P.S. - intrebare in soapta
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
Permiteti-mi sa va susur usurel in urechiuse ca e un subiect taaaare amuzant! Si da, v-am citit in soapta!
Ssshhhhhhtt!!! Plec tip til, tip til, sa nu cumva sa creez vre-un sunet altfel decat cald!
PS. Ah...mi-am pus shoshoni de pasla ca sa ma asigur ca reusesc!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
marius spune:
Psss... a venit vacanta pt copii. Va spun asa incet ca ma dor urechile de cat a strigat Ioana cea mare a mea.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
malla spune:
in soapta, m-am reantors sa va spun ca tare sunt fericita ca mi s-a sfarsit tura, si plec acasa la familie.
marius spune:
Pssttt... cred ca am uitat sa va soptesc ceva important. Sa aveti un an nou fericit!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Delphinas spune:
Sssstttt.....Multumesc. La fel si tie.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
marius spune:
Azi noapte mi-au iesit 105 puisori de prepelita. Pssst... incet ca acum dorm lipiti unuii de altii!
Pagina legislativa
Lali_mete spune:
In shoapta va spun ca atunci cand vreau sama binedispun recitesc aici si ascult " it's oh so quiet",zambesc nitel,in shoapta,asa,acum am si motiv:imi doarme piciul.. Va ,incetisor,asa...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
dani3lla spune:
Am ras in gandul meu de ma doare burtica.Am citit asa de atent toate paginile si atat de cufundata am fost incat cand a inceput fimiu sa miorlaie m-am intors brusc catre tzarc si i-am zis "shhhhhhhhh"
O zi buna!