Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

cris_mario, cris.dogarel, merci pentru primire. si cris.dogarel, merci pentru parola. sa vedem acum cat de constiincioasa sunt si cat o sa citesc de acolo

eu nu am simtit nimic la taietura, mi-a facut xilina cel mai probabil si nici nu am stiut ca m-a taiat. mai nasol a fost dupa aia, cand mi s-a inflamat nodul si nu luam nici antiinflamatoare, algocalminul a fost apa de ploaie....o saptamana am tras.

fetele cu probleme de circulatie, de IR-uri, luati si cate un omega 3/zi. dar nu numai voi. e bine sa luati toate. am luat si la alma, iau si acum, si o sa iau si pe perioada alaptarii. face minuni. puteti sa va intrebati doctorii.

mi se bulucesc in cap tot felul de lucruri, sa va tot zic, parca nu as mai avea timp, am senzatia ca am reusit sa intru pe forum si sa va spun tot ce pot, tot ce am nvatat eu la primul copil...e naspa rau, ca mi-e greu sa fac ordine in ganduri.

dar ma calmez, si promit ca mai scriu

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

uau, mi s-a trimis mesajul. eram convinsa ca nu s-a trimis si injuram de mama focului.

merci, lucia, pentru PM

fetele, care imi dati si mie parola mailului comun?

catalutza c u tomorrow. ce zici ca am reusit sa intru si eu pe forum? sa ma lauzi

Clar ne vedem maine!!!! la pranz, ce zici? chiar vroiam sa scriu un post cum ca sunt FFFFFF mandra de tine ca ai intrat din nou. Da io stiu ca ai avut motive intemeiate ;)

Catalutza 28+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ailyn tarcan, welcome back

mariucasara, cristies, io ziceam de cojitze nu de alta, da' sa nu te apuci mariucasara sa iei lecitina degeaba

cristies, nu stiu preturi exacte la mustela, dar stiu ca-s printre cele scumpe, plus ca pereri impartite despre ele am gasit, iar despre bubchen nu. mai sondeaza, poate stiu fete care au folosit (la "scutece"?)

onitza, deci tzii post....daca tie iti e bine fizic si psihic, atunci e binedar ai grija de tine, ca mai si muncesti "turbo", vorba lui Paul..

cata, am citit la odiseea de nov-dec ca unei fete i-a dat in timpul nashterii cu nush ce gel pe perineu, la fiecare impinsatura si nu a mai taiat-o. cauta si tu pe net si ia-l cu tine. doar nu o s ate taie daca zici ca nu si nu. iti faci masaj d-ala perineal??

decenuela, io zic s adam vina exclusiv pe sarcina pentru scapat lucruri din mana si din vedere. ca zuzi eram si eu inainte, dar nu-mi scapa nimic

cristies, super fain ca ai fost la teatru. as vrea si eu, dar nu ma mai descurc deloc cu statul asta in kur. cand am fost cu ana la cenusareasa ei a fost doar o ora, da' am crezut ca ma intind pe sub scaunele alea tari si incomode. de fapt, as merge oriunde, am dor de duca la greu, dar probabil ca e invers proportional cu ...putirintza

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Hei, vesti bune cu gelul ala! Masaj inca nu fac pt ca se face din sapt 35. O sa ma apuc din sapt 32 zic io . Fac Kegel de dinanainte de sarcina, ca si io ca si tine auzisem ca te ajuta a ai un orgasm muuult imbunatatit . Si sincer, cam asa e...si sotului ii place. Si tot pt naster mai fac si gimnastica acasa sigurica...mi-ar parea tare rau sa fac toate astea in zadar!

Catalutza 28+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.dogarel si Mariucasara eu am zis ca sunt uituca... Merci oricum de sfaturi. Mai astept cu gelul de scuame.

Aylin, bine ai revenit!. Despre omega 3 am auzit si eu ca e minunat si ca bebelusii sunt extrem de inteligenti datorita lui. Dar la curs ne-a zis doctorita ca efectele adverse nu merita. Si anume, copii sunt ajunsi ca inteligenta de cei care nu au folosit supliment, dar ceilalti dezvolta afectiuni ale ficatului datorita grasimilor incorect balansate. Cred ca sunt mult mai multe detalii pe net, dar oricum e bine sa le recomande medicul...

Catalutza, bravo pentru exercitii! Poate scapi de epizotomie.

Cris.dogarel nici eu nu prea am stare pe scaun, dar recuperez cand ajung acasa.

Lucia, pls si la mine reteta de cozonac. Poate ii fac sotului o surpriza ca e hotarat sa dea in judecata brutaria pe langa care trece si miroase minunat, care nu are niciodata la vanzare produse calde.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si mi-am adus aminte ca am vazut intr-o farmacie tetine diferite, pe varste adaptat fluxul de lichid care trece prin el. Eu nu stiam ca sunt diferite. Am una de la pompa de muls care nu stiu la ce e buna...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Cristies ....super ca ai fost la teatru...ti-a placut piesa....caci am avut multe dezamagiri in ultimii ani....Noi vom merge sambata la concert la Proconsul....astept cu mare nerabdare...
Legat de pampersi....am vazut ca preturile difera....dar difera si produsul....este doar diferenta de cantitate(buc/cutie) sau si de calitate???stiti care e diferenta de calitate intre pampersul verde si cel auriu?
Pentru fetele care vor naste la Giulesti....aveti ponturi ceva legat de "cotizatii", ce trebuie sa ai pt bebe....cand se dau obiectele respective...etc
PS: aveti un ritm....eu cu greu reusesc sa va citesc....poate cand voi intra in concediu se va schimba problema....deocamdata sunt in inchidere de luna....asa ca e mai greu...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

hm...OBSTRETICIAN...nu stiu voi cum sunteti..dar eu scap totul din mana...sper ca pana intalnirea cu bb..sa-mi mai ramana cte o farfurie sau pahar prin casa...plus ca scriu prostii..citesc tampenii...s-o pun pe sema "burtozei" cum zice almeu? sau e doar o scuza....ca zuz sunt de cand ma stiu.

31+

Bine ai venit in club. Eu uit si sotul zice ca n-are nimic, ca se duce mintea la bb.

32+

si eu si eu! la mine zice sotul ca nu crede ca e de la gravizenie ca-s lucruri de bun simtz alea care le incurc cum de fac asa incurcaturi si sunt neindemnatica?

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si mi-am adus aminte ca am vazut intr-o farmacie tetine diferite, pe varste adaptat fluxul de lichid care trece prin el. Eu nu stiam ca sunt diferite. Am una de la pompa de muls care nu stiu la ce e buna...

32+

neata si de la noi...cacao cu lapte...
tetine sunt pe marimi, la cele de la avent de exemplu scrie 1, 2 pe ele, cea mai mica fiind 1. 1 are cred ca o gaurica din care sa suga, si in functie de cat creste de repede la nu stiu cate luni ii dai cu 2, care are 2 sau 3 gaurele ca sa ii curga mai repede ca e mai mare si mai fomist...cam asta am inteles eu. deci te uiti pe tetina si trebuie sa scrie o cifra si afli ce marime e. pentru nou nascuti clar incepi de la 1.

apropos de intrebari, voi va luati sau v-ati luat mameloane de silicon? si daca da, cum aflu masura ?

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Cristies ....super ca ai fost la teatru...ti-a placut piesa....caci am avut multe dezamagiri in ultimii ani....Noi vom merge sambata la concert la Proconsul....astept cu mare nerabdare...
Legat de pampersi....am vazut ca preturile difera....dar difera si produsul....este doar diferenta de cantitate(buc/cutie) sau si de calitate???stiti care e diferenta de calitate intre pampersul verde si cel auriu?
Pentru fetele care vor naste la Giulesti....aveti ponturi ceva legat de "cotizatii", ce trebuie sa ai pt bebe....cand se dau obiectele respective...etc
PS: aveti un ritm....eu cu greu reusesc sa va citesc....poate cand voi intra in concediu se va schimba problema....deocamdata sunt in inchidere de luna....asa ca e mai greu...

29

eu am fost sa cumpar dn cora, si era o tanti de la pampers si am intrebat si eu de care sa iau, cele premium (albe) soft..."sunt pentru parintii cu posibilitati ca sunt mai soft si mai bune pentru noi nascuti" asa s-a exprimat
dar mare grija luati pampersi numarul 1. nu luati 2 cum scrie pe liste, cel putin pe mine asa m-a invatat o mamica...

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

cris_mario, cris.dogarel, merci pentru primire. si cris.dogarel, merci pentru parola. sa vedem acum cat de constiincioasa sunt si cat o sa citesc de acolo

eu nu am simtit nimic la taietura, mi-a facut xilina cel mai probabil si nici nu am stiut ca m-a taiat. mai nasol a fost dupa aia, cand mi s-a inflamat nodul si nu luam nici antiinflamatoare, algocalminul a fost apa de ploaie....o saptamana am tras.

fetele cu probleme de circulatie, de IR-uri, luati si cate un omega 3/zi. dar nu numai voi. e bine sa luati toate. am luat si la alma, iau si acum, si o sa iau si pe perioada alaptarii. face minuni. puteti sa va intrebati doctorii.

mi se bulucesc in cap tot felul de lucruri, sa va tot zic, parca nu as mai avea timp, am senzatia ca am reusit sa intru pe forum si sa va spun tot ce pot, tot ce am nvatat eu la primul copil...e naspa rau, ca mi-e greu sa fac ordine in ganduri.

dar ma calmez, si promit ca mai scriu

multu mim de sfaturi pretioase, sunt binevenite. Acum...au mi-am ontrebat dr de Omega 3 si a zis ca da, face minuni da sa pap nuci migdale si alte produse cu omega 3 nu sa iau pastile ca majoritatea pastilelor omega 3 contin ulei din ficat de peste (ficat = vit A) si e mai bine sa eviti in sarcina. Poate iau la alaptat, acu sparg nuci si rontzai migdale si beau lapte din noua colectie de la milli cu Omega 3

30+ Yannis

Mergi la inceput