PRIETENE FARA TITLU (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

De Tavi al meu, nu e agitat, deci nu de asta regurgiteaza. Urla de durere, apoi ragaie, scoate muuuult lapte si se calmeaza. Scoate lapte nedigerat si la 2-3 ore dupa ce mananca. Si bluzele mele sunt toate praf imediat. Ceilalti nu au fost asa niciunul. DAr au avut ei altele.
Moni,multumesc pt site, tb sa meditez repede daca fac asa sau altfel, dar m-ar tenta. Cartea cu fabule imi place tare mult. Din ce zici tu despre Tudor, pai e barosan si vioi nu gluma. Al meu desi nu e mic neaparat, e cam ca o matza: molicel si nu fff viguros. Nu-l intereseaza jucariile, nu trage de ele, dar e atent la noi, la jucarii in patutul lui, se ridica si tine capul, pedaleaza. Deci eu zic ca-i ok, dar cine sa mai stie... Ana merge la gradi zilnic, ii place, nu-mi povestete nimic din ce face. Ieri am aflat ca au serbare pe 13 sau 14 si ca le trebuie costum popular. Am aflat, dar nu de la Ana. Azi a venit unul din prietenii ei (stiti si voi etnia) si m-a rugat sa-l iau si pe el acasa (el sta pe langa noi si e ceva drum de mers: vreo 3 km pe jos), l-am luat evident si fii-mea in drum spre masina defila cu Armando de mana prin curtea scolii. E o dilema pt mine, dar la mine cel putin campania aia cu "cunoaste-ma inainte sa ma judeci" a prins. La serbare cred ca participam si noi (n-am auzit altceva). Cu Razvi e jale si durere, ca e ffff neastamparat. Dezastru! Muuult mai agitat ca Ana. Nu se uita nici la desene, dar se uita la Aniela. Serialul ala e singurul lucru la care se uita la TV. In rest alearga in nestiere, afara, in casa, se ascunde, se joaca, face un puzzle (cu Noe)- nu singur, dar e paionat rau, mazgaleste, chestii de copii, nu?
Liliana, admin financiara? Cred ca ne leaga daca ne prinde. Noi tb sa platim ceva impozit pe casa, masina, etc. Suntem rau platnici momentan, din cate stiu eu. Normal ca e important fiecare leutz. Voi aveti probleme cu apa dura, aveti vreo statie de dedurizare, ceva? Ca mi-e ca-mi crapa si masina de spalat si hidroforul.
Legat de cadouri. Mosh Nicolae ne aduce cartzi si budinca Paula in loc de dulciuri (ai mei sunt ffff receptivi la reclame si si-au dorit mereu Paula, dar n-au primit! Iar Mosh craciun ii aduce Anei o papusa machiata, cu par si rochite si piaptan- asa a cerut ea. La Razvi mosul vine cu bakugani-neoriginali- sa vad unde-i gasesc, ca am apucat sa-l montez in directia aia. Noi adultii numai carti.



http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ne-am intors si noi din plimbare,Tudor a dormit frumusel vreo ora si ceva.N-am stat mai mult ca s-au pornit niste vantoase ... Imi e de mine nu de el,ca el e bine infofolit si protejat in carucior.Dupa Diana s-a dus mami si o luam inapoi pe la 18 cand merge ea la magazin.
BRANDUSA of ce nasol.La ai mei inseamna ca nu-i/n-a fost reflux ca ei regurgiteaza doar imediat dupa ce beau lapte si asta doar daca beau mult si se si agita.Dar Tavi nu ragaie imediat dupa ce bea laptele? Eu la Diana nu ma pricepeam si nu aveam rabdare sa stau sa ragaie La Tudor - fiind in maternitate la comun,am vazut cand mergeam la alaptat cum fac asistentele.In primele doua zile cum ii mai dadeau lapte praf completare cu seringa, il ridicau la 30 de grade si il bateau usurel cu palma pe spate si ragaia imediat.Asa am facut si eu in continuare si dupa ce a mai crescut ,il tineam pe umar si tot cu palma pe spate il "provocam".Acum nu prea mai trebuie ca deja cam ragaie si fara.

Legat de motricitate,forta,interes fata de jucarii ... pai sunt diferiti copiii,ca doar si noi adultii suntem diferiti.Poate o semana Tavi pe tine asa caaalm Ai mei clar seamana pe mine iuti de fire,cu reactii rapide.Dar si irascibili si nerabdatori deci Eu daca vreau ceva intr-un anumit moment si nu se executa husbandu' (sau cine-o mai fi) la secunda mi se urca tensiunea de nervi Mor sa stau dupa unu care se misca precum melcu' Asa si la serviciu - de-aia am preferat tot timpul firme mici unde pe cat posibil eu comand eu execut.Drept as turba sa am subalterni niste ardeleni adevarati Cred ca m-as imbolnavi de nervi nu alta.Nu ca as fi chiar sanatoasa tun la faza cu nervii
Deci cum ziceam sunt diferiti copiii.Ai mei insa se aseamana foarte bine intre ei,nu doar fizic ci si psihic si motor.Vad asta pe zi ce trece.Si Diana era foarte mobila,chiar si forta avea si ea desi era tare slabuta.Si de jucarii a fost si ea interesata devreme.Evident inca nu le poate tine nici Tudor foarte bine in mana,adica le tine el, dar nu are inca o coordonare buna a miscarilor - v-am zis cum isi mai da peste moaca cu ele Dar are o fortza in maini ca si Ghita a remarcat! In picioare deja ii place si lui,dar nici pe departe nu a ajuns la performantele lui Edy a lui Giova.L-ai vazut? http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2009-11-08/21:48:34 Si nici nu cred ca o sa il ajunga curand la faza asta, ca stiu ca si Diana s-a sprijinit mai greu in picioare,nu avea forta.In schimb la rostogolit sau mers in patru labe n-o intrecea nimeni!
Stii cum e? Ca in fabula aia: "nimeni nu le are pe toate"
Eu am mai "furat" o idee de la zmeurici .Stiti ca le place bebilor sa se joace cu pungi care fosnesc - si lui Tudor ii place.O sa aleg niste animale de plus mai colorate ca avem o multime, sa le tai,sa scot plusul si sa bag in ele pungi fosnitoare rau pe urma sa le cos la loc Na sa aiba pruncu' de lucru.N-am uitat nici de marionetele pe care voiam sa le fac din ciorapi,dar n-am ajuns la mami sa imi iau nasturi si atze. De fapt,de cate ori am fost pe-acolo am uitat
LILI fix de aceeasi parere sunt si eu cu engleza de la gradinita Mai nasol e ca nici acasa nu e prea interesata Diana de engleza,iar nepoata-mea aia desi a zis ca ar face cu ea e clar cam ocupata.Iar a fost plecata pe la Craiova cu cei de la biserica lor.Apropo sunt multe chestii dragute si in engleza si in franceza si pe poisson rouge ala.Numai de-ar avea chef de ele.
BRANDUSA de Ana uitam: fain cadou de Craciun! Si Dianei i-ar placea mult! Iar cu etnia mor de ras.Armando? Chiar asa il cheama? Lasa ca e ok.A mea pare cam rasista Eu ma asteptam sa aiba si oarecare colegi mai colorati in grupa,ca vad destui prin cartier,dar culmea ca n-are ...


MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Binenteles ca Raisa merge la gradi? Cum adica... pai avem scandal in casa daca nu o duc!

Cica vrea sa ii aduca Mosul o Orca ... de unde o sa ii gaseasca orca?

Nu sunt zgarcita la vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, stiu cum e cu ragaitul la 30 grade, al verticala. Am exersat din greu la Ana, care scoatea aerul mai greu, dar fara laptic. La razvan n-au fost probleme, am aplicat eu metoda o vreme: o luna, 2, dar scotea flacaul aerul prin toate orificiile. Acum asta mic e belea: il ragai dupa papa, dar la 2-3 ore scoate aer+ lapte nedigerat si urla. Deci o problema complexa. Azi a fost mai ok: papa la 4 ore, urlete si laptic scos, apoi liniste si somn, se recupereaza micutul. Si l-am tinut muuult afara: vreo 2 ore la pranz si una pe seara. Mi-e mila de el, are asa grimase de durere. Sa vedem cum o mai fi zilele astea. Cu motricitatea, mi-e sa nu fie probleme, stii ca eu am un stres de cand cu Ana. Nascut prin cezariana, scos greu, anestezia mea.........Mai e si rahitic- il vad ca are si fontanela ffff mare, cred ca 4/4 cm. Uffff.
Hai ca ma necajesc si nu e cazul. Pupa mama pe el de baiat, creste el! Are 3 saptamani de cand stagneaza la greutate, dar e clar de la problema asta cu refluxul. Sper sa-l reglez cumva.



http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA chiar orca vrea? E ca Diana de Ingrid anul trecut cand isi dorea ... ghetzar A mea nu prea are deloc idei ce isi doreste de la mosh.Adica idei fixe.Daca o intrebi zice "aaaa ... vreau ... " si zice ce ii trece atunci prin cap sau vede pe moment pe undeva.Daca o intrebi peste doua zile a si uitat ce isi dorea data trecuta Asa ca aleg eu pentru ea.
BRANDUSA stiu ca esti stresata de cand cu Ana ,dar daca isi tine capul ok, pedaleaza din picioare,va urmareste cu privirea cred ca e super ok.Cam astea sunt importante,nu?

Eu am terminat de operat un mini-crocodil care e acum fosnitor,am cusut cracii unei Scufite rosii cantarete si am spintecat si un papagal marisor,am reparat partial si masinaria din el ca era blocata (e din ala care se agatza si care canta cristalin daca tragi de un inel) si l-am umplut cu ceolofan in loc de plus.Am mai adus si cateva plusuri care mai miauna/canta/maraie sa il mai distrez.Cea mai cea a fost o omida uriasa super colorata si care canta "Call me call me baby" - de cum a vazut-o l-a bufnit rasul
Si mai am de lucru,daca tot m-am apucat de carpaceala.
INGRID am dat si de "razacios" A ramas Tudor blocat cu gura cascata ,cu ochii intrebatori spre mine ... a si oftat nitel Sa ii zici Dianei tale cine se joaca acum cu razaciosul ei

Diana trebuie sa apara si ea.Merg sa mananc niste paine cu ou ca tocmai a facut husbandu' ( a evoluat nitel,mai nou stie sa faca si dovlecei pane si paine cu ou )

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noa s-a dus linistea ... pe aici se canta in englezo-chineza sau romana dupa caz ( "Cip-ci-rip cip-cip-cip ... hei!" o bag la romana ) . Si se continua puzzle de-aseara.
Tudor se da pe tobogan cu ochii la sora-sa.Adica i-am ridicat bouncerul sa o vada mai bine dar nu l-am ancorat si mereu o ia la vale,ca doar da din picioare.I-am agatzat papagalul pe bara de la bouncer il locul jucariilor originale si s-a cam suparat pe el.Ca voia sa isi maseze dintii cu inelul de plastic ce atarna dar ala pe cum canta melodia se ridica cu atza cu tot.Pai chiar asa, pleaca si inelu' si se opreste si melodia ... treaba-i asta? Cum sa nu se enerveze baiatu'? Pana se prinde el ca daca vrea, are fortza sa tina de el si se poate si ridica cum a facut Diana,mai dureaza un pic
I l-am luat jos si acum se "delfinareste" cu Diana ,mai merge dincolo si Tv-ul lui Ghita ...
Vestea buna e ca mai are doar un pic si termina singura puzzle de 100 ,mai are doar coltzul din dreapta jos .Vorba ei "acusi sant gata mami".De unde-o fi invatat ea sa vorbeasca cu "acusi" nu stiu!
Am uitat sa va zic ca a consumat Tudor si sucul de pere cu placere.Deci avem pana acum in meniu suc de mere,pere,strgure si portocala.De morcov mi-a fost groaza sa ma apuc,stiu ca nici cu storcatorul nu iesea cine stie ce de cand cu Diana.
Diana a mancat la mami doi cremvusti,acum sa vedem daca bea laptele mai incolo.Gata a terminat puzzle In seara asta a terminat in mai putin de 15 minute jumatate din el,in timp ce aseara la prima jumatate a durat mai mult de jumatate de ora,ce-i drept a facut multe pauze si era si foarte obosita.Deci gata a atins si ea cifra rotunda de puzzle cu 100 de bucati facut singura-singurica.Se pune daca l-a facut jumatate intr-o zi si jumatate in alta?

Mi-a zis acum sa scriu scrisoare la mosh sa ii aduca multe puzzle pe care nu le are ... uraaa ,macar sa nu fi cumparat degeaba atatea puzzle cadou

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee nu am slabit mai. As vrea alea 3 kile ce le am in plus. Dar ma consolez cate unu de copil si e ok. De oboseala nici nu indraznesc sa ma plang, mai ales la tine. Imi pare rau ca acum a aparut si problema asta ci regurgitatul la Tavi. Si da, eu am remarcat ochii lui Razvan si ma intrebam de unde i-a mostenit........daca ii place afara sa se joace e minunat. eu abia ii tarasca afara din casa mai ales pe vremea asta. Tocmai vorbeam duminica cu cumnata mea si-mi zicea la fel de copii ei ( crescuti la ferma, pe un domeniu de nu-i stii de capat) ca baiatul cel mare de 15 ani nici acum nu are stare nu vrea Tv, nici computer vrea AFARA.

Moni de ce nu incerci sa-i dai sa bea laptele cu paiul?? motatele mele asa fac. Seline numai daca suntem in deplasare si chiar nu se gaseste pai il bea din cana altfel sa traisca paiul.

Lili, daca tu ai ochii albastri de ce sa nu-i aiba si piticul?. cu toate ca si mama mea are ochii albastri si nici eu si nici sora-mea nu-i avem. La soacra-mea e la fel doar ca ea are 4 copii si nici care nu i-a mostenit ochii.
..........cadouri??? uffff , mai e mult pana la Craciun. Nu am idee ce sa le iau. ei isi doresc multe, mult prea multe. Pentru Daria mai am o papusa cu aripi de anul trecut. Cadou ne-dat. pentru David m-am gadit sa-i iau un radio cu CD, iar pentru piticot "un Rösli(cal) care zboara". Pana una alta le luai la motate zilele trecute 8 tricouri cu maneca lunga. Erau agatate in fata magazinului si erau reduse, dar era noapte si eu ma grabeam . Jumatate din ele sunt mari cu toate ca nr e care trebuie. Asta tot cadou e, nu??
Ingrid, fusta de pe Daria e de la second. e un magazin langa noi si din cand in cand imi mai bag nasul pe acolo. si sarafanul de pe Seline la fel........e de la Mexx si a fost cativa Fr. eu sunt de principiul nu cumparat haine scumpe pentru copii, sa fie frumoase , practice si ieftine. Al meu barbat are un obicei sa nu se schimbe in haine de casa, si daca face el asa de ce sa schimbe copii???. ..............si ma mai intreaba a doua zi de ce le dau haine curate???
v-am pupat. Acum m-am trezit, am dormitat pe canapea pana la 10, dar incerc sa ma bag in pat ca maine o iau de la inceput.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi



Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA e ok Diana cu laptele,si-a baut cana in seara asta.Vad ca daca e cu nesquik e mai ok.Serile trecute era si gol si cum se tot fatzaise se si racise laptele,poate si de-aia nu prea a mai avut chef de el.Avem si paie,dar am uitat de ele ... nu ma mai complic acum cu ele,daca il bea normal.
Cu hainele ceva asemanator face si al meu,dar eu cum intru in casa, cum ma schimb si asa am invatat-o si pe Diana sa faca.Dar cu ea mai am ceva munca de convingere

Si Dianei ii place mult afara ... doar iarna cand e frig tare,nu prea ii place.E friguroasa ca mine.
Acum seara am lasat-o la PC si la Piticlic si pe poissonrouge,ca dupa baita ne-am uitat la TV la balamucul zilei Si din cauza asta am sacrificat lectura de seara Lasa ca recuperam noi ...
LILI tin pumnii sa iasa macar strumful tau cu ochi albastrii,tot o avea husbandu' macar un stra-stra-bunic cu ochi albastrii ...
La noi erau sanse din plin, dar tot n-au iesit albastrii si nici macar verzi la niciunul.Lasa ca am io o verisoara primara la care atat ea cat si sotul sunt bruneti cu ochi caprui si fetita a iesit blonda cu ochi albastrii .Asta-i genetica.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Scuze ca dau buzna, am nevoie de astery, mi-a luat ceva s-o gasesc.

Astery, da-mi si mie te rog datele de contact ale clinicii din Bucuresti la care mergi cu Razvan. Nu gasesc pe internet, am uitat si numele dr, ceva cu N. Multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa va spun si despre noi citeva cuvinte.
Sabi merge la balet si e super incintata. E cea mai mica din grupa, si ca virsta si ca marime. Merge o data pe saptamina dar daca ar fi dupa ea, ar merge zilnic. Sedinta dureaza 1 ora si 20 de minute , dar ea nu rezista mai mult de-o ora. I se face foame si tre sa-i dau sa manince musai. Maninca chiar si banana, ea care papa banana o data la 2-3 luni. Mai baga apoi si o placinta cu brinza si juma de pachet de biscuiti. Poate nu vi se pare mult, dar la cit maninca ea de obicei ( o juma de banana max si dupa aia citeva ore nimic) eu chiar consider ca ia o masa copioasa.
Avem o noua prietena, o fetita ce locuieste in scara cu noi la care merge zilnic. Are un catel si se impaca foarte bine fetele. O iau pe sus acasa pt. ca nu vrea sa plece de acolo atit de mult ii place.
Moni, carti pe de librarie.net am cumparat si eu, tot asa de citeva milioane bune. Am luat si doua dintre enciclopediile cu Winnie pt. ca erau la reducere, cu 41 de lei. Vad ca-s Cora sunt mai ieftine, dar cum noi n-avem Cora sa le luam cu 35 de ron.... si cu 41 mi s-au parut ok la pret.
Uitati aici ce i-am luat eu:
http://www.librarie.net/carti/140178/Fabule-povestiri
http://www.librarie.net/carti/48603/Prima-mea-enciclopedie-Leonid-Galperstein
http://www.librarie.net/carti/106872/povesti-ferma
http://www.librarie.net/carti/135263/Prima-mea-carte-matematica-Anne-Monatgue-Smith
http://www.librarie.net/carti/144701/Prima-mea-carte-Craciun-Maria-Rita-Gentili
http://www.librarie.net/carti/41404/Prima-mea-enciclopedie-Winnie-Animale-Walt-Disney
http://www.librarie.net/carti/73668/Prima-mea-enciclopedie-Winnie-Ursuletul-prietenii-sai-Pamantul

Si vedeti ca mai este un site de unde poti comanda la super pret, si daca faci comanda de este 100 de ron transportul prin Posta e gratuit. Uitati aici http://www.shopandfun.ro/categories/SUPERPROMO
Eu i le-am luat de aici pe alea cu Andreea si cartea cu Craciunul.

Trimit mesajul si mai revin .

Mergi la inceput