Redoutistele fidele LR France (175)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Kontiki spune:
Hello!
Mothercare inca livreaza in Romania, eu tocmai am primit un pachet de la ei . Atentie!!! sa specificati ca vreti sa va treaca nr. de telefon, pentru ca la noi coletele sunt trimise printr-o firma de curierat care are numai angajati unul si unul. Daca nu sunteti acasa ca sa rasp. la interfon, si mai ales daca nu reusesc sa intre-n bloc pentru a va lasa o instiintare, ei a 2-a oara nu mai vin si pachetele le fac retur. Am patit-o pe pielea mea.
Vorbesc de http://www.mothercare.com, unde taxa de livrare este destul de maricica, daca luati in grup, e ok.
Ce stiu este ca nu orice produs poate fi comandat, acesta informatie poate fi aflata la fiecare produs in parte (v. descrierea produsului). Insa asta lucru este stiut de catre cele care fac comenzi online.
Succes!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
uberbax spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kontiki Hello! Mothercare inca livreaza in Romania, eu tocmai am primit un pachet de la ei ![]() Vorbesc de http://www.mothercare.com, unde taxa de livrare este destul de maricica, daca luati in grup, e ok. Ce stiu este ca nu orice produs poate fi comandat, acesta informatie poate fi aflata la fiecare produs in parte (v. descrierea produsului). Insa asta lucru este stiut de catre cele care fac comenzi online. Succes! |
Kontiki spune:
Ai dreptate uberbax, am citit si eu NB de pe pagina Delivery information. Ce sa mai zic, pentru acest fapt eu ii acuz pe cei de la firma de curierat. Cum este posibil ca ei sa-mi faca retur la colet, in conditiile in care nu au incercat decat o data sa ma contacteze si pachetul oricum a stat la ei cateva zile. Banuiesc ca nu-s un caz singular in toata aceasta aventura mothercare. Motivul returului invocat de ei a fost ca nu au avut acces in scara ca sa-mi lase o instiintare. Repilca a fost ca nu eram singura pe scara respectiva si puteau sa sune la un alt apartament daca pe noi nu ne-au gasit. Ce crezi ca mi-au raspuns ... "nu ne-am gandit si la posibilitatea asta". Horror ce se intampla cu serviciile romanesti, d'asta multe site-uri nu fac livrari catre noi.
mihaser spune:
off eu am reusit sa comand...o sa ma uit daca au tras banii!
Astept 11 zile lucratoare si apoi sun la ei. Nu am stiut ca nici astia nu mai trimit in Ro
3suisse.ro a dat faliment!probabil urmeaza lr comandat o camasa si nu mi-a venit.
codruta mihaela spune:
Eu sunt necajita ca nu a ajuns comanda de la peep peep thomas.Am primit mail de la ei ca in 9.12 au trimis pachetul si inca nu a ajuns.Sper sa nu raman fara cadou de Craciun la copil.
Codruta
ChrisDun spune:
Eu am primit ieri si restul comenzii (produsele care nu fusesera disponibile) de la peep peep thomas :)) Nu a venit ca si colet, ci ca scrisoare recomandata. Cu Royal Mail, dar scrisoare recomandata.
Mi s-au parut foarte corecti... Bafta la primit comenzile pana in Craciun!
![](images/user_man.png)
minunel spune:
Salutare,
Am intrat si eu putin pe miniprix si ma tenteaza o "mini"comanda :). Voi faceti comenzi pe domeniul din Romania sau mai este si altul ?
Si inca o intrebare - produsele afisate pe site la reducere... sunt cu defecte sau noi !?
Multumesc
miki68 spune:
citat din mesajul lui minunel Salutare, Am intrat si eu putin pe miniprix si ma tenteaza o "mini"comanda :). Voi faceti comenzi pe domeniul din Romania sau mai este si altul ? Si inca o intrebare - produsele afisate pe site la reducere... sunt cu defecte sau noi !? Multumesc |
1. Miniprix e magazin romanesc (SC M.Fashion Com Bucuresti), deci nu exista alt domeniu decat .ro
2. Magazinul vinde doar produse noi. Daca se intampla ca unele dintre ele sa aiba defecte, nu-i pentru ca sunt purtate (si de la alte magazine se intampla sa fie livrate produse cu defecte). Oricum, produsele pot fi returnate pe cheltuiala Miniprix.
Promotiile sunt cat se poate de ok (ce iei azi la promotie, maine e la pret intreg, asa ca nu le aplica discount pt. ca-s defecte).
Eu am comandat pana acum de 4 ori si sunt foarte multumita, in ciuda afirmatiilor unor persoane cum ca ar fi neseriosi. E drept ca la telefon NU RASPUND de vreo cateva zile, ceea ce-mi displace. Vroiam sa-i intreb daca o comanda facuta acum ajunge pana de Craciun, insa n-am pe cine
![](icon_smile_big.gif)
cristina d.
mihaser spune:
Miki iubita nervi sa ai ptr Mini prix si in continuare.
Eu am comandat de 2 ori de la ei si deja mi s-a scarbit.
La prima comanda nu mi-au trimis un produs ca nu il mai aveau!
La a doua cea cu reduceri nu mi-au trimis 2 din 3 produse...mi-am anulat telefonic ultimul produs...dar mi-au trimis dupa o luna la pret intreg o pereche de ghete cu un nr mai mare!
Spor la cumparaturi fetele! SUNT NISTE TEPARI! PAREREA MEA!
Iar magazinul lor de pe Magheru` arata ca un second hand...fiecare dupa cum crede...eu una as vrea sa nu mai aud de ei!
miki68 spune:
citat din mesajul lui mihaser Miki iubita nervi sa ai ptr Mini prix si in continuare. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Nu inteleg ce-ai vrut sa spui. Iubita? Nervi?
cristina d.