Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)
Raspunsuri - Pagina 13
cosmi1975 spune:
neata gagici...
fetelor
nu trag chiulul dar va jur ca s taree obosita..si cred ca ma paste si o raceala
la tara am ami facut tb ...am montat termopanele si am facut un pic curat in casa pt Craciun...copiii s au simtit tare bine mai ales ca avem prietenii nostrii care au copii de varsta alor nostrii asa ca a fost un balamuc
cand la noi cand la ei
Stefan cum il stiti ...disperat dupa tom si jery si calculator
se pregateste la gradii de serbare ,azi ne au chemat doamnele sa ne spuna ce si cum si as ne punem de acord ce le luam
Bianca
sta si leneveste daca tot e in carantina
cica citeste de rupe...ieri terminase Romeo si Julieta....cam grea pt varsta ei dar pb ca le cauta pe astea de amor![]()
MARAKI
ai dreptate conducerea gradinitei este vinovata ca i primeste raciti pe copii dar pb ca parintii n au cu cine ii lasa
TEOLINDA
da cu juramintele m au trimis la nanii si pe mine![]()
Giova
se culca tarziu Marco ...
pt tine ..sa calci tu la ora aia, eu de la 9 parca nu mai am vlaga
Toanca
asadar la Rin hotel
tare de tot gradinita voastra
Bee
ce ti fac copilasi???
Irina
s o fi imbolnavit si asistenta
azi o sa ii zic voalat d nei educatoare...ieri cand m am dus sa l iau avea o fisa pusa pe panou cu 3 cerinte
1.1. specificati importanta zilei de 1 decembrie
2. desenati steagul romaniei
3. colorati in mod corespunzator costumele populare de mai jos
sa nu mi zica ea mie ca a stiut vreunul ca
si ce ma intriga este ca unii chiar credeau ca au stiut copiii
in conditiile in care abia s trecuti de 3 ani si un pic
d_melli spune:
.Cosmi m-ai terminat cu ntrebarile educatorei.Poate isi facuse ea planificarea zilei , cu ce sa le mai povesteasca la copii.Ce oameni tampiti.La grupa mica sunt multi care abia au implinit 3 ani , pai de unde naiba sa stie in primul rand ca e 1 decembrie si mai ales ce inseamna.Garantat ca sunt tone de adulti care habar nu au pt ca nici nu ii intereseaza
.
Teolinda cum ati trecut de noapte?
Toanca chiar ca bizare cerinte.Bluz cu nr tb sa gasesti pe la magazine sport mai ales.A vazut el pe undeva, dragul de el.
Maraki esti cu capul?
Cum sa nasc in martie? Pai tb sa nasc maxim pana pe 15 ianuarie.De asta ma rog sa nu nasc anul asta.Auzi martie , mi-au iesit ochii din orbite
.Ai dreptate cu gradinita.In primul rand eisunt de vina.Eu n i-as primi nici de frica.SI mie imi vine sa ma iau de ei ,dar ma gandesc ca mai e o saptamana, dar vad ei la anu, dupa ce nasc
.
Brandusa voi cum stati?
Eu prin zona , la 13.30 merg la medic, la 17 merg la mall ca e teatru de papusi si apoi in oraselul copiilor , va dati seama ce umblu.
Irina
33+ cu 
teolinda spune:
Buna dimi...
Am petrecut o noapte linistita... s-a trezit Nicolas pe la 3 si a nimerit tot pe scari la etaj... si l-a trezit pe taica-su
... cand eu eram in camera de-alaturi de el .... camera bebelusului. Adevarul e ca la
nu i-am zis ca ma gaseste acolo in caz de ceva... si copilul a mers pe "drumul" pe care-l stia
.
Mai avea febra i-am dat sirop Nurofen si niste Stodal ca tot da sa tuseasca si e abtine pt ca simte ca se rupe de-acolo
.
Acum doarme mormaind -haraind ca un ursulet
. Mi-e o mila de el... o sa o sun pe doctora sa vad ce-mi spune sa-i fac sa-i dau drumul la secretiile alea cumva mai "elegant"... ca pretiosul meu nu vrea sa scuipe (scuze..)
MARAKI - hai ca m-ai distrat.. ai nascut ca te-a lovit masina
. Cred ca era fericit azi Angelos ca merge la gradi si vine mos Nicolaus
sa ne pui poze.
GIO - pai si-al meu vrea pe Fifi... si multe din reclame... inclusiv bebelusii aia mergareti
... asa mi-a facut si anul trecut cu piticii si Alba ca Zapada... si sa fi vazut pe socra-miu si pe matusa lui Robert cum au venit ei cu piticii pana cand in loc de 7 avem 9
ca nu mai stiu ce au luat si i-au luat de 2 ori pe 2 dintre ei
... copilul o vroia si pe Alba ca Zapada... dar nu i-a adus-o nimeni evident
... in schimb eu am cumparat 2 pt finutele mele... si le-am zis cand le-am dat sa nu le deschida sa vada ca lor le-a luat-o pe Alba ca 
.
Acum imi mai cere Bakuganii aia
... i-a si vazut la un prieten duminica...
dar nu ii iau... numai p-aia nu mai calcam prin camera lui ca si-asa calc pe masinutele alea de la Cars
.
COSMI - deci domnisoara Bianca vrea romane de amor
... io zis sa o ascunzi pe Sandra Brawun aia...
.Da-i ION ca si-ala-i cu amor
... nah![]()
Si la Nicolas la gradi s-a facut cu ziua nationala... in afara de steag... ce culori are n-am scos nimic de la el. Nu stiu de ce... dar nu cred ca l-a captivat... sau nu l-a intrebat nimic educatoarea si pe el... ca parca asa mi se smiorcaia ca nu l-a pus doamna sa spuna si el
. Pai n-o avea cum sa ii puna pe toti 30 ... si cum ea il stie pe-al meu atent si curios... nu l-o mai fi interogat... dar uite ca nici mie nu mi-a spus ce au facut
... defapt la varsta asta ei trebuiesc ajutati cu intrebari ca sa dea raspunsurile... si io habar n-am ce-au facut ei la lectie sa stiu ce sa il intreb
.
Merg sa-mi fac un capuccino si revin.
LILIANA
30+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
d_melli spune:
Teolinda bine ca sunteti...bine.Bakugani de aiai eu i-amluat de la niste tarabe.Poti sa crezi ca am unul cat o minge de handbal pe care am dat 10 lei? S-a speriat si copilul cand a vazut cat e.Si mai si canta.Eu declar ca ii iau numai chinezarii anul asta.Pai sa dau iar 150 de ron pe un circuit pe care dupa ce il montez se pune cufundul pe el si il rupe? No way.SA te tii cate am sa ii au pe care nu are decat sa doarma pe ele.
Irina
33+ cu 
teolinda spune:
Irinoo te-ai panicat, ha? Las' ca parca te vad pe 15 ian cum te rogi de domnisoara sa iasa
...
Io ma rog sa-apuc 15 ian sa nu dea asta micu' navala
.
O zi placuta si distractiva ca ti-ai facut program nu gluma.
Cat despre cat ar trebui sa aceepte gradinita copii raciti... nici nu mai comentez ca si-asa eu de la anul din ian... nu-l mai duc pana in aprilie... si daca mai aveam o urma de indoiala ca poate nu ar trebui sa intrerup... faza asta de raceala cu care mi-a venit tocmai acum m-a convins definitiv ca cel mai bine pt sanatatea familiei e sa-l tin acasa
... o sa tembelesc eu ... dar nu-i nimic sanatosi sa fim
.
LILIANA
30+
si
d_melli spune:
Neeee...nu ma apuca sigur 15 ianuarie , ca normal tb sa imi faca cezariana pt ca e cordonul scurt si plus de asta nu stiu cat o sa rezist, am niste arsuri pe gat si dorm asa rau si imi iese pe toate partile.Asa ca doar nu vreau sa fie 1 ianuarie ca sa nu fie aia ametiti prin spital
Irina
33+ cu 
teolinda spune:
IRINA - te-nteleg cu chinezariile daca zici ca Mario le distruge instant
... al meu nu strica nimic... decand pandesc sa mai arunc cate ceva...dar n-am ce
. Culmea... are si el niste chinezarii masini si chiar niste thomasi de la socra-miu... sa dea naiba daca se joaca cu ele vreo clipa
... in rest... toate-s insirate prin camera lui... intr-un mare circuit de curse
... masini, trenuri, catei, pitici
.
Daca poti crede ca el s-a jucat pe masini d-alea de la 9 la 36 luni... de se punea cu fundul pe ele si dadea din picioare... pana asta vara cand l-am convins sa le punem la pastrare pt bebelus. Masinile sunt intacte
... la fel o multime de jucarii tot de varsta 9-24-36 luni.Norocul meu ca la al doilea de la anul... doar le scot de la pastrare, le lustruiesc si i le dau
.
LILIANA
30+
si
teolinda spune:
Irina faza cu arsurile a inceput si la mine de vreo 2 zile... mai tare decat episoadele sporadice de pana acum. Chiar am observat ca mi-e din ce in ce mai imposibil sa-mi iau pe mine pantaloni sau chiloti... din pozitia stand in picioare...ca ma "impiedic" rau de burta
... nu mai zic de incaltat ca musai trebuie sa stau pe vine cand fac operatiunea. Bai nene si la Nicolas eram asa de zglobieeee
.
Ieri umbland prin magazine daca poti sa crezi ca imi amorteau mainile doar daca le ridicam sa iau ceva de pe raft... sau ca-mi tineam geanta pe umar
.
LILIANA
30+
si
d_melli spune:
E pai da asa...a noi in general nu tine nimic...iar cu aruncatul, asta emeteahna veche, da cu ele de pamant in secunda 2.Nici nu stiu dc mai e vreo jucarie intreaga , imposibil sa nu ii lipseasca ceva sau sa nu fie sparta.Si crezi ca nu mi se rupe sufletul de jucariile alea pe care am dato caruta de bani.Anul trecut de craciun tin minte ca am dat miliane bune pe jucarii.Nu cred ca mai am vreuna
.Plus de asta nu imi aduc aminte sa aiba o jucarie cuc are sa se joace mai mult de cateva zile.Asa ca ...
Irina
33+ cu 
d_melli spune:
Pai da cam in aceeasi situatie sunt si eu si sunt 3 saptamani in fata ta, insa de vreo 2 saptamani sunt cam inutila.Cum ma aplec ma simt naspa , parca sunt un balon, l amers nu mai vb , ma apasa pe vezica si nufac nimic
de incaltat imi e groaza si tot asa.Cre dca varsta nene isi spune cuvantul.Pai dc aveam 35-40? Oare ce sa iau sa nu ma mai arda.Imi vine sa si vars.O sa o intreb pe doctorita azi.
Irina
33+ cu