astea, ca nu se poate totul frumos si bine.
Alte noutati nu avem.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
Hello.Noi tocmai am venit de-afara am stat vreo doua ore,Tudor inca doarme si-acum.Am cules-o si pe Diana de la gradinita.Am primit si pozezia pentru serbare: IARNA E PE DRUM
Gradini si campii
Toate sunt pustii
Pomii cu totii goi
Spun tristi ca si noi:
"Copilasi de-acum
Iarna e pe drum!"
Si nu-i de glumit
In colt sta pitit
Vantul cel strengar
Si e vai si-amar
Cand va fugari
Si va ciufuli.
Mi se pare mai usoara decat cea de anul trecut desi e mai lunga.
Pozele inca nu ni le-au dat.Se pare ca e invarteala lor ,ca Diana mi-a zis ca i-au fotografiat Giorgi si Vali - adica educatoarea si asistenta medicala.Deci nu poze "profi",sau cum se numesc.
Piua ca s-a trezit Tudor ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Denisam spune:
salutare,
Mai ce liniste,in afara de vesti bune,poezii si carti nu mai ziceti nimic..Eu inainte sa ma apuc de o treaba tare migalaosa,dar de treb ca vien Craciunul si astia aici asteapta sa primeasca felicitari..nu avem decat vreo 525 de nume-am decis sa merg juam de ora la aer si povesti, ca asa e binesi apoi promit ca o sa revin si cun mesaj mai lung desi nu prea am vesti ..dar revin
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA pai ce vrei vesti rele? Mai bine zi si tu ce le cumperi alor tai in materie de cadouri! Ca acum m-a sunat nasa-mea sa ma intrebe ce sa ii ia Dianei cadou ... ce sa ii zic? Mie mi-e si cam jena sa "dau comanda" la ceva chiar daca nu duce lipsa de bani.O sa ii zic cateva chestii la care m-am mai gandit si pe care nu le are inca Diana si sa vedem ce gaseste din ele ...
Merg sa o echipez pe Diana ca vine mami dupa ea.
Denisam spune:
Moni-pai eu i-as zice sa stii- ce am gasit eu util e de la Leapfrog -Tag-o carte cu un creion,cand pune creionul pe cuvant ii zice si pe litere si cuvantul intreg,il pronunta cum s-ar zice, deci ajuta la citit- la fii-mea inca ii plac din cand in cand fisele de site-ul ala cu scoala piticilor, ii mai printez de acolo- mai are o pasiune si pt 2 desene mai nou,ti-as recomanda sa ii iei DVD in engleza, ca ei prind de la tv mult mai usor decat dc faci tu cu ei ,chai rsi cartiel vin dupa DVD- si astea imi plac ca nu au personaje negative deloc, sunt f educative, nu ca povestile noastre sau majoritatea in care exista un balaur, lup,etc...Desenele astea sunt max&Ruby-2 iepurasi si cele cu Caillou-asta e un baietel de 4ani, si sunt toate intmpalriel reale din viaat de zi cu zi..si mai e unul fain si muzical si cu dans in el-The backgardigans.
Merg sa revizuiesc ceva si mai revin cu idei..a si Emma vrea o camera foto si cred ca ii vom lua una digitala reala pt ziua ei, ca sunt unele super faine canon cu memeorie destula in jur de 150cad- eu acuma vreau sa ii gasesc o rochita faina pt serbare si pt sarbatori..ii treb cu rosu alb si negru,pt concertul de la gradi..desi are una aproape OK,dar de...
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
Buna seara.
monica70 spune:
Cucu-bau ... eu eram dar m-am deghizat in Ursulina
DENISOOO ce vorbesti mai de camera foto digitala cadou special pentru copii,ca n-am ajuns noi inca la asa nivel de trai.Asta nu inseamna ca nu i-ar placea Dianei asa ceva.Poate cand mai creste ea si ne mai creste si noua bugetul.Zici ca nu-ti plac povestile cu lupi? Uite chiar pe-alea romanesti cu balauri,zmei,muma padurii etc. nu i le-am citit inca Dianei ,desi am o multime in biblioteca ... mea.
La capitolul DVD in engleza le aveam pe majoritatea cele produse de Disney.
Pana una alta a tras ieri fratelo o tura pana in Austria (evident sa isi ia iar pentru el nu-stiu-ce pentru schiat) si i-a luat si Dianei cadou o vesta alba cu gluga,din aia groasa.Si din Ungaria o ... muzicuta.Cred ca aia tare o sa ii placa Dianei.
Nasei i-am zis sa se uite si daca nu cumva gaseste pe undeva microfon pentru karaoke ... daca ar gasi cred ca ar fi pe spate Diana. In principal i-am zis cam ce are deja,cam ce n-are si am in plan sa ii iau in viitor. Si mai ales cu ce se joaca/cu ce nu se joaca in general.
Nu cred ca v-am zis: la ei la gradi vor decurge normal serbarile, adica cu parinti ... bunici si care or mai veni Asta desi au primit si ei niscaiva indicatii,dar se pare ca nu-s obligatorii ci sunt unele directoare de gradinita cu exces de zel sau speriate de bomba (bomba fiind gripa ) .
CRISTINA sanatate la amandoi.Si cu "tantrumurile" se intampla si la case mai mari ...