Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana cred ca ai scris exact cand compunema si eu mesajul ca nua m vazut multi si sanatate, deci e alergica micuta? Bine ca ati aflat, al meu sot a zis sa te linsitesc cu gripa ca f multi au facut fara complicatii cica si el a aut cand a fost bolnav tare acasa
Giova merci de reteta o prestez dupa ce gasesc iar visine in compot nu am tinut cura de stress cu ex ala si sa stii ca eu vad de cand am oprit pilulel anticonceptionale ca nu mai am asa foame in mine, azi de ex am mancat doar 2 cremvsti si sunt f zen .Nu stiu de hotelul ala, sory.
Lili cred si eu daca esti graviduta ca te apuca poftele sory ca nu pot sa ofer si live papica. O sa fac inainte ceva retete de craciun sa le testam si pe pun ca anul asta vreau sa mai faca si chestii diferite, mai frantuzesti . O sa vezi tu dupa ce apare bb ce faci cu mersul la gradi, e aiurea ca iarna e mereu cineva racit acolo, te inteleg perfect.
Maraki eu nu am vazut ca ai zis de blu-ray ca iti raspundeam. Am eu blu-ray pe playstation 3 de la Soby, asta e ceva tehnologie destul de nou, e ultima inventie dupa dvd. Ceva tot ca dvd arata dar la o scara de mai mare acuratete, pt ele merita ca ai tv dn ala Full Hd si de 1980 pe nu stiu cat ( cea mai mare rezolutie la tv -urile astae LCD) ca nu ma pricep dar mi-a facut capul calendar al meu sot cand le-a luat. Noi avem vreo 12 blu-ray filme si o colectie de 3 ceva reportaje cu planeta pamant am vb de ele, se vede deosebit, vezi si firul de par ... dar sunt scumpe ca naiba la Cora e intre 15 si 19 euro unul pe net la cea mai mare oferta sunt la 10 euro...deci la aia iti foloseste la pc poti vedea in format blu-ray filme sunt si care au inscriptor e blu-ray...Ai pc tare daca ai si din asat acum sa te pui pe cumparat blu-ray am uitat si sunetul e altfel mai clar si mai tare asta cu mai tare ma enerveaza.
Fug ca azi nu am apucat sa fac inca nimic de pranz.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara si de la mine...
Al meu copil n-a servit azi somn la gradi, drept si prin urmare acum sforaie impreuna cu tasu'. Ca era foarte agitat; e musai sa doarma macar o ora in fiecare zi. Apoi, ca sa continuam in acelasi ton optimist, a facut pe el la gradi ca musiu uita ca mai face si pisu; se duca la baie cind deja e prea tirziu.
Si pt incheiere (ca a fost o zi plina) miine, luni si marti pauza gradi cu zilele fara plata; asta dupa ce la inceputul saptaminii vineri era liber, apoi nu, acum iar da. M-au timpit astia.

Mie mi-e foame in permanenta, dupa ce am mincat la juma de ora ma apuca tremuratul de foame. Si e o stare tare naspa. Bine macar ca nu am greturile de la Razvan. Si ma balonez ceva de speriat. Aseara credeam ca-mi crapa burta de tare ce era.

La noi Mos Nicolae aduce doar dulciuri si fructe. Iar Mos Craciun 2 trenulete, un set cu depoul trenuletelor si pe camionul lui Fulger. AStea de la noi maica-mea si bunica-mea. Restul va fi o surpriza, dar probabil chinezarii care intr-o saptamina le dau la gunoi.

M-am intins o groaza. Sunt in zona, va urmaresc.

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 17 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana si noi am comandat un set de sine cu gara, trenulet, vagon, turnul cu apa si naiba mai stie ce plus alte 3 trenulete, la 240 lei. e un site din Anglia, unde sunt super ieftine clee de la Thomas, in comparatie cu preturile noastre.
uite aici:
http://shop.buythomasthetankengine.co.uk/index.asp
txa e de 4,5 lire, daca comanzi peste 80 lire e gratuit. se mai plateste nu stiu ce taxa de 8,9 lire pt. posta...nu stiu inca exact, sa vad daca noua ne-au pus-o. eu am dat cu o prietena comanda, am avut de vreo 90 lire, cam in 8 zile vine pachetul la posta.
Se mai intampla si accidente dintrastea. marco mai face pe el la pranz, rar de tot, dar se mai intampla.
Bine ca nu ai greturi, mai bine sa-ti fie foame decat sa fii tot pe la toaleta.
Silvia sper sa-ti iasa bine reteta.

eu am disparut rapid dupa masina, de acolo am mers direct la inot -era in drum. tare s-a bucurat Marco cand m-a vazut.
Nu am apucat sa vorbesc cu M, sa-i zic ca sambata nu vine la curatenie. Fac eu maine, caci sambata dim. plecam. nu stim exact unde, dar nu stam in Tm.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

Teolinda nu sant asa multi copii in gradinita, sant 3 grupe si adunati la un loc sant 20 de copii Este o gradi micuta, veche de cand se nascuse Giorgos Toti copiii se cunosc intre ei, cred ca au activitati si la gramada fara sa se tina cont de grupe. Azi cand m.am dus sa il iau pe Angelo, au iesit 3 copilasi de la grupa mare si au spus: hallo aghelos mutter si de aici am tras concluzia ca se cunosc toti.
Cu socroseniu cred ca am rezolvat, am pus problema la educatoare de fatza cu Giorgos si a spus si ea ca nu trebuie sa vina in fatza gradinitei dimineata sa il vada Angelo. Am sunat in seara asta si am vorbit cu socrosenia si sper ca au inteles.
Silvi ms pt lamurire M-a luminat si pe mine RObert in dupa amiaza asta ca uitasem sa il intreb. El a spus ca discurile blue-ray sant mai scumpe decat dvd.urile si daca ma gandesc ca un dvd bun costa 25 euro....no way sa cumpar blue-ray Am tras si eu de pe DC++ documentar despre planeta noastra, se numeste : planeta privilegiata dar inca nu l.am vazut.
Giova pana la urma cat a platit Clau taxiul?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Oachi bine ca poti sa mananciMai bine asa decat cu greturi si varsaturi...din cauza asta l.am nascut pe Angelo cu 2540 gr.

azi am fost sa ne uitam prin Toys, nu aveau masinuta care merge pe pereti, baiatul de la raionul masinilor habar nu avea ca exista asa ceva....sper sa bage pana la Craciun. M-am gandit si la un joc din ala de fotbal cu manete, au si pt copii masute mici pt inaltimea lor...stiti de care jos vb cred....se joaca in doi, fiecare la cate un cap de masa si trage de manete( sant bare cu fotbalisti )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata! Azi va dau eu
Razvan are vreo citeva saptamini in care dimineata la prima ora imi spune: mama, mi-e foame, vreau mincare. N-am crezut ca o voi auzi si pe asta. Iar eu la fel, m-am trezit cu o foame in mine....culmea e ca nici nu s-a depus nimic pina acum. Si parca vad ca dupa ce nasc ajung iar slabanoaga de la inceputul sarcinii. Ca n-am norocul sa-mi ramina si mie vreo 3 kile acolo....

Noi suntem acasa, avem liber de la gradi. Avem treburi administrative in plan si apoi facem bagajele ca plecam la iasi sa-l ducem pe tati la munca, se apuca de apartament. Noi ne vom intoarce singurei marti. Sper sa rezistam numai noi doi.

Ma duc sa maninc si apoi sa-mi fac cafeaua.

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 18 S

Mergi la inceput

Tocmai mi-a sosit confirmarea d ela un hotel din FGelix...de abia astept sa ne lafaim la piscina...sper sa fac si sauna, poate mai scap de toxinele din corp.

Maraki sigur fac siu act. impreuna, am vazut ca si la marco ma cunosc copiii...uni striga cand ma vad: a venit mama lui Marco!!1 mi-e asa de drag sa-i aud. Aici sunt 45 inscrisi, mananca impreuna, iar dupa somnicul de pranz stau impreuna, sau alte act. comune pe gradinita.
Clau numai in 2 dec. pleaca la Bucuresti.
Oana foarte bine ca cere mancare dimineata. al meu cere seara, cand ne punem in pat la somn...tactica sa nu doarma.
Ce bine ar fi sa fii ramas si eu fara multe kg...de fapt asa a fost...doar ca de cateva sapt. m-am ingrasat vreo 3...naiba stie de ce...dar le-am pus exact unde nu vroiam.
Spor la treburi si la munca.
Bee am citit ca ai probl. cu tavi cu refluxul. vezi ca Bioticsul a dat rezultate bune la unii zmeurei. asta dupa un research amanuntit pe net de catre mame. speram sa rezolvati probl. si sa fie ok bebe.

merg si eu sa aspir, ma mobilizez ca am ceva treaba daca maine dim. plecam.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna dimineata si de la mare!Oachi merci de cafea.
Eu ma pregatesc sa plec sa imi iau cupilul de la gradi.cred ca va fi dezamagit ca nu va merge luni si marti.Azi avem sedinta cu parintii.Pacra iar vad ca incep alea cu cadourile pt Mos.Cica vor sa ia jucarii de plus ca alea raman si cu alea se joaca.Acum , fara misto, e vreun baiat care se joaca cu jucarii de plus? Ca la fete nu ma bag ca nu am habar? Mie mi se pare o prostie insa ma supun majoritatii.Nu inainte insa de a le comunica ca nu sunt de acord, evident.
Giova cand ziceam de jucarii pe balocn ma refeream la cele luate pt Mos, care sunt ascunse intr-o masa de aia care se deschide si se face mare.Eu pe bune cred ca nu mai iau nimic scump.Absolut tot ce iau le strica in maxim o zi.Si asa rau imi pare.Pai vorba lui Marian cu banii pe 3 jucarii ii iau 2 saci de chinezisme si nu are decat sa le dea cu capul de pereti ca nu imi pae rau.
Am plecat , va pup.
Silvie , stai ca ma gandeam ceva apertive pentru petrecerile copillor?

Irina 31+ cu

Mergi la inceput

Hello,

Irina nu cred ca se mai joaca vreun copil de 4 ani cu jucarii de plus. Al meu este doar cu ursuletul ala mare cu care doarme, il pupa, vorbeste cu el, arata ce jucarii are, etc. In rest nu are treaba cu plusurile...
Giova am crezut ca a plecat in Buc. pt ca intrebai de taxi

Angelo si.a ales ieri din Toys niste indicatoare de circulatie, le-am pus la loc pana sa iesim din mag si in masina m.a intrebat de ele...vroia sa le desfaca sa le vada...azi am fost la muller si i.am cumparat un set cu 8 indicatoare si semafor cu baterie, se schimba si pt masini si pt pietoni...le.am pus pe scaunul de masina sa le vada cand il luam de la gradi....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Irina Marco nu se mai prea joaca cu plushurile... cu cateii, si nu cei de la real.... il mai ia pe unul la somn, sau pe cei din gama Winnie the pooh. Nici eu nu i-as lua asa ceva ca si cadou. probabil unii se joaca cu ei si de aceea vor mamicile.

Marco de cateva zile are iar o pasiune pt. lego...face niste cladiri de ne uimeste. nu degeaba zicea dir. gradinitei ca se face arhitect...cica toate plansele de colorat el le infrumuseteaza...ba face drumuri, ba nori, ba te miri ce...dar nu le lasa asa cum sunt.

Azi ascultam colinde si ma uitam la gogasa mea si m-a apucat nostalgia...creste asa de repde...in curand nu voi mai avea bb in casa. Bine...ieri imi zicea Clau ca el mai vrea si bb3, cam peste 5 ani, eu...nu stiu ce sa zic... cred ca mi-e frica mai tare sa nu fie tot baiat, caci in rest....sanatosi sa fim.

maraki intrebam asa ca sa stim de dinainte. va pleca din 2-4...cu criza asta a rezolvat-o la hotel fara penalizare, dar la avion a platit 50 euro in plus ca si-a modificat zilele de zbor. asa e daca firma care va constru acest complex e una renumita din Bucuresti si vezi doamne...a intervenit ceva si s=-a dat totul peste cap.
Asa face si marco...merg cu el, isi baga ceva in cos, eu le scot si pe urma ma intreaba de ele. Bine ca i-ai luat, va fii extrem de fericit.

_

Mergi la inceput