PRIETENE FARA TITLU (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-baga vibrocil ca e OK, spray cu solutie de mare si mai exista o crema cu mentol cu care il poti da seara pe piept si pe spate- VICKS, si niste pastile mentolate care se baga in priza, adica intr-una aparat de ala gen tintari- trimite pe Ghita la farmacie, sunt de la Benlyn-mie greu sa cred ca nu au aparut si acolo-astea fac minuni-ce il mai poate desfunda-baie mai calda cu ulei de camfor in ea..iarasi super ok..tin pumnii,sanatate!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mi-am amintit o parte.
ANDA m-am stricat de ras cu cei trei frati a lui Mark
LILI uite si la celelalte serbari ce costumatii faine au avut:
www.dropshots.com/dia5#date/2008-12-18/16:05:50" target="_blank"> SERBARE DE CRACIUN 2008
www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-04/17:18:24" target="_blank"> SERBARE 8 MARTIE 2009
www.dropshots.com/dia5#date/2009-06-11/14:52:46" target="_blank"> SERBARE IUNIE 2009
Si toate primite de la gradinita ... noi parintii am contribuit doar cu pompoanele,coronitele din beteala,sau acum caciulile de craciunite.La gradinita voastra n-au aia deloc niscaiva costume? Ai nostri au o multime,am vazut la serbarea din vara cand au facut toate grupele impreuna ... si se mai schimba intre grupe,se mai imbunatatesc an de an (de exemplu coronitele,pompoanele,caciulile etc. le donam gradinitei)
Chiar daca n-au costume, puteau sa va zica ceva gen fetele sa vina cu bluza alba,fusta rosie,baietii cu bluza rosie si pantalonio negri(un exemplu) ca majoritatea au acasa haine in mai multe culori ... si altfel arata imediat! E chestie doar de organizare,dar mai ales de bunavointa ! Stii cum e ,daca vrei poti.Totul e sa vrei ...
DENISA mersi de idee,am notat si il pun maine sa caute.Totusi inca nu-s infundati de tot,ca deocamdata dorm bine noaptea (nici macar Dianei nu i-am pus inca vibrocil), dar prinde bine sa avem acasa ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt plina de fiere pana in gat...asa mi-e de amar ce si cum s-a intamplat la alegeri, cred ca au fost singurele (si vor fi) din viata mea cand am pus atata suflet. Dracu' sa-i ia pe toti! Dixit!
Precum am spus, serbare nu se face, saptamana viitoare doar luni si marti se mai merge, apoi pauza mare pana anul viitor. Copilul meu e bine, tuseste putin cand alearga si expectoreaza ceva, deci e spre vindecare. Am trecut cu bine peste a doua tura de boala. Capaceala tot n-am gasit, Bee. Mai spun odata, pt cei care tusesc, Paxeladinul face minuni, a vindecat-o in 3 zile. Drept e ca n-a avut cine stie ce, doar rosu in gat.
Moni, m-am uitat la poze, dar nu asta e motivul pentru care n-am intrat, am scris mai sus. Sa stii ca mie serbarea asta mi-a placut la fel cu cea de anul trecut, costumele au fost grozave, mai frumoase decat celelalte anterioare, coregrafia putin lipsa, dar erau emotionati si s-au incurcat. Se vede ca educatoarele isi dau silinta, bravo lor si copiilor! Imi pare rau sa aud ca Tudor e racit si muceste, dar ai BB-ul la indemana. Cu antibioticul, daca ti l-a recomandat, asta e...n-ai ce face. Dar Diana nu ia, asa-i?
N-am vazut pozele de Nicolae, dar am timp, daca nu mai scriu la toate subiectele posibile de la generale, ajung sa le parcurg. la copilasi si sanatate!
Astery, stiu, sunt magarita si uituca, dar cu intarziere un LA MULTI ANI RAZVAN-NICOLAE!!
Voi cum v-ati distrat de Mosh? S-a bucurat cel mic de cadouri?
Denisa, nu fa greseala sa-l scoti de la Montessori, ai vazut cate progrese a facut Emma acolo. Putintica rabdare, monser, merge Alex la program scurt si mai vorbeste cu caprele alea de acolo, explica-le cum sa-l abordeze. Pana una-alta ma bucur ca ii merge ok si ca din pdv al capacitatii creierului n-are nimic. Vorba ta, sa nu te grabesti ca nu-i musai sa fie Einstein. (dar chiar, ala n-a fost spirt de mic).
Lili, pana la urma se face serbare la voi? ce naiba, doar la noi sunt lenese ori ce? Cum e cu costumul de pitic al lui Nicolas? Eu am zis asa, este o croitoreasa langa noi, daca vreau costume pentru Diana, merg la ea. Mai ales ca nepotul ei e in grupa cu Diana...baietelul ars. Si e super draguta tipa.
Imi pare rau ca te-a lasat balta tipa aia, nu se face asa ceva. Noroc ca te-ai descurcat totusi. Cum se mai simte Nicoals, e mai bine? Am citit ca i-ai schimbat siropurile de tuse, asa faceam si eu pana la asta de care am mai scris. Sanatate!
Anda, ce bucurie sa te citesc si sa-l vad pe frumosul Mark!!
Ce costum a avut, de cruciat? Sa mai scrii ce si cum mai faceti, cum mai invata etc, activitatile ma intereseaza. si sanatate si tie.
Anamaria, Bee, avem aceleasi opinii politice? No, e de bine, fetelor.
Am plecat sa scot copilul, dureaza pana ajung, sunt la lucru. Deseara am musafiri, dar tot bag eu nasul. restul fetelor!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

hohoho!
Mai e un pic si vine si 2010...

Azi l-am dus la gradi pe Razvan, si m-am intors acasa, la treaba.
Ieri am reusit sa finalizez operatiunea "cadouri copii", mai este necesar sa le pun in sac (care este la uscat, la mine, era murdar bine, asa ca...) si sa le duc joi in timp ce copiii dorm.
La noi, serbarea este vineri dimineata, fara parinti, in sala de clasa. Vor avea costumatie alba, adica fulgi de zapada. Asa ca ieri vria a fost si mai mare: sa-i confectionez pantaloni albi, din crepe-satin. Noroc ca am o amica in domeniu, sper sa si iasa ceva. Camasa alba, ornata cu beteala si fulgusori de zapada, si'n picioare pantofii de gradi, ca n-am albi.
Maine avem operatiunea "cumparat cadou doamne". Dificil. Pt. ajutoarea de educatoare si cele 2 ingrijitoare am rezolvat-o elegant (bijuterii din argint), pt. doamnele educatoare vedem maine. CVheltuiala mare, insa... asa-i obiceiul . Nu va mai spun ca deja am avut un conflict cu un parinte, care m-a facut nerusinata, ca ce dom'le atatia bani, ca el n-are... urat, urat, urat... si este un domn profesor, dar se vede treaba ca nu a auzit de minimul bun simt. Mai sunt parinti care n-au putut contribui, dar care n-au facut tevatura, dimpotriva, aproape ca s-au scuzat ca nu pot. Si asta este inceputul.
Asa...
Eu iar nu mai pot pune poze in PC, nush ce probleme cu memoria.
Razvan in continuare trage de aceeasi tuse, asa ca Liliana... rabdare si tutun. Sper sa aveti mai mult noroc si sa scapati mai repede decat noi.
Eu in continuare trag de laringita, vad ca ceva-ceva a ragusit si barbatu' meu, asa ca o tinem langa.

Moni, mi-au placut pozele si filmuletele de la serbare. Deja ai o colectie mica de serbari.
Liliana, dar de ce nu confectionezi tu "2010" din carton, staniol, foarfeca & co? Mi se pare mai usor, decat sa cauti prin librarii.
Anda, anul asta veniti in buzau? Ce bine ar fi, ca tot n-am avut ocazia sa ne intalnim.

Mai plec la treaba si mai revin.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
www.tackfilm.se/en/?id=1259922438953RA60" target="_blank"> MY HERO

"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Nu da nimeni o cafea? Ca mie mi-a fost lene sa mi-o fac,asa ca am baut niste pepsi ...
Azi am dus-o io pe Diana la gradi.Am mai asteptat vreo 10 minute in sala de clasa pana s-a intors educatoarea ca iesise un pic,voiam sa platesc inca o rata din fondul clasei,engleza,sportul,apa,teatrul de papusi de azi si inca ceva banuti pentru un caz social din gradinita de care ne-au zis ieri la serbare.A ramas o femeie fara venit, cu doi copii mici,sotul a murit recent de cancer si acum educatoarele strang bani ca macar sa ii fie achitata gradinita .Incercam sa continuam in fiecare luna sa dam cate ceva.Mi-a parut rau numai ca n-am avut acum sa dau mai multi bani,cand ma gandesc cati bani se duc pe prostii si la noi Si inca eu sunt zgarcita si fara fonduri,dar cati sunt cu bani gramada si ii dau pe fitze,sau le iau copiilor jucarii de milioane ,macar de s-ar juca cu ele,dar majoritatea nu dau doi bani pe ele Gata,ca m-am necajit aiurea,sunt atatea si atatea cazuri sociale ,dar cand auzi de ceva mai concret iti vine sa
Cum ziceam am mai stat pe-acolo sa spionez.Diana si-a macat sandwich-ul dar fara coaja si si-a baut ceaiul - jumate de ceasca le pune doar,care mai vor mai cer ... ca e galeata si polonicul in zona.A cerut un baietel,dar ingrijitoarea era ocupata si s-a oferit o fetita repede sa il serveasca Ingrijitoarea le-a impartit dupa aia si prajiturile ramase de ieri si sucul.La prajituri au comentat ceva baieti ca n-au primit toti la fel - erau prajituri de-alea uscate de mai multe feluri.Ingrijitoarea (cea mai in varsta) era cam sictirita de ei, mi s-a si plans ca e tare obosita.O fetita striga de zor la ceilalti sa taca pentru ca nu auzea reclamele cu jucarii de la TV Asta nu s-a atins deloc de sandwich. Cele doua surioare din grupa se bateau de zor in joaca,dar in rest mancau cumintei.Erau putini: doar 13 venisera azi.Ne-au zis sa ii aducem neaparat macar vineri sa primeasca de la mos cadoul.Si la serbare au lipsit doua fetite erau cu febra si chiar n-au putut "servi".Ca tusitorii ,ragusitii si mucosii au fost prezenti
Pe langa banii stransi cadou pentru educatoare,iar am vazut o multime de cadouri individuale si ceva flori .Na ... care au,dau.Bine fac daca au de unde.Mie imi place si de educatoarea cea in varsta mai putin de stilul cu inele de aur pe fiecare deget si doua-trei lanturi la gat Vazutara-ti probabil si ce bluza festiva galbena cu sclipici si-a mai tras ,la silueta ei arata beton Sper sa nu ia fetele modelul,desi Diana cu enspe mii de agrafe si elastice in par de la ea s-o fi inspirat Oricum am vazut clar ca modelul ei e Giorgi si chiar si mai tinerica Lili profa de engleza - de care zicea ca a avut anul trecut bluza la care se vedea buricul.Mie imi place mult directoarea,e o doamna foarte decenta.Si cred ca si meritul ei e de cum se prezinta gradinita.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."

Mergi la inceput

Ingrid am scris in acelasi timp. Da, s-a bucurat Razvan de cadouri, nu l-am pozat/filmat, fiindca... m-a durut lenea . Nu dormisem prea grozav si nu eram chiar in forma.
Si eu am acelasi gust AMAR de fiere in gat... la fel, a fost prima data cand am pus emotii, dar finalul n-a fost cel asteptat de mine .
Sotul meu, patriot co0nvins, a decloarat ca este pt. prima data cand ar vrea sa emigreze , si stiu ca vorbeste serios.
Moni, am remarcat-o si eu pe d-na cea impodobita. Dar daca nu incurca stilul vestimentar cu educatia copiilor, atunci este perfect, ca doar sunt gusturi si gusturi, nu te pot kk in ele, precum stim.
revin mai tarziu.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

INGRID lasa ca-ti revi tu ,cine te-a pus sa te implici atat? Si mie mi-a parut rau ca n-a iesit cine voiam,dar asta e ... cel putin trei voturi a pierdut si de la socru-meu si vara-mea cu sotul ei,ca nu s-au dus la vot.Probabil ca daca ar fi stiut ce iese,s-ar fi dus si ei.Ghinion
Mersi ca mi-ai amintit de paxeladine ala,am notat si sper sa cumparam azi,poate ii trece si Dianei tusea.De pastilele de care zicea Denisa nu cred sa dau,ca am cautat pe net si in romaneste pomenesc de asa ceva doar cei de-afara.
Imi pare tare rau ca nu fac si la voi serbare,chiar si fara parinti ... Puteau face si ei filmare si va dadea CD-ul.E vorba de comoditatea educatoarelor,clar.Ce-si zic ele,na nu ne lasa,cu atat mai bine,munca mai putina !
Legat de serbarea Dianei am revazut filmele azi la rece si de la serbarea asta si de la cele trei de anul trecut (si sa il distrez pe Tudor,care a ascultat cu mare atentie) Anul trecut de Craciun au fost de mare efect melodiile alea pe care s-a dansat gen Ciuleandra si costumele.Anul asta in schimb au cantat bine copiii si singurei cele doua melodii in engleza,in schimb la restul de cantece in romana destul de multe dealtfel,cantau mai mult refrenele singuri in rest ii mai ajuta educatoarea.Drept e si ca au fost multe.Pe mine nu ma incanta atat poeziile si cantecele in cor, cat mai mult dansurile si coregrafia lor,poate de-aia mi-a placut mai mult cea de anul trecut ...
CRISTINA aoleu si tu ce ocupata esti si cat te implici la gradi,bravo tie! Abia astept sa vad si serbarea lui Razvan si a Roxanei ! Deci la voi e moda cu cadouri consistente La noi abia de isi platesc parintii la timp taxa la gradinita si am vazut lista si cu banii de rechizite,4 persoane n-au dat inca niciun leu,majoritatea au dat doar 50 ,doar vreo 2 au dat inca 50 cum dadui azi eu - nu degeaba au rugat parintii sa mai aduca bani ca nu mai au cu ce cumpara rechizite deja.Cica 600 lei au dat doar pe caietele speciale Restul de 50 i-oi da si eu mai pe la Paste Momentan astept banii de CIC din urma,sper sa intre luna asta ca daca nuuuu ...
Am o lene in mineee azi si atat am de lucru,nu stiu cu ce sa incep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ho..ho...hoooo!

Noi am "cazut" din pat abia la ora 11...si-asta ca imi suna mie telefonul si Nicolas a dat fuga sa mi-l aduca sa raspund.
M-am trezit ca nu pot vorbi de raguseala.
El e bine.. nu a mai tusit non-stop ci doar f rar scoate cate o tuse d-aia productiva fara insa sa expectoreze.

Maine iar il dau peste cap la serbare vedem noi dupa ce mai urmeaza si cum o scoatem la capat. Sapt viitoare trebuie sa ajung si pe la dr. de fam sa imi iau concediu+prenatal si o sa-l vada si pe manz.

Pana la urma filmarea se face din banii de fondul clasei.. un dvd serbarea si unul cu poze si apoi le multiplicam... sa speram...Poate pana de Craciun fac rost si de CD cu filmarea daca nu... ciuciu ca nu prea intentionez sa ma mai deplasez prea mult de-aici incolo.
Dar cel mai bine o sa-l trimit pe Robert sa se intalneasca si cu "mamica nesimtita" sa-i bata el obrazu'.

Sunt curioasa cu recuzita pt serbare ca am vb acum cu o bunica si zicea ca le scotea doamna costumele de pitici pt copii... in rest cica sa-i imbracam frumos ca de sarbatoare.
Cristina am coroana de AN NOU eu trebuie sa-i lipesc doar 2010... dar eu recunosc sunt anti-talent la lucru manual, abilitati, croitorie ... d-astea d-asta vreau sa caut un sticker cu 2010 albastru sclipicios ca pe coroana aia de carton, imbracata in staniol argintiu imi imaginez ca o sa arate f bine.
Cum copilu'i pe capul meu iar eu ma simt ca naiba si de la raguseala asta si de la starea avansata de .... ma chinuie o LENEEEE de nu ma pot misca/gandi.

INGRID - degeaba ne-ambalam ca deja-i tarziu. Vai de fundu' nostru nici nu vreau sa ma gandesc peste 5 ani cate creiere spalate vor fi... probabil multi din cei care nu au apucat f mult in dictatura lui Ceausescu vor acum sa o experimenteze pe-a lui Base asa ca i-a mai dat un mandat .

Merg sa imi mai pun un ceai... am o stare f naspa... de depresie.. dupa aceea revin sa ma delectez cu poze de la Anda si ce-oi mai gasi pe-aici.
Va doresc o zi buna tuturor.

LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ca sa mai uit de pandalii am reusit sa pun niste poze de la petrecerea de 4 ani.

Piua

LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Liliana, voi ne copiati la indigo cu simptomele? Tusea lui Razvan a dat la mine laringita, cu tot cu raguseala, si inca nu mi-a trecut, ba aseara incepuse sa ma doara la inghitit , dar azi n-am nimic, doar raguseala.
\Please, vreau si eu detalii despre consola, multumesc mult. E de firma ?

Eu azi am mai pus ceva la cadoul de Craciun pt. Razvan: o perna cu Mc Queen si dl. Bucsa si inca unul, o sa fie taaare fericit. 15 lei toata cheltuiala .
I-am cumparat si niste colanti albi pt. serbare, in caz ca nu mi-or placea pantalonii cum ii vin, ca are asa niste pulpitze grasunele, ca numa' bine or sta in colantei. Plus ca merg bine pe dedesubtul pantalonilor de zapada (sper sa ninga anul asta).
Ieri i-am gasit salopeta de ploaie/zapada du DOAR 13 lei, marca TCM (aia nemteasca), super frumosi! Sunt dublati cu fleece, deci or tine si cald.
Am facut o paine, miroase tare fain toata casa.
Revin.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput