Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)
Raspunsuri - Pagina 9
d_melli spune:
Da vroiam la gradi sa ii duc si sa scap de o grija si cum ultima zi de gradi era pe 18 pica taman bine, insa acum e 12 si parca nu prea are sesn cu o saptamana inainte sa merg.Asa ca nu mai stiu ce sa fac.Sunt in pana de idei.
Irina
33+ cu 
toanca spune:
Asa e ziceam ca intru azi, dar am stat toata ziua la Registrul Comertului cu treburi.
Giova, ma bucur ca a ajuns Clau cu bine si fara sa fie ''jecmanit'' de taximetristi; da a iesit afara din aeroport nu din hotel, nu?![]()
Iar l-ai lasat pe Edi in masina??? Bataita!!!
Maraki of.of, of.... saracul Angelos...cred ca l-a durut...nici nu vreau sa-mi imaginez...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
oachi_79 spune:
Giova da, am condus 3 ore jumate dar razvan a dormit 3 ore. L-am trezit eu cind am intrat in focsani. Noi de obicei mergem la drum lung la ora prinzului cind doarme el. Este a doua oara cind fac drumul asta numai eu cu el. SI tot va fi asa pina ne mutam cu toate boarfele la iasi.
d_melli cu sarcina e mult mai bine. AU fost doar citeva zile cu greata, in general cind mincam ceva care nu-mi pria si am utilizat WC-ul tot asa de citeva ori. La Razvan era zilenic pina la 4-5 luni. In schimb maninc mereu, fac imediat hipoglicemie. Si nu pot sa stau in picioare.
La noi la gradi nu se face serbare, nu mai au timp si nici nu-i lasa de frica porcinei. Asta e, ne intilnim cu mos craciun acasa.
Oana, mamica de
Razvan-Stefan (13.02.2006) si
19 S
Giova spune:
Edi a supt putin dintr-o bucata de para si acum urla ca mai vrea
....dar nu mai primeste.
Toanca a iesit din aeroport si a luat un taxi. a iesit si din hotel pana in Unirii...vazand harta, a crezut ca e aproape...a mers d ei-a venit rau. a zis ca d emult nu s-a mai plimbat atat pe jos.
Pe Edi l-am lasat in masina cu Adi, asociatul lui Clau...viitorul fin. dar e ca si cum l-as fi lasat singur, ca tot nu i-a facut nimic. l-a luat in brate dar nu s-a potolit derbedeul mic.
Oachi si eu am condus in ultimele luni pe distante mari, dar era si sotul cu mine. si noi de regula plecam tot la pranz la drum...ca sa doarma marco, caci Edi adoarme pe masina, cand nu ii e foame.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
salutare gagici...sper ca nu m ati dat afara
...am fost plecati cu tot familionul pe la tara si n am avut net
am citi ce ati scris
dar de raspuns mai greu
Bianca este acasa deoarece are scoala inchisa
gripa
papan se pregateste de serbare care se face fara spectatori
tare mi as fi dorit sa l vaddd
si eu la servici ma preg de serbare dar greu merge..off ca multe pb a copiii

Oachi
pt curajul tau...ce frumos as te muti in casa noua
Miha eu zic sa incerci cu alta gradinita...
Toanca asadar ai net si acasa...
Giova ce patanie cu Edi...
ce frumos sa inoti in apa calda
Silvi
bune s retetele tale...acu am pizza pe aragaz sta la dospit
Dmeliii
mai ai un pic si nasti
ce repede a trecut timpul
MARAKI
saracutul pui ce sa pateasca el
LA MULTI ANI CU INTARZIERE TUTUROR SARBATORITILOR CU NUME DE ANDREI,ANDREEA

LA MULTI ANI ROMANIA
toanca spune:
Giova, pai distanta e destul de mare...a avut ceva Clau de mers pe jos![]()
Saracu de el, l-ai pus la miscare![]()
![]()
Saracutu Edi.....
La noi la gradi se face serbare pe 18 decembrie la Rin Gradn Hotel; abia astept sa vad daca anul asta iese ceva ca anul trecut mai niciun copil nu a stiut sa spuna poezia.
Azi dimineata cand i-am spus lui Matei ca mergem la gradi era asa de bucuros; a pupat-o pe educatoare, a pupat copii, a luat biscuiti de acasa sa le dea la copii.
I-a fost dor de gradi si s-a plictisit acasa zilele astea cat nu a mers la gradi.
Cica trebuie sa iau maine de la gradi scrisoarea care a facut-o la gradi pentru Mosu'![]()
Abia astept sa intru in concediu si sa plec la munte; poate avem noroc si o sa avem si noi zapada sa putem sa ne plimbam cu saniuta....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
maraki spune:
Buna seara si de la noi,
Am fost azi la sedinta( de fapt doar cu noi s-a facut ) si principala problema este ca nu mananca la pranz acolo. Au inceput sa ne spuna ca trebuie sa incerce din fiecare fel chiar daca spune ca nu vrea( pai cum sa fac? sa-i bag fortat in gura? ) ca ar trebui sa-i pun in farfurie mancare si sa nu ma mai bag sa.i dau eu, sa il las singur sa manance chiar daca ia doar 3-4 lingurite( vezi Doamne ca nu sta el nemancat daca-i este foame ) Sa nu-i mai dau multa mancare la pachet, doar un singur fel si fructul...eu puneam sandwich si Giorgos cumpara covrigi calzi pe care stiu sigur ca-i mananca + marul curatat. Au spus ori covrig, ori sandwich...sa nu il mai cocolosesc si sa il pun sa faca singur totul, sa nu ma mai bag sa il imbrac eu
Alte probleme nu sant, se impaca bine cu copiii si participa la actiuni
Astazi am scapat si de olita, pana acum facea pishu la toaleta doar in locuri publice si la gradi, in seara asta l.am luat direct la toaleta si i.am zis ca trage apa dupa ce face pp...a venit fara probleme si la socrosenie si la noi acasa....in seara asta a mancat paine cu sunca, cascaval,ceapa si rosii ( sant cutii cu doua bucati mari, le bagi in cuptor 15 min si sant gata ) o bucata intreaga si tot ce era deasupra pe bucata nr 2 + supa+ un danonino de capsuni.
Vineri vine Nicolaus la gradi
dar noi parintii nu santem invitati![]()
Da, a fost nasol rau cu degetul dar bine ca nu a iesit mai horror( cum patise Dani de Mirela ) Mirela sper sa se schimbe Dani si sa nu mai dea in fratior, pe mine m.a batut frati.miu mereu cand eram mici
Irina mi.ai trimis mesajul ala pe mess...mai bine sa ramana Basescu presedinte decat javra aia de Geoana
Nu mi.a placut fiinta asta niciodata
Giova asa i s.a parut lui Clau ca nu stia distanta dinainte, nu a mers draga mult pe jos, sant vreo 2 statii ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Oachi la noi se tine serbarea cu parintii, oricum va fi aiurea.De abia azi le-a dat poeziile, nu au timp suficinet, nu vin toti.De gripa ce sa mai zic, de cand cu ea a disparut si asistenta care ii controla
.
Giova deci Clau a dat iama pe la Z.Bravo lui!
Cosmi ce ati mai facut l atara?Deci si voi cu serbarile.
Maraki lasa ca bine fac educatoarele alea, de s-ar ocupa si aici mai bine ar fi altfel treburile.Ai sa vezi ca desi noua ni se pare aiurea la prim avedere, pentru ei va fi usor si de fapt e si exact ceea ce trebuie sa faca.Cat despre banc, bancule banc.Cat despe calificative , nu imi permit...dar eu sunt satula de situatia asta si indiferent cine ar fi fost as fi votat contra lui Base ca uite unde am ajuns si cum stam.
Irina
33+ cu 
Giova spune:
in sf. am timp sa scriu putin....
am vazut si eu despre ce a fost vorba in scandalul din Timisoara....sunt dusi toti...nici nu-mi vine sa merg la vot. Nici basescu nu e bun, dar nici Geoana...daca au inceput cu asa santaje si filme trucate....fereasca sfantul...cine stie unde s eva ajunge
.
Irina nasol ca nu mai faceti party la gradi. e cam repede cu o sapt. inainte.
a mers la Z, dar la Marco nu i-a luat decat un hanorac
, la Edi un hanorac super misto, mai grosut, o camasa alba cu vesta pe deasupra in anchior si cu ceva parate parca si un fular la asorte. Il face italian si pe asta, ca numai aia umbla cu esarfele in jurul gatului tot timpul anului.
Chiar l-am intrebat ca merge edi undeva de Rev si eu nu stiu?![]()
Are net in camera si are si camera web la laptopul lui, asa ca le-am vazut si ne-am conversat nitel.
Maraki el zice ca e mare distanta...dar la cat umblam pe jos....il cred. cica il dureau talpile picioarelor...
Dar tare ii place Bucurestiul...s-ar muta acolo, daca ar fi dupa capul lui.
Bine ca nu e grav degetul....iar cu sfaturile date de educatoare...ai putea incerca, sa vezi ce reusesti.
Toanca si la marco la gradi se obisnuieste sa duca copii dulciuri...mai imi cere si el cate o punga de haribo sau Tic tac sa le duca la copiii lui.
la munte mergeti de rev, nu? sau mergeti si mai repede?
Si eu sunt curioasa ce serbare va fii si cum...cica au montaj, jingle bells in engleza, poezii, cantece...toate sunt tinute la mare secret.
Cosmi bine ca a fost ok la tzara. nasol ca s-a inchis scoala Biancai...of gripa asta.
Bafta cu serbarea...te cred ca e greu cu copilasii cu probleme.
azi mi-a zis educatoarea ca l-a facut pe Marco TURTURE, sa nu mai fie fulg de nea, daca a fost
. pai si cum il imbrac
? I-am zis ca aceeasi pelerina i-o voi da si mi-a mai zis ea de ceva glob in forma de turture, ii aduce ea daca nu am...naiba stie la ce se refera.
ma duc si eu sa-l readorm pe Edi ca tocmai a terminat de supt.
ce tare...primele 3
din lista sunt una dupa alta
.
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi ca nu am somn,am stat cu verisoara mea in povesti dar ea nu amai rezistat
e ambaut ceva cafea si gata somnul, o sa mai pun ceva retete la mie pe site, chiar am facut ceva miniatrte cu fructe f bine si mi-am amintot ca am facut si covrgi si nu i-am pus
cand a zis Maraki, am facut din aiai de cumparam in Romania
.
Irina tu nu ti-ai mai actualizat semnatura, ca te vad cu 33 si tu vb de nascut. Termina gradi i 12 bine am inteles? aiurea cu petrecerea atunci.
Giova
ai ajuns la vb mele nu sot din asta in criza, daca mai aveti prime il trimit totusi
sa vezi ce repede le rezolva. Azi i-a venit ci ceva cutie mare cu filme si mie comanda de la YR si ceva reviste de m-a sunat postasita la interfon sa cobor ac nu incap in cutie la noi acre e imensa
mi-a fost si rusie cand urcam cu ele
. Am inteles cu Turturele ...cam aiurea habar u am cumpoti adapta costumul, pune is tu ceva fole transparenta peste sa dea impresia de tranlucid...habar nu am. Wow ce de hainute frumoase abia astept sa ii vad pe frumosii tai imbracati cu ele
Cosmina sa va fie de bine pizza, trebuie sa imi gasesc vreme sa fac o rubrica cu aluaturi de pizza ca am mai multe . 
Maraki vai saracutul Angelo cred si eu ca l-a durut bine ca nu i s-a rupt degetelul, ii trece lui. Vad ca nemtii vostri sunt mai duri
aici in Franta totusi merg pe descoperirea noului in joaca si a gusturilor si culorilor la fel. Si mie mi-l reclama o tipa super, care sta cu el si la haltgarderie ca nu vrea sa guste si insista dar cica a gasit metoda ca o pune pe-o fetita flebeta lui Alain sa ii dea , Chloe, si de la ea gusta
. Lasa ca o sa se invete ei, bravo ca ati scapat de olita.
Iuliana super ca e asa incantat piticul de gradi, la fel face si al meu daca nu merge o vreme
zica ca abia asteapta sa scape de acasa.
Ca vb e scandalur cica si la Cluj a fost ceva ieri, ceva grup eu tocmai vb cu fratele meu la tel si imi zice ca vede pe net ca e revolutie la Cluj
mai apoi sa vaad ca era ecva grup de
care strigau "Jos Iliescu!Jos Comunismul!"
ce mai erau in urmanumai cu vreo 20 de ani.
Eu am facut in seara asta o mancare super buna, ceva ca si snitele de pui dar umplute cu ciuperci si cascaval
cu muraturi si piure....nu va zic ca nu ma batea deloc gandul cu dieta cu farfuria in fata
.
O zi buna sa aveti, eu cu musafiri fiind intru cand gasesc un moment liber.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde