Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna ziua si de la noi!
Mario la gradi foarte vesel pleaca in ultimile zile , pacat ca se termina repede anul asta, ca am inteles ca luni , marti nu merg si apoi mai au cealalta saptamana ca in saptamana 14-18 se intra in fara plata deci ultima saptamana de gradi nu se mai merge spre disperarea tuturor educatoarelor care nu mai stiu ce sa faca cu serbarile.Mare porcarie.
Giova nu te mai plange de atatea kg ca tu ararti foarte bine.
Teolinda Mario niciodata nu s-a interesat de Cars , doi bani da pe ele , asa ca am scapat de o grija.Deci tu intentionezi sa il tii acasa pe Nicolas dupa ce nasti? Eu m-am gandit invers ca os a imi fie foarte practic sa il duc acolo ca ma pot ocupa mai bine de bamibina.Poate chiar il las pana la pranz cu toate ca nu cred ca agreaza ideea.
Iuliana voi cum mai stati , mai bine?
Cosmi nici eu nu ma agit pt Mos Nicolae , asta mai ales in situatia in care am balconul ticsit de jucarii, tocmai pentru ca pe 6 e Nicolar , pe 18 e ziua lui, pe 24 o sa vina Craciunul si atunci primeste pe 24 de la noi , pe 25 si 26 de la bunic , cumnati, prieteni, .....Deci chiar ca e mai bine pt mine ca Nicolae sa vina cu dulciuri .
Rali super simatica Anastasia cu rugaciunea ei.Ce dulce tb sa fi fost.Homeopatul ce iti zice despre haraiala asta ?Poze cand pui?
Ana de frontul de vest, deci bucatarul sef e mai bine.Car tb sa il mai tii sau mai exact cum procedati?
Cam atat imi aduc aminte, stau cam prost cu neuronii.Ieri am umblat toata ziua, mi-am facut annalize, mi-au luat din palma sange ca nu mi-au gasit vena, am fost si am mai luat ceva jucarii, l apranz am mai tras o frafurie de cartofi prajiti cu mujdei de mi se apleaca si acum.A, ieri baiatul meu a luat el cu inca doi copii bulina rosie .Doar 3 copii din toata grupa.Cica pt ca a desenat cel mai frumos.Adevarul e ca desenase frumos.Acasa dc il pun mi le arunca in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

scriu si eu in graba ca acum vad ca in 6 mi se opreste pc-ul saisi instaleze ce a luat de pe net
Giova noi am fost la Casa Optima cauta pe infoturism ca au preturi mai mici acolo. Cu piscina interioasa hotel nu stiu in afara de continental care nu merita dar puteti merge la Apollo cu apa fierbinte si piscina interioara mai caut eu si iti dau direct adca te intereseaza.
Lili al meu acum a luat-o cu cars sunt mortale trenurile de care zici tu dar eu nu mai iau trenuri ca a luat al meu vreo 6 seturi de la lego sa avem cica multe vagoane si are 2 cutii de linii mi le intind in toata casa. Super organizata esti doamna daca le ai pe toate pregatite deja eu de acum trebuie sa incep cautarile. Chiar te invit la masa ca am pun sa incerc retetele de sarbatori si o sa fac meniuri mai deosebite.
Ralu Zyrtec-ul este mai puternic si cam ad greturi eu am luat si a fost cam greu tolerat. Poate nu ati avut rez scontate dupa Augmentin si altele de aceea l-a prescris, sanatate multa
Cosmina daac nu s-ar si depune....ar fi ideal Oricum am dat jos vreo 3 kg cu ex asta , daca as mai avea vreo 5 as fi rezolvata
Gata fug ca mi se inchide pc-ul revin

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Tocmai am venit de la VW service, am lasat masina pt. schimbarea cauciucurilor si pt. a verifica ceva anomalie aparuta pe bord. Numai probl. cu masina asta....s0a stricat o piesa de vreo 3000 euro...noroc ca e in garantie si ne-au schimbat-o. acum aceeasi anomalie...e tare necajit Clau...si-l cred si eu.

Vroiam sa fac ceva papa, masina de spalat e pornita...nu am apa...lucreaza astia jos la pompe, iar s-a stricat ceva si pana termine...pauza.

Azi e super afara, sa vedem cand termina cu masina, ca e caruciorul in ea sa iesim la o plimbarica.

Irina sdi la noi e plin de jucarii...de obicei chinezismele le dau la copii sarmani, caci nu se joaca decat atunci cand le primeste. Dar are multe bune, de firma...si ma ia durerea de cap, caci iar va primi o groaza. eu as vrea haine, dar astea nu-l incanta deloc.
Lili bine ca s-a elucidat misterul si nu mai trebuie platit nimic.
Pai si mama mea mai are 3 ani pana la pensie, or fi de-o seama...tare de ajutor imi era daca era langa mine....numai in ea ma incred.
Dar din primavara nu-l vei duce pe Nicolas inapoi la gradi?
Ralu nu avea vreun streptococ in nas Cezar?
ce haioasa e Tia...draga de ea.
Ana ma bucur ca Alex e mai bine. sa dea domnul sa nu fii prins si tu porcusorul, iar Anastasiei sa-i treaca repede alergia.
Toanca stai linistita...te anunt eu, parca trimit si ei direct, prin curier. tu ai fost la sediul lor? sau ai comandat de pe site?
A ramas cu sensibilitate Matei. nu ai incercat si cu remedii homeopatice? noi am scapat la prima otita numai cu belladonna.
Acum vad ca nu-i mai miroase urechia, dupa 3 zile de sumetrolin. doamne ajuta sa scapam de streptococ.
Silvia credeam ca ai retinut hotelul Mihaelei. parca si Bee l-a notat.
Ai vazut reteta?
ce dieta tii? vreau si eu!! musai sa dau jos cele 3 kg puse, ca mi-e groaza ca vin sarbatorile si iar mai pun.

fomistul isi cere dreptul, asa ca revin pe urma.
u all.




_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Irina - deci nazdravanul tau s-a dat pe brazda la gradi. felicitari pt bulina!
Pai si la noi e plin de jucarii asa ca in afara de trenurile alea ... oricum nu iau nimic. Va primi masuta cu Cars de ziua lui ... din partea lu' socra-miu si mama i-a luat deja un joc cu simulator care se cupleaza la TV. Sta ca intr-o masinuta , are volan, pedale,,.. si jocuri sa-si faca de cap.
Vreau de luni sa-i iau Encilclopediile de copii de la Adevarul.
De sarbatori si de ziua de nastere mi-e si groaza cate v-a mai primi de la fini, nasi, prieteni... ma refer la jucarii... vorba Giovei tare bine ar fi sa mai pice cate o haina ca oricum al meu se bucura si de o singura bomboana.
A... mai vreau de la Selgros niste puzzle cu Mos Craciun care e f f ieftin adica 3,5 ron si are 60 de piese in plus arata ffff bine.

IRINA - pai si eu l-as duce pe Nicolas la gradi... ca mi-ar fi mai
usor dar mi-e frica DOAR de virusii purtati o sa mai vb cu pediatra dar inca din toamna mi-a zis... pai il duceti la gradi tocmai ca o sa nastesti.
GIO - mama are 55 ani... mai are mult pana la pensie si-ar iesi anticipat dar deocamdata chiar nu vreau sa-i stric rostul. Sper sa ma descurc... o sa mai vina sa imi faca treburi in cursul sapt , vineri are zi scurta, sambata-duminica va fi la dispozitia noastra... o scoatem cumva la capat.Mai am pe-aici vecine care ma pot ajuta cu Nicolas...la mare nevoie il mai cooptez pe socra-miu.
Din aprilie insa as vrea sa-l duc la gradi... sper sa primesc atunci ok-ul de la pediatra .

Tocmai am vb cu dr. si am scapat de rapel la Prevenar uite cum am facut economie de 3 mil si ceva.. ma gandesc cu groaza ca o iau iarasi de la capat cu vaccinuri si vizite de dr. la domiciliu cu bb2.

Silvie - abia astept sa vad ce bunatati gatesti de sarbatori. M-am uitat cu ceva vreme in urma pe blog-ul tau si... mi-e si frica sa ma mai uit sa nu lesin de.

GIO - tu ai VW?Robert a scapat de Golful lui anul trecut... cum a iesit cu el din leasing l-a si vandut . Oricum nu l-a vrut de la inceput dar pt ca jumatate l-a platit firma... a trebuit sa il ia p-asta ca asa se impunea. A fost nefericit si nesatisfacut de el in cei 3 ani cat l-a condus. Cand a iesit cu el din leasing si vroia sa il vanda i-am zis sa facem schimb de masini sa-i dau masina mea... dar a zis ca el nu vrea sa mearga cu tractoru'. De parca i-am zis eu sa o ia si p-asta... dar a luat-o special pt iarna ca aici la noi in caz ca nu se deszapezeste repede drumul sa aiba cu ce sa iasa .



LILIANA 29+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, ba da am incercat si cu homeopatice....dar degeaba
Lenjeria am luat-o de pe site; am platit 20 de lei transportul

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

Ana de France, bine ca a trecut perioada critica Greu cu alergia Anastasiei dar bine ca ati aflat! Ma bucur pt tine ca nu s.a confirmat gripa aia pacatoasa

>>Fetelor mi.am adus aminte ca am intrebat ceva acum vreo 3 sapt si nu am primit raspuns: stie cineva la ce imi foloseste blue-ray in comp?

trebuie sa ma iau de socroseniu, asta nu lucreaza joia si vinerea si alta treaba nu are decat sa vina pe la poarta gradinitei dimineata la prima ora cand se duce angelo Asa da copilul peste cap, el se duce bucuros la gradi dar ieri dim a cerut sa mearga la tac.su mare acasa A trebuit sa il duca giorgos acolo si sa vada copilul ca nu este nimeni acasa....nu mi se pare normal, sa stea in banca lui socroseniu
Angelo trebuie sa stie ca toti santem la sv la ora aia.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili mama e mai mica cu un an, are 54 impliniti in sept. Parca in 3 ani poate sa se pensioneze, sa vedem acum...oricum nu ma poate ajuta ca e departe si Marco nu vrea la Alba. Poate sa mai creasca Edi si sa-i plasez pe amandoi.
Clau are Touareg, eu sunt cu Mondeo, iau tot ce pica. El e foarte multumit de masina, asociatul lui are golf 5-6, naiba stie, modelul sport. Pt. noi, fam. numeroasa e numai buna, portbagaj incapator spatioasa, foarte sigura si asta e cel mai important.
voi ati ramas tot cu BMW?
si eu vreau sa iau enciclopediile de la Adevarul, le-am vazut de mult in Diverta. Eu voi merge la biblioteca lor si le iau...cred ca dvd-urile cu Tom&Jerry nu le iau ca nu-l atrage defel.
Daca ai luat consola aia de tv din Auchan sa nu-ti faci sperante mari. marco a primit-o de Craciun anul trecut si sunt ca pixu jocurile. pedalele si volanul sunt puse numai asa, nu se misca. sunt ceva butoane pe volan, atat. eu am impachetat-o la loc si o tin pe dulap.
Maraki habar n-am ce e ala la comp. de-aia nu am raspuns.
Pune-l pe socru sa stea pe curul lui, ca pe urma va vrea Angelos la ei si nu la gradi. vad ce greu il duc pe Marco, caci stie ca raman acasa cu Edi.
Toanca am inteles....mult e totusi transportul loco...dar la ce circulatie e, iti convine asa.

Fete din capitala please un tel. de la vreun taxiu serios de la voi. Trebuie sa ia Clau taxi de la aeroport pana la hotel si decat sa ia pirati dintr-aia care stau pe-acolo....poate aveti nr. de mobil a vreunui sofer, am inteles ca asa se mai procedeaza...il chemi si vine in aeroport.

l-a trezit sora-mea pe edi cu tel. ei...dar vad ca a adormit iar. merg sa termin treaba...service-ul nu suna, soare nu e afara....


_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, la ce ora aterizeaza?
Si unde pe Otopeni?
Cu taxiurile, mai nou sus la sosiri nu mai au voie decat cei de la Fly Taxi (sunt singura companie autorizata de Otopeni); si sunt cam scumpi;
Celelalte taxiuri stau undeva mai jos.
Dar, vedem ce putem rezolva

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio -zici ca nu e nimic de consola aia? M-am tot uitat la ea... si pana la urma tot am zis sa o ia mama. E numai vina jocurilor sau e nasoala cu totul... ori Marco era prea mic anul trecut si nu prea a fost atras de ea?
Cd-uri Tom si Jerry nu am luat ca a tras Robert de pe net... tone... chiar inainte sa apara astea de la adevarul i-a mai adus vreo 4 cu filme noi. Mai aveam vreo 2 originale si inca alte 3 tot de pe net trase . Si Nicolas a trecut de perioada cu Tom si Jerry... doar in masina mai are un stick cu ei.
Ei.. BMW-ul nu-l mai am de 3 ani , defapt l-am avut doar 4 luni ca apoi a luat Land Rover-ul din cauza ca avea o incasare mare de bani chiar in luna decembrie... ehehee ce vremuri cand aveam bani si nu stiam pe ce sa-i mai cheltuim mai repede sa platim cat mai putin TVA la stat. S-a nimerit ca l-am luat chiar in ziua cand a facut Nicolas 1 an... nu degeaba spune ca aia e masina lui.. stie el ceva desi noi nu i-am spus dar pt ca cu aia mergem noi 2 de regula... e masina lui. De mic cu simtul proprietatii... dezvoltat. Robert a dat Golful si si-a luat un Mercedes anul trecut... un moft de-al lui cu care n-am fost de acord dar n-amm avut ce-i face... acum insa i-am cam dat la cap pe chestia asta... ca tare-i incapatanat . Oricum cand i se pune pata pe vreo achizitie... orice importivire de-a mea este de prisos.. stiu asta . Si chiar daca nu ies treburile cum trebuie asta nu inseamna ca data viitoare v-a asculta de mine... tot ce vrea el face. Asta-i defectul lui major de GEAMAN.

MARAKI - socroseniu ala al tau. Acum sa-l pui sa plece de-acasa sa stea ascuns sa nu-l vada Angelo, nah... daca-l mananca undeva.
Si mama sta in blocul din fata gradinitei... dar Nicolas nu zice niciodata sa-l duc la ea in loc de gradi.Oricum n-ar fi acasa la ora la care il duc iar cand il iau ... de multe ori mergem la ea si descuiem cu cheia de rezerva si-o mai asteptam vreo 5 min pana apare.
Eu zic ca se va acomoda Angelos incet, incet cu educatoarele... sper sa reusesasca ele cat mai repede sa-l deteremine sa aiba incredere in ele. La cati copii au de supravegheat ... mai multa implicare din partea lor n-ar strica dar sunt convinsa ca nu prea ai cum sa le-o ceri tu... ci trebuie sa vina de la ele.
Ieri cand sa-l iau pe Nicolas de la gradi mi=a zis sa-l mai las putin sa se joace cu copii... si nu este singurul... multe fetite stau pana la 17 sau pana la ultimul copil... si parintii dupa ele ca nu vor sa plece. Adevarul e ca la cum am vazut eu ca se intampla lucrurile pe-acolo cu ei... au dreptate sa-si doreasca sa mai stea.




LILIANA 29+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca auzisem la tv p[arca de compania asta de taxi, favorizata de aeroport. Nici nu stiu pe care aterizeaza, sincera sa fiu.
Lili se vad naspa jocurile la tv, sunt dintr-alea ieftine, parca seaman cu primele jocuri aparute la comp.
Pai voi aveti masini de masini. si o fi vreun ML ceva.... se vede ca a mers cu imobiliarele.
si al meu regreta ca si-a luat Touaregul, dar poate ne ajuta DD si reuseste sa le plateasca pe amnbele, pana la sf. anului. cand om fi iar in criza mare...macat stim ca nu mai avem peste 1000 euro rata la masina.

cred ca voi merge dupa marco cu masina mea. astia nu l-au sunat pe clau...of si am caruciorul acolo, puteam pleca de acum si sa ne plimbam pana la ora 18 cand vine de la inot.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput