Redoutistele fidele LR France (175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am gasit site-uri cu jucarii faine si in ro:
http://www.casaretro.com/
http://www.jucariidinlemn.com/

De la primul am comandat ieri...e foarte dragut.

Spor la cumparaturi! Eu mi-am cam terminat resursele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare,

Am facut comanda la Peep Peep Thomas acum vreo doua saptamani, duminica trecuta (ultima din noiembrie) am platit taxa suplimentara (foarte ingenios facut ca sa poti plati taxa suplimentara), si ieri am avut aviz de la PR. Azi am ridicat coletul - doua dintre locomotive sunt bifate pe lista "To follow"- dar sunt super incantata.
La un total de 6 bucati (loco + vagoane) + o statie cu Mavis bonus, am avut taxa suplimentara de 10 gbp.

Spor la shopping !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Hello!

Doar daca va intereseaza...

http://www.overstock.com/search?keywords=Romania&SearchType=Header

O zi faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

Multumesc pentru lamuriri.Am primit si eu mail aseara de la cei din Anglia si m-au anuntat ca azi imi pun la posta pachetul(am platit taxa suplimentara in 03.12.09).
Si o remarca, pentru fetele din Timisoara, care poate nu stiau, avem din nou magazinul Z in mall, la parter linga Bam Boo, in locul magazinului cu animale.Eu acuma l-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da, m-au sunat si pe mine de la Z ca s-a deschis. Stiam ca urmeaza, a fost sotul in Buc. si i-au zis dintr-un mag. de acolo.
ChrisDun numai noi am platit asa taxa mare? sa vedem sosit odata coletul, sunt curioasa daca are 4 kg, sau poate e calculat si volumetric, cum zicea Adina...naiba stie...acum sa le primim.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Eu am avut de platit inca 34 de lire, dar nu stiu cite kg are pachetul.

Mergi la inceput

aha...deci si tu cu taxa suplimentara? ce ai comandat?

_

Mergi la inceput

Setul cu gara, un set de extindere sine, 3 trenulete , controlorul gras si cred ca atit.

Mergi la inceput

si eu am comandat setul cu gara si turnul de apa, vreo 3 trenulete-din care unul a zis ca nu e pe stoc, prietena mea depoul si inca cateva trenuri.
naspa....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

A ajuns si coletul nostru cu Thomas-uri .A venit cu DHL .A ajuns astazi dupa 12 insa nu era nimeni acasa , mi-au lasat aviz in posta si unul lipit pe usa.Abia astept sa vad produsele .
A mai primit cineca cu DHL , ca Ioana13 spunea ca desi i-au spus ca trimit cu DHL , produsele i-au venit la posta

Mergi la inceput