Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

intru pe fuga ca nu prea am timp si nici nu ma simt prea bine

RAZVAN la multi ani si multa sanatate

TEolinda imi pare rau de micul bolnavior
Giova asadar singurica...te descurci super,cat despre banuti lasa ca ti faci un cadau de Sf Ioan
Dmelli ai sa vezi ca bebelina nu va iesi mai devremepariu??..pe o pizza???
Toanca ce baiat vrea pantaloni si bluza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moamaaa Iuliana ce lista mare are Matei.. l-or fi ajutat copii de la gradi.
Al meu tot spune ca-l vrea pe Roary cu telecomanda si pe Big Aron care vorbeste... dar n-am chef sa-i iau ca-i are deja... netelecomandati si nevorbitori.

Am reusit cu supozitorul dar se tot marai, plange si de-aici muci si tusea... se-anunta o noapte grea la noi .Chestia asta pe care o face Nicolas e cam echivalentul otitelor voastre... ca sa-mi intelegeti nebunia.

Nu i-am pus termometrul ca nici atat nu sta cu el.. abia i-am infipt supozitorul ala... chiar ma bate gandul sa iau unul d-ala de tampla... mai ales ca din pacate va fi nevoie de el si la bb2... dar o fi bun de ceva sau e doar de fitza?
Gio tu ai ?

Abia astept sa scapam de chestia asta cu alegerile ca nu-i mai suport p-astia.

LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mie mi-a zis jumatate de fiola in caz de febra mare, de algocalmin, evident.Si a functionat. De vreo doua ori am dat la febra mare si i-a trecut in doua minute.
La noi la gradi dupa ce am lipsit o saptaman evident ca am fost la medic si am luat adeverinta insa nu a cerut nimeni , ba mai mult de cand cu gripa porcina a disparut si asistenta care iicontrola zilnic.
Cosmi orice dar afara pizza.
Am plecat sa scot puradelul din baie si sa vad ce mai mint papagalii de geonelu si baselu.

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova tare filmul , bestial , unde naiba le gasesti?

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

COSMI - hai ca ne tot vrajesti si tragi chiulul. Tu ce-ai de nu ti-e bine... te paste vreo gripa ceva?

IRINA - lasa ca la noi sunt asistentele... degeaba dupa cum se poate vedea.
Acum astept efectele supozitorului daca nu.... oi baga mai la noapte din fiola.
Lasa-i mai p-astia... ca iarasi ne-aburesc...da' mie imi place de base cum vb el de parca de 5 ani a fost altcineva presedinte nu el... Pe geonel... il credem ca se straduie sa ne convinga... dar vedem noi duminica care a reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si la noi e asistenta la gradi...si tot degeaba!
Giova, chiar nu am idee de unde a scos Matei lista...sa vad de unde ii gasesc bluza cu numere
Liliana, noi avem termometru din ala de ureche; se baga in ureche si ii ia temperatura aproape instant; e super ok si merita investitia.
Giova, ai noroc cu Marco ce se imbolnaveste mai greu; e mai calit
Cosmi, da ce ai de nu te simti bine?
Mie mi-e un somn de nu ma vad....abia astept sa ma bag in pat.....
Asa ca va urez o noapte cat mai placuta si ne auzim maine.
Liliana sa ai o noapte cat mai usoara

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Eh acum ca-i vazui p-astia jurand cu mana pe Biblie... pot sa ma duc linistita sa ma uit la "rataciti" si-apoi la "paranormali"

Iuliana sa te vaz de unde scoti numerele alea... parca te vad ca o faci pe comanda la bluze imprimate personalizat.
Multumesc. Acusi vad ca e in verva... se joaca de-a v-ati ascunselea cu taica-su ... ba-l bumbaceste cu niste baloane... cu tot cu febra.

Noapte buna...pe maine si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai ce ati mai scris...eu am calcat si m-am uitat la cei 2.
Edi doarme...pe canapea in living, cu tv-ul tare si becul aprins...sper sa se trezeasca la papa peste vreo ora si pe urma sa adoarma repede.
marco in camera la dvd-101 dalmatieni. nu vrea sa-si puna pijamaua, ii e frica sa nu adoarma.
Dar ma duc imediat la el, daca tot am terminat.

Irina pai m-am luat dupa o mamica de la zmeurici...cine are timp sa caute pe net?
stai calma ca mai ai pana nasti si cum a zis si Lili, acum baietii se grabesc, fetele stau la caldurica.
Lili pai se simte bine al tau baiat, daca se joaca.
si marco vrea pe roary cu telecomanda si pe fifi aia care face baloane si naiba mai stie ce...ma tampesc astia cu reclamele la tv.
eu am termometru digital de tampla si ureche, dar nu ma incanta. Il am de cand era marco mic, dar nu mi se pare ca masoara corect. sunt multe mamici nemultumite...
eu iau cu ala si mai verific si cu cel clasic cu mercur.
La Edi e mai nasol, dar in fundic ne descurcam. marco foarte frumos sta si-l pun sub brat.
Cosmi nu-mi iau nimic de sf. Ioan...nu intra pana atunci.
hai mai zi ceva...prea scurta esti.
Toanca spor la cautat bluza cu nr. si pantaloni de dr.

da semne de trezire gogoasa. va las...

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Repede pana nu se face maine.
LA MULTI ANI RAZVAN Spiridush Drag! Mamico, sa-ti traiasca flacaul si sa duci sarcina la bun sfarsit cu bine.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Giovaaaaaa Fata mie mi-au dat lacrimile la filmulet inainte sa-i arate pe aia la fel ca mine pai e super tare mega bestial!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau si eeeeuuuuuuuu!!!! zi-mi cum sa fac un filmulet
Ana de France, si Angelo tot asa, vrea aceleasi ingrediente la sandwich, eu zic de alea calde de la cuptor pt ca rece mananca doar bifi ( genul ala de salam de sibiu dar sub forma de carnacior )
Teolinda cum ati trecut noaptea? Ce face Nicolas? Si al meu tot asa greu suporta boala cand e vorba de febra...sanatate la baiat
Eu zic ca tot gradinita este vinovata cand primeste copii bonavi, noua ne.au spus sa nu-i aducem sub nici o forma lla gradi, una ca daca este bolnav este letargic si nu se poate concentra la activitati, doi-sa nu se molipseasca si ceilalti copii.
irina stai fata linistita, eu am nascut-o pe fii-mea la 9 luni si 2 zile si atunci ca daduse masina peste mine si mi-au provocat nasterea...mai ai pana in martie cand o sa nasti la termen
Toanca cred ca Matei s.a inspirat de la vreun coleg cu hainele Cred ca gasesti tricou cu numere sigur!
Bee la copii!
Silvi sa cautati documentarul zeitgeist adenndum, e super tare interesant si ramai masca la ce afli Cred ca ma voi uita de inca vreo 3 ori la el pt ca este foarte stufos si fiecare fraza aduce informatii noi care te pune pe ganduri.De ce a fost atacat de americani Afganistanul? pt ca inainte de venirea talibanilor era cea mai mare producatoare de heroina din lume, talibanii cand au ajuns la putere au distrus multe plantatii iar americanilor nu le.a convenit...acum Afganistatul a ajuns sa produca 90% din heroina in lume

astazi vine Nicolaus la gradi Sant curioasa de poze va face educatoarea cu aparatul nostru Sper sa faca.....

revin mai incolo.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput