PRIETENE FARA TITLU (55)
Raspunsuri - Pagina 19
asteryaro spune:
Ingrid , multumim de urari si stai linistita, ca nu-mi fac eu probleme ca ai uitat sa ne feliciti . Deci voi luati vacanta mai tarziu, ce bine.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
www.tackfilm.se/en/?id=1259922438953RA60" target="_blank"> MY HERO
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
Denisam spune:
Am pus si eu poze cu derbedeii in drop cum am promsi,acum va dau o cafea si si sper sa mai revin mai incolo-o zi faina,l anoi azi priam zi cu ceva ninsoare apoasa-dar tot erau vreo 4cm de dimi...
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
teolinda spune:
Mi-am adus aminte de o chestie... care m-a amuzat teribil.
Stiti incercarile noastre chinuite de a vinde apartamentul... ma roog clientii care il vor sunt absolut indragostiti de el... si vor sa rezolvam cumva pana la urma (ceea ce speram si noi). In fine... ziceau ca decand l-au vazut le-a emanat o caldura si o stare de bine... ori apartamentul ori proprietarul adica Robert si l-au intrebat daca e preot. Eh... avem doar prieteni dar daca-l vor si pe el de aranjam macar de-o deghizare cumva. Aoleeeu ce m-au distrat. Robert si baba si mitraliera.
Nu degeaba cand ma duceam eu pe la alte biserii impreuna cu prietneul nostru si cu preoteasa ma intrebau popii ceilalti pe mine daca-s preoteasa.
Copilul meu doarme deja de vreo 2 ore... nu stiu ce l-a apucat de l-a rapus somnul acum... dar trebuie sa ajung musai sa-l trezesc.
ANDA - mi-au placut pozele cu Mark costumat. Si mie mi-e dor de vooooi .
Piua
LILIANA 31+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Ursoaica spune:
Denisa operatia a durat cred 5min daca cu tot cu luat din salon+anestezie+operatie+trezire a durat 15 min. Cat despre amigdale au spus clar ca nu este nevoie si Raisa nu avea nicio jena de al ele. Si nici nu i le scoteam decat daca era grav rau de tot si nu exista nicio sansa se se vindece, pt ca amigdalele sunt importante in apararea organismului.
Am vazut la un copilas din salon care a fost operat de amigdale ca s-a recuperat un pic mai greu si el a fost intai operat de polipi si abia dupa cateva luni amigdalele.
Liliana bafta multa ... cu cat il dati pana la urma?
teolinda spune:
Ursulinoo stai ca nu mai zic hop... ca - i cale lunga pana s-o rezolva... sper sa se rezolve .
Abia sapt viitoare reluam drumurile... precontract-banca... Noi am rezolvat problema cu donatia.. i-am vandut apartamentul mamei asa ca suntem la mana ei... daca o vrea ea sa-l mai "vanza" (glumeam) nu face mama faze d-astea. Si-asa cand au fost aseara pe-acolo zicea Robert ca mama ca-i parea rau ca il vindem... va dati seama de ce socra-miu nici atat nu e incantat de-aceasta vanzare ca doar a fost apt. lui... Dar lasa ca nici el nu a vrut sa se mute in el si sa inchiriem apartamentul lui de la "centru" sa luam mai multi bani pe el... si noi si el...
Deocamdata el nu mai stie ce se intampla cu apartamentul dar si cand o afla ca Robert i l-a vandut mamei... cred ca-l apuca o mare pandalie pt ca initial zicea ca il vinde lui inapoi...
In fine... pana una alta... totul depinde de banca...daca le da banii la copii aia sa cumpere ca de nu... nici nu vreau sa ma gandesc.
LILIANA 31+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
Hello si io iar la miezul noptii,ora la care cam termin de impachetat strumfii la
Azi am dus-o si pe Diana la dentista si azi a stat super cuminte,desi a si durut-o - una din carii fiind destul de adanca.I-a curatat azi doar cu acul vreo 7 si i-a pus medicamente sau plombita cu calciu.Saptamana viitoare iar trebuie sa o duc sa continue la caria aia mai nasoala,sper sa stea iar cuminte.I-am cumparat si un cadou ca asta e regula,ne-am oprit la primarie la bradul impodobit si tarabele din zona si am scapat ieftin, ca i-am luat o bagheta magica luminoasa cu 5 lei .Si-acasa am imbracat-o in zana intr-o camasuta de noapte + halat din saten visiniu.De-ale mele evident - DENISA asta ca tot ma intrebai in drop in ce e imbracata.Am vazut si pozele tale si am vazut si doua filme cu Alex,dar doar pe mut, ca dormea Tudor aici atunci,o sa ma uit maine si cu voce si comentez dupa aia.
LILI si pozele voastre le vizionai,tare bine arati! Deci o imbogatisi pe maman Nu-i zice socroseniului sa nu faca vreun atac Aia cu popii a fost mortala ,acum m-am prins de ce tot apareai cu la scandaluri cu soborul de preoti Poate ar trebui sa bagi un sobor si pe subiectele politice,mai ales la ala cu diaspora. Pana una alta fa-te bine ca asta iti lipsea acum un pui de raceala
URSULINA super rapida si usoara operatia aia,ce bine ! Eu sunt fara amigdale de la 6 ani,pe atunci era cam la moda sa le scoti,scoteau astia pe banda.Nici husbandu' nu le mai are.
CRISTINA si tu cu laringita? Vad ca ai boala pe colanti la Razvan Pantalonii de ploaie ieftini i-ai luat ! Aveti magazin TCM in Buzau? Ca noi nu din pacate.Am mai gasit multe chestii TCM pe ici pe colo de calitate si la preturi convenabile.
INGRID am cumparat si paxeladine,acum sa vedem.Cat i-ai dat Dianei tale si de cate ori pe zi? Eu i-am dat deocamdata doar o lingurita acum seara,dar nu stiu daca sa ii mai dau si dimineata.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
monica70 spune:
Buna fetele,vad ca nu va inghesuiti nici macar la o cafea.Nu-i bai ca eu oricum le-am baut deja pe amndoua.Azi noapte n-am dormit de la 2 pana dupa 4 ,pe motiv de Tudor ... asta fiind premiera .S-a trezit miorlaind si nu l-am mai putut adormi nici la san,nici pe burta,nici leganat,nici fatzait in carucior, ca iar plangea prin somn.Ne-am tot mutat dintr-o camera in alta,mai oleaca de plimbat pin casa cu el in brate,noroc ca nu a trezit-o pe Diana,de fapt chiar ma mir la ce zbierete a tras Tudor in reprize Pana la urma am reusit sa-l adorm pe burta in carucior.La un moment dat cand a inceput sa tuseasca (el noaptea nu tusea deloc) m-am gandit sa n-aiba laringita ,dar era de la schimbarile de pozitii si dupa supt.Pe nas cam fornaia,dar cand atipea respira ok.Pus pe burtica a tras niste parturi urat mirositoare,deci poate il durea si burtica,mai ales ca adormise tun seara neragaind ca de obicei.I-am dat si ibalginul (ibuprofenul) pe care n-apucasem sa i-l dau seara tot din cauza ca adormise inainte . Abia dimineata pe la 11 cand i-am luat temperatura in fundulet si am vazut ca avea 38,4 m-am prins ca poate avusese si niscava febra noaptea ??? Si eu nu mi-am dat seama,ca nici la 11 nu as fi crezut ca are daca nu imi arata termometrul (electronic).Adica era doar usor caldut la frunte,mainile si picioarele deloc,doar corpul era efectiv mai cald.M-am gandit si ca poate din cauza ca fusese infofolit cu plapuma - mai adormisem amandoi o tura dimineata dupa papica.Azi i-am luat iar febra si nu mai avea nici macar 37.I-am mai pus ser in nas,l-am aspirat dar tot nu iese nimic.El pare tot in forma,e zambaret,mananca ... atat ca mai tuseste din cand in cand,iar cand mai doarme se mai trezeste plangand,ceea ce el nu prea facea inainte.
Diana e la mami pana diseara,astept sa vina sa ii mai studiez bubitele alea,tare-s curioasa de e varicela sau ba.Parca ieri avea cu vreo 3 in plus,dar tot asa minuscule si n-o "mancau" deloc.Sincer as vrea sa fie,sa scape de ea,e varsta potrivita,cu cat sunt mai mici cu atat fac forme mai usoare in general.
Voi i-ati vaccinat contra varicelei? Ca citeam pe net ca e valabil doar 10 ani vaccinul ala
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
asteryaro spune:
Buna!
Hop si eu p'aci.
Razvan e la terapie, astfel ca ma dau pe net putin, respectiv pe DC, ca unde altundeva ?
Noi maine dimineata avem Serbarea, i-am pregatit "costumatia" de fulg de nea (colanti albi si camasa alba ornata cu beteala aplicata si niste fulgi de nea).
Am incheiat si operatiunea cumparat cadou la doamne, sunt multumita, sa vedem mjaien reactii, sper sa nu ne impingem "luati, doamna"... "nu iau doamna, vai de mine?" .
Am avut AJUTOR de la Dana Ene , cu idei, chestii listate frumos la o imprimanta jmekera.
In seara asta am avut BIG SURPRISE: Razvan stie poeziile celorlalti copii din clasa! Nu mi-a venit sa cred. Am sa mai fac o incercare si-l filmez. M-a uimit si m-a lasat cu ochii beliti de-a binelea.
Tot azi mi-am facut cadou un... stepper cu manere! SA zic ca o fi cadoul de Craciun de la sot, desi... sigur mai vine cu ceva.
Eu lui i-am cumparat un pantalon de trening, pe care si-l dorea demult, inca nu l-a probat, sper sa-i placa si sa-i vina marimea, daca nu - se poate schimba in 15 zile.
In rest... oboseala, alergatura...
Luni merg la dentist sa-mi puna "gardul", abia astept.
Tot azi am mai achizitionat un Thomas, 3 papusele miniaturi din seria "Fifi", si un mini-setulet Thomas toate made in China.
Am deja orga muzicala, o parcare, un robot... si ce-o mai fi pt. cadoul de Craciun.
Moni, sa recuperezi somnul, daca poti. Mi-au placut pozele si filmuletele de la serbarea Diei, BRAVO.
Liliana, sunteti mai bine cu raceala?
Nu mai retin ce-ati mai scris.....
Cristina si Razvan (31.01.2006)
www.tackfilm.se/en/?id=1259922438953RA60" target="_blank"> MY HERO
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
monica70 spune:
CRISTINA deci maine e ziua cea mare Stii cumva si ce-au pregatit ,sau e surpriza? Te cred ca ai ramas masca de Razvan ca a invatat si poeziile celorlalti copii,dar de regula asa se mai intampla ,tot repetand pe-acolo cu voce tare retin - cei interesati desigur.Deci Razvan e si super receptiv! Eu anul asta am ramas masca tot la faza asta, dar referitor la poezia ... in engleza! Ieri i-a spus-o Diana lui frate-meu pe-aia de-o stia bine ,a altei grupe si cand sa o zica pe-a ei ... imi zice sa o spun eu,ca uitase cum incepe.Eu n-o stiu defel ca n-am priceput o iota din ce ziceau ei acolo in cor si cu microfonul ala aiurit.Am retinut doar ceva cu "very happy" ... ia sa bag io un google poate o dibuiesc.
Gata asta cred ca e:
Good Morning, Dear Teacher!
"- Good morning, dear teacher!
- Good morning! How are you?
- We are all very happy
To say: 'Hello' to you!"
Am revazut si filmuletul de la serbare cu ea,sigur asta e.Bun google asta!
Asa de Diana ce sa va mai spun decat ca i s-a pus pata pe globul pamantesc-puzzle ala de la TV nu stiu de cate ori mi-a tot zis ca il vrea.I-am tot explicat ca e prea mica,ca pana nu stie sa citeasca si deci literele nu il poate face etc. Da' ea imi vine cu contraargumente ca le stie Si incepe prin a-mi insira ... numerele Pe bune ca i l-as lua si daca nu stie inca sa il faca,problema e ca am dat de unul pe net cu nu mai putin de 540 de piese Nici chiar asa
In schimb uitati de ce am dat :
http://www.eveiletjeux.com/Produit-101367/Globe-quiz.htm#
Iar in RO uitati la ce pret e
http://www.toyfun.ro/jucarii-educative/jucarii-educative/glob-pamantesc-explorer-ii-leapfrog
Care aveti bani e pacat sa nu le luati asa ceva, colo cand mai cresc ... Io i-as lua si-acum,ca in mod sigur ar fi mai mult decat incantata, dar la banii astia naiba isi permite Oare in ce limba o fi? E fain ca se poate juca si in familie
Ursoaica spune:
Denisa acum am vazut ca m-ai intrebat de efecte adverse. Exista efecte adverse dar depinde de fiecare copil: voma, dureri in gat (de la intubare), sangerari si cica exista posibilitatea reformarii polipilor (dar dupa ceva timp); dupa cum am spus Raisa nu a avut niciuna din aceste reactii de dupa operatie. Ei i-au scos polipii prin gura cica exista si posibilitatea prin laparoscopie ... dar la noi in tara altadata.
Astery si noi vrem sa plecam din tara, dar unde sa pleci "caine sur la vanatoare"?
Moni acum iti vizionez serbarea!