Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)
Raspunsuri - Pagina 10
d_melli spune:
La multi ani Razvan , primul nostru spiridus! Iti dorim multa sanatate, bucurii iar anii care vin sa fie cel putin la fel de fericiti ca pana acum!Aniversare fericita spiridus frumos!
Irina
33+ cu 
d_melli spune:
Giova ce e aia Turture? Are dreptate Clau sunt multe hainute faine de tot pentru cei mici la Z, in general sunt mai multe pentru cei mici.Bine ca i-a gasit.Lasa ca lui Marco ii iei tu.Da super tare cu gravidele , ce s-au aliniat
.
Silvie ba e actualizata semnatura sunt in a 34 saptamana, insa ma gandesc ca poate nu mai stau pana in saptaman 39 ca la Mario,insa sper sa nasc anul viitor nu anul asta.Vad eu maine ce zice doctorita ca normal tb sa ma programeze la cezariana.Cu scandalurile au fost niste fasuri prin 3 sau 4 orase, o ultima zvacnire as zice eu.Mi-ai facut pofta de snitel , imi si imaginez ce bun tb sa fii fost.
Eu sunt prin zona, sa vad ce mai fac azi, in afara de nimic
.
Irina
33+ cu 
Giova spune:
Razvanel, primul nostru spiridus frumos si inteligent! sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos in lume. Ioana si Cristi sa va traiasca feciorul si sa fiti fericiti alaturi de surioara care vine. O familie fericita si implinita, ce mai!
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
asa...
Neatza!
eu sunt un car de nervi...in sf. aflu de ce nu-mi intra banii de alocatie si CIC...e respins dosarul, din cauza ca am CNP de Alba si aiai de acolo nu le-au transmis negatia astora.
Acum am reusit sa dau de Alba...si-mi zic ca trebuie sa transfer prima data aloc. lui Marco...imi venea tot acolo. si pe urma ei trimit la Timisoara
daca totul se rezolva pana in 12 dec., vpoi primi banii in ianuarie
.
asa e de frumos....si mor acum de ciuda, caci mama mi-a zis sa merg la alba sa-mi rezolv probl. cu transferul...am tot lalait-o si uite...pauza bani.
Acum mi-o aud de la ea ca o pun pe drumuri cu cereri, copii dupa buletine si extrase de cont
.
am luat si eu de la biblioteca Adevarul prima Enciclopedie, niste dulciuri...asa ca avem cadoul de mos pt. marco...mai are si un trenulet din Thomas, poate nu il dam sa vedem.....
Irina e tzurtzure de gheata...cum naiba sa-l costumez habar n-am.
Silvia sunteti cu musafiri, ce fain....
ba nu-l mai trimite pe al tau sot...eventual in ian. cand imi intra banii
. atunci m-as duce in Canare...dar nu cred ca ajung pt. 2 persoane.
merg sa-i dau gogoasei sa pape si revin...
_
Gio
de
d_melli spune:
Giova uite aici un tzutzure...nici nu mi tecea prin cap ca asta zici.E oribil oricum costumul
http://www.costumedeserbare.ro/?m=200811...eu cand ma gandeam la costum de turture imi vine in cap un pastarnac
.Ce idei mai au si astia.Pai nu se presupune ca ar tb sa fie toti cam la fel nu un turture mai mic si unul barosan, sau unul care se topeste?Lasa banii, bine ca vin ei si in ianuarie cand e goala visteria.
Irina
33+ cu 
Giova spune:
Bai Irina, sa nu fie goala si visteria statului atunci
, ca am pus-o original.
Am vb. cu mama, maine merge cu cererea...nu inate sa-mi zica vreo 2...ca ea mi-a tot zis,
. la ce sunt bune mamele? trebuie sa ajute copiii, nu?![]()
Chiar e oribil costumul ala....sa vedem daca are d-na de la care am inchiriat costumul de spiridus, anul trecut.
_
Gio
de
maraki spune:
La multi ani Razvanel
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
canda_h spune:
Cum trec anii ...
RAZVAN cel mai mare si mai tare spiridus ... sa cresti mare si sa fi o mereu bucurie pentru mami si tati!
toanca spune:
La multi ani Razvan
Giova, deci lui Edi ii place para
...
La munte mergem de Revelion; plecam pe 29 decembrie si ne intoarcem pe 2 ianuarie...dar abia astept; si imi doresc foarte mult sa fie zapada...
Nasol rau cu banii de alocatie pentru CIC

Maraki, ciudata abordare au educatoarele
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Edi tare marait a fost azi...asa ca ce-am facut?
am sunat la cabinetul unui bun ORL_ist si am fost la control...copilul nu are nimic...urechiusele ok, timpanele iar, gatul, nasul toate bune si frumoase....asa ca nervii din fiecare seara si maraiturile de peste zi, le pun pe seama dintilor, sau naiba mai stie...
Toanca stiu ca ai rezervat de rev., ne-ai arata si cabana...sper sa aveti zapada...la cat de cald e
.
credeam ca mai mergeti o tura mai repede...
cu banii? asta este...nu sunt putini, e dreptul meu si ma oftic ca li se rupe de tot.....tipa de acum 3 sapt. mi-a bagat CNP-ul in comp si putea sa-mi zica ceva...dar....
M-am dus mai tare cand am auzit de la alte timisorenca ca musamalizeaza, anumite dosare cu sume mari de bani, din cauza ca nu au de unde...si ca si-au primit banii numai dupa ce-au facut plangere la minister.
Sunt convinsa ca nici nu au cerut negatia din Alba, au vazut cat trebuie sa primesc si s-or fi gandit ca ma pot lipsi de banii astia inca cateva luni
.
maine merge mama, luni sunt la ei sa vad daca au primit negatia si mi-au aprobat dosarul....pana in 12 dec. ma prezint zilnic la ei daca trebuie.
gata, fug sa-i dau sa pape gogoasei si sa plecam dupa inotator.
_
Gio
de