Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

andra - din Bucur obor am luat perna. 65 Ron cu melana e umpluta. Alea cu polistiren sunt 180 Ron si nu avea. Daca se strica pana la nastere o sa o umplu eu cu polistiren.

Roxana- e intradevar mai mica, am probat-o. Daca ma ingras prea tare cred nu o sa mai ma incapa.
Merge foarte greu forumul.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare!
Selina ,ai vazuuuuut?Bravo!Bravo!Bravo!Dumnezeu e sus si te iubeste!
Ioanact maine am eco la 11.
Eu azi am avut o chestie aiurea.Bebe cred ca s-a "suit" in pod si sta asa cu spinarusha in sus si cu caputzul in dreapta si statea asa....incordat.Mai dadea un shut,un beep,un claxon.Maine am emotii.Oare de ce?Oricum bebe TREBUIE sa fie bine.
Veste buna: una dintre amicele mele a ramas gravida .Una din cele 2 cu FIV.Uraaa!!!!

cuGeorge-Theodor

AMR +14 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

off fetele .. eu azi nu am intrat ca nu am avut net.. si asa ardeam de nerabdare sa va povestesc.. dar intre timp au aparut lucruri noi de povestit iar eu nu stiu cu ce sa incep...
Am reusit zilele trecute sa vorbesc cu vecina, mi-a dat numarul de telefon al doctorei.. ieri am sunat-o, a raspun dar m-a rugat sa spun repede ca se grabeste (probabil o nastere ceva). I-am spus ca mai bine revin cu un telefon si a fost de acord. Azi am sunat-o din nou, i-am spus ca am 25 saptamani si ca vreau sa-mi schimb doctorul, am intrebat-o daca ma primeste la un control si m-a programat pentru luni dimineata la ora 8:30. Spre seara m-a sunat si vecina sa imi spuna ca a fost azi la un nou control si este foarte incantata de doctora. Abia astept sa o cunosc luni
Acum incepe partea lunga de povestit.. nici nu stiu daca sa scriu in mesajul asta sau sa fac mesaj nou.. cred ca ar trebui mesaj nou ca nu stiu cat imi da voie forumu sa scriu intr-un mesaj...e legat de nenea doctoru... revin

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

asa.. sa incep cu inceputul... cand am aflat ca sunt insarcinata i-am spus mamei... cum sunt singura ei fata si primul nepotel mama a incercat cu disperare sa ma ajute sa gasesc un medic bun asa ca a inceput sa se intereseze in stanga si dreapta... si-a adus aminte ca cumnata unei matusi de-a mea lucreaza la municipal, a vorbit cu matusa care a vorbit cu cumnatasa, care a zis ca sora unei colege si prietene de-a ei este asistenta la ginecologie asa ca m-a trimis la ea, ea m-a dus la dom doctor.... dupa cum spuneam si zilele trecute, pe tot parcursul sarcinii domn doctor nu mi-a facut un control.. nimic.. doar s-a uitat pe analize si atat...La prima vizita mi-a spus ca am miopie si ca pe baza conformatiei mele se pare ca am bazinul mic si imi va fi greu sa nasc normal asa ca recomanda cezariana...cand a venit rezultatul la TT mi-a spus ca e bine ca asa scrie pe el, dupa ce eu i-am atras atentia ca asistenta de la TT a spus ca o valoare este cam mare, mi-a spus ca pt linistea mea sa ma duc la dr albu sa vada analiza sa-si dea cu parerea...
Luni cand am fost la control nici nu am intrat bine n cabinet ca m-a intrebat cine m-a trimis la el.. nu l-a interesat cine sunt si ca sunt de mult pacienta lui... mi-a spus ca valoarea aia de la TT e mare si nu e bine ca pot face un malformat iar eu am miopie si probleme cu bazinu si nu pot naste normal si ca sunt inconstienta si el poate sa nu imi mai urmareasca sarcina daca vrea..etc .. cand am ajuns la ambulatoriu si am vazut ca nici macar o amarata de hartie nu a fost instare sa scrie calumea astfel ca nici macar asistentele de acolo nu intelegeau ce vrea de fapt, am plecat direct.. nu m-am mai dus sa-i spun nimic.. pur si simplu nu mai vroiam sa-l vad...
Azi nenea doctoru si-a adus aminte de mine.. si-a adus aminte si numele si cine m-a trimis la el (s-au si-o fi dat seama ca a gresit).. s-a dus la tanti asistenta de la ginecologie (care ma adusese la el) sa o intrebe ce s-a intamplat cu pacienta.. ca cica el mi-a dat sa fac niste analize ca am probleme cu sarcina si m-am dus sa le fac si nu mai m-am intors..drept urmare tanti asistenta si-a sunat prietena care si-a sunat sora, care a sunt-o pe cumnata matusei mele, care a sunat-o pe matusa mea care a sunt la mama sa vada unde e pacienta... asa ca cica maine ar trebui sa o sun pe tanti asistenta sa ii explic ce s-a intamplat (nu ca ar conta prea tare pt ca ea o sustine sus si tare ca e un doctor bun).. acu matusa o suna pe mama panicata ca daca am gasit alt doctor sa ma duc mai repede la control ca nenea doctoru zice ca am probleme cu sarcina si nu e de bine... .. bineneles ca mama s-a speriat si m-a sunat sa ii dau mai multe amanunte.. intr-un final am linistit-o si i-am spus ca probabil nenea doctoru si-a dat seama ca a gresit si incearca sa o dreaga cumva...
of doamne cat tam tam s-a facut pt ca un nene doctor a avut o zi proasta
da hai ca va plictisesc.. fug sa citesc din urma

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Asa am patit si eu cu recomandari si m-am lipsit de mult. Nici macar nu mai intreb.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Andira mersi mult Cartile nu le citesc nici eu pe calculator. Am o imprimanta unde bag cerneala cu siringa si hartia e ieftina, asa ca le tiparesc si citesc seara inainte de culcare. De la FH mi-a placut Steaua si biciul (Whipping Star) cu urmarea The Dosadi Experiment - ambele exceptionale; si mai este ciclul Pandora din 3 romane urmare a unui alt roman al lui mai vechi Destination Void. Dune e fain, dar de exemplu cele 3 romane scrise de fiul lui ulterior ca si completare sunt extrem de slabute.

Andra mersi

Roxana si tie. Mersi de gandurile bune. Inca nu stiu nume, dar ma gandesc la ceva sa fie si in romana si in germana si sa fie si fain. Tare greu cu numele de baieti. Data trecuta am dezbatut la maxim si nici cum nu m-am inteles cu sotul. Ca sa nu zic ca ne-am hotarat la un nume si dupa ce am nascut sotul a trecut altul (care imi placea mie mai mult defapt) ca al doilea nume. Lui ii placea Adrian, mie Andrei, eram hotarati pe Victor Adrian si acolo a trecut Victor Andrei cum mi-ar fi placut mie. Acum nu stiu inca.

Lara esti tare draguta ca te-ai gandit la mine

Denisa mersi mult

Ina mie mi-a crescut sanii ff tare si ii aveam mari si inainte deci trebuie sa port sutien serios. Acum am tot cu sarma, dar ca numar ajustat la realitate si nu ma strange si nici nu ma apasa nicaieri. De alaptat am avut sutiene din bumbac fara sarma pe care le-am purtat non stop, inclusiv noaptea. Daca le dadeam jos faceam inundatie.

Vio esti o scumpa

Briza unde te vezi tu categoria grea, zau asa - nici nu se vede bine burtica mamica frumoasa.

Ioana mersi mult de tot!

Ella chiar ca cineva acolo sus ma iubeste

Bluekidoo nu iti mai fa atat stres. Lasa-l acuma sa se agite, care-i problema. Mergi tu luni linistita la cealalta doctorita si vezi daca iti place. Recomandari din astea la mana a tz-spea nu prea merg. hai sa vezi ca totul va fi bine.

Mami 20+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Roxana am uitat sa iti zic ca si eu simt tare putintel pe bebe. Adica il simt de mai multe ori pe zi, doar ca nu asa puternic cum era Victor la varsta asta. Mai mult se foieste asa si miscarile le simt tare jos. Am vazut defapt azi la eco ca statea cu capul in sus si picioarele foarte jos. Acuma inca nu ma stresez ca nu are decat 350 de grame la masuratori si nu are cum sa imi miste burta din loc inca. Lasa ca ne facem noi mari

Ma duc sa ma culc, ca dorm cu urechile ciulite ce face juniorul. Cum am scapat de o belea a venit alta - mi-a facut febra in seara asta si era bietul ca o placintica. Ofof nu e usor sa fii mamica. Mai ales cand e bolanv nu pot dormi deloc, ca tot merg sa il verific daca e bine. Ce importanta e sanatatea.

Noapte buna!

Mami 20+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
Ioanact ce mai face mititica ta Ioana? ea ce isi doreste o surioara sau un fratior?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
26+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Multumim! Este bine..apropo, i-a trecut secretia din gat/piept de la siropul Stodal (uitasem sa va anunt ).
Inca nu stie ce e 'aia' surioara sau fratior (cel putin asa cred eu), in schimb in fiecare zi ii zic ca mama va avea un bebe (at imi pupa burta), si cand va creste mare se va juca cu Ioana, dar pana atunci va trebui sa-i schimbam pampersii (la care ea raspunde:"aba"=oala , stie ca tb sa faca ea la oala, cand aude de pampersi), mami ii va da lapte..spunand toate astea o vad bucuroasa..rade de fiecare data cand ii zic..nu stiu ce intelege ea, dar e bine ca se bucura.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Nu e mai bine de mine, ca dorm singura in pat ..mai dorm si cu sotul, dar cand are a doua zi slujba la biserica doarme in alta camera.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

alina nu vreau sa fiu indiscreta, dar nici sa mor proasta
asa cer normele bisericesti, sa nu dormi cu sotia inainte de slujba? ma refer pur si simplu la dormit ca de altceva banuisc ca nu se mai pune problema.

POZE

25+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Sotul doarme in alta camera pt ca se mai intampla sa se trezeasca Ioana, cand ii ies maselele..ca astea au mai ramas, si vrea sa fie odihnit pt a doua zi.
Deci asta e motivul..au fost nopti cand dormea si cu mine at cand a doua zi avea slujba, sau adormea la tv (avand tv-ul in alta camera decat in cea in care dormim ).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ioanact maine am eco la 11.
Eu azi am avut o chestie aiurea.Bebe cred ca s-a "suit" in pod si sta asa cu spinarusha in sus si cu caputzul in dreapta si statea asa....incordat.Mai dadea un shut,un beep,un claxon.Maine am emotii.Oare de ce?Oricum bebe TREBUIE sa fie bine.
Veste buna: una dintre amicele mele a ramas gravida .Una din cele 2 cu FIV.Uraaa!!!!

cuGeorge-Theodor

AMR +14 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

intelesesem gresit.
Atunci asteptam maine vestile bune.
Felicitari pt prietena ta! Sa aibe o sarcina usoara si la termen!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput