Redoutistele fidele LR France (175)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
pai in TM exista DHL...in alte localitati nu...probabil ca vin la DHL -ul din apropiere si aia trimit mai departe prin posta..
Si noi avem un Thomas pe drum...A gasit sotul in metro in Germania cu 31 de euro sina si locomotive...pretul initial era 71...
Gio poate ne vedem...cand poti...a luat alea.
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaser spune:
A venit si Thomas al nostru...asta e:
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Cars-and-Trains/Toy-Trains-and-Playsets/Take-Along-Thomas-Working-Hard-Set%280072654%29
Se joaca asta mic de ore...e innebunit!
Giova spune:
super Miha. da-mi nr. tau de tel. pe Pm sa vedem cum facem. poate pe luni, cand iau piticul de la gradi. e tarziu pt. tine?
fain trenuletul si sinele si pretul e bun.
eu nu am ajuns la Adina si sta langa mine...sunt numai eu cu piticii si nu pot sa-i car dupa mine, vede Marco cadoul de mosh. si weekend fain.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Adina, ziceam de pachet de pe Amazon, trimis cu DHL si sosit la posta, dar ala a fost 4,5 lire.
Asta de la peep-peep a sosit prin posta. Poate de aia v-au luat asa mult pe trasport, ca e trimis cu DHL, desi atunci ar fi trebuit sa soseasca mai repede, ca ei asa se lauda... sau a ajuns repede?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Adina, acum am vazut cite trenbulete aveti!! Mamaaa!Va mai lipsea ceva? Va puteti apuca de filmat episoade intregi din Thomas!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
vl-ad spune:
Ioana , coletul a venit relativ repede , dupa ce am achitat acea taxa a ajuns intr-o saptamana.
Da Ioana ne mai lipsesc multe trenulete care nu le mai gasesc prin magazinele sau sit-urile romanesti + accesorii , de aceea m-am bucurat asa de tare cand ne-ai spus sit-ul acesta.Oricum Vlad nu isi doreste alte jucarii de vreo 2 ani incoace decat Thomas-uri sau orice altcena ce are imprimat Thomas-uri
mihaser spune:
Mama cate trenuri...radeam cu vecina ca o sa fie concurenta mare la liceul cfr...copiii nostri se vor face toti cfr-isti!
vl-ad spune:
Da da Miha , pe Vlad daca il intrebi ce se face cand va fi mare iti va raspunde ca mecanic de locomotiva
mihaser spune:
Salut!
Vai cat de nesimtiti pot fi astia de la Miniprix...Comada aia din 11.11 mi-a ajuns abia azi...dupa ce telefonasem si le zisesem ca renunt la ea...si nesimtitii mi-au facturat papucii la pret aproape dublu(68 in loc de 35).
Bineinteles ca nu raspund la tel...le-am trimis mail si maine ma duc la protectia consumatorului.
Eu nu va sfatuiesc sa va incurcati cu ei...Dracu` m-a pus sa iau coletul...mi-a fost jena de omul ala de la cargus!
PS: Am dat o comanda pe mothercare ca sa-mi treaca nervii!
Sunt reduceri!
uberbax spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Salut! Vai cat de nesimtiti pot fi astia de la Miniprix...Comada aia din 11.11 mi-a ajuns abia azi...dupa ce telefonasem si le zisesem ca renunt la ea...si nesimtitii mi-au facturat papucii la pret aproape dublu(68 in loc de 35). Bineinteles ca nu raspund la tel...le-am trimis mail si maine ma duc la protectia consumatorului. Eu nu va sfatuiesc sa va incurcati cu ei...Dracu` m-a pus sa iau coletul...mi-a fost jena de omul ala de la cargus! ![]() ![]() PS: Am dat o comanda pe mothercare ca sa-mi treaca nervii! ![]() Sunt reduceri! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |