Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Briza unde ziceai ca-i burta aceea mare? Mie-mi pari foarte bine la varsta asta a sarcinii!!
Denisa ce faina e pernuta!!!!! Mor dupa buburuze si-am vazut eu pe ea cateva bulinoase!

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

rebiana27 am de sustinut inspectia speciala pt gadul II(ultima) si ma asteapta examenul in vara, atunci am nevoie de multi pumni stransi. cum te mai simti? ce face burticuta?
Ioanact/red] ce mai face mititica ta Ioana? ea ce isi doreste o surioara sau un fratior?
ellanik cand am ramas fara net erai si tu in renovari. in ce stadiu esti acum? te asteptam cu bancuri tari si cu stare ta de spirit optimista
[red]oanaiacovita felicitari pt frumoasa burtica din poze si felicitari si pt carut. esti cea mai constiincioasa mamica a forumului. iertare pt celelalte mamici, dar tar draga mi-e oana. ati vazut in poze cum se citeste pe chipul sau bucuria de a fi mama?
mamici dragi, va urez o noapte linistita tuturor. eu dorm ceva mai greu noaptea caci merg f des la baie si ma chinui sa adorm dar asta e...nu ne cerem osanda

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
26+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

briza marii, dar unde e draga burtica ta, si la 21 de sapt??? e bine "camuflata" in bluzita, ca abia se vede. insa tu arati f bine si fericita. a... v-ati hotarat la nume pt bebe??? tot baietel a ramas, nu? sau mai astepti morfo?

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oanka cu siguranta iti vom tine pumnii stransi ca sa ai bafta si la inspectia speciala si la examenul din vara! La vara, in august, vei mai avea niste pumnisori micuti care te vor incuraja cu cel mai dulce "succes mami!"
Eu am terminat anul trecut scolar cu gradele si ma simt mai relaxata! Vorba unei colege.. "de-acum astepti pensia"

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

selina, ma bucur tare mult pentru vestile bune!!! aveti in continuare grija de voi si.. gandeste pozitiv !!(asta-mi spun mereu si mie )

Denisa, sa folosesi sanatoasa si pernita. astept impresii poate imi iau si eu. Ce-mi place cum ii zici tu...bebeluna

Anca, eu mi-am mai spus parerea referitoare la kg...si eu primesc complimente dar cui ii pasa bravo pentru atitudine !! esti frumoasa !!

michelle, am mai vazut si eu parinti din astia ce sa mai zici...pacat de copilut, ma gandesc ca si educatia in familie va lasa de dorit
LA MULTI ANI mamei tale !

andira, ..ce de bunatati gatesti tu pe acolo !! zau cand ai timp de toate? tu nu obosesti? bravo mamica model !!

andra, bine faci cu plimbarile..Si eu faceam la fel la sarcina anterioara, si sa stii ca a prins tare bine. Si pt travaliu. gandeste-te ca in ziua in care am nascut m-am trezit relaxata la 9 dim iar la ora 15 se nastea Alex. Din pacate acum m-am "comozit", am carnet de 3 ani , dar abia de 3 luni conduc constiincios aproape zilnic asa ca, recunosc, evit mersul pe jos Dar ma gandesc serios sa-mi fac un program cat de cat..pupici si tie mamica frumoasa

lara, ff bune sfaturi..multumiri pt initiativa

briza te tii si tu de glume esti frumoasa burticuta..

pup toate burticutele de mamici superbe si constiincioase...
trimit mes ca a mai pierdut unul inainte..incerc sa revin..dar avem musafiri

Ioana, 24+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

rebiana - e cu ratuste si buburuze perna.
Briza- unde burta aia mare. Si a mea e mai mare
Oanka- cand mai ne pui poze cu burtitca?

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

briza marii, dar unde e draga burtica ta, si la 21 de sapt??? e bine "camuflata" in bluzita, ca abia se vede. insa tu arati f bine si fericita. a... v-ati hotarat la nume pt bebe??? tot baietel a ramas, nu? sau mai astepti morfo?

O sa fac poze in casa intr-o bluza mulata ca sa se vada burtica, dar asta abia in weekend, ca sa imi faca sotul. Nu am mai fost la eco asa ca ..tot baietel. Miercuri mergem la morofologica, si am niste emotii de nu mai pot. Plus ca abia astept sa vad ce mai e cu colul, ca am momente cand simt asa ca niste lovituri sub buric care imi dau o senzatie nasoala zici ca acum il scap pe bebe. Eu tot sper sa fie bebe, care sa loveasca acolo, si sa nu fie din cauza ca se deschide colul.
Inca nu stim sigur numele dar probabil o sa ramana Eric Mihai asa cum isi doreste sotul. Am tot repetat numele lui si parca parca nu mi se mai pare ca vine asa aiurea impreuna cu numele de familie

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza arati foarte bine, si burtica e cat trebuie, dar intr.adevar nu se vede pt ca e bluza larga
tu faceai tae bo inainte nu?

denisa frumoasa si camasa cu nasturi , de fapt mie imi place cel mai mult si pare mai mica , asa e

oanka bafta la examen!

eu azi am simtit mai rar miscarile bebelusului...si parca nu asa de puternice ca pana acum, dar ma gandesc ca poate e normal sa nu simtit in fiecare zi cu aceeasi intensitate

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Nu e mai bine de mine, ca dorm singura in pat ..mai dorm si cu sotul, dar cand are a doua zi slujba la biserica doarme in alta camera.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

alina nu vreau sa fiu indiscreta, dar nici sa mor proasta
asa cer normele bisericesti, sa nu dormi cu sotia inainte de slujba? ma refer pur si simplu la dormit ca de altceva banuisc ca nu se mai pune problema.

POZE

25+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

denisa e super perna, cat ai dat pe ea si de unde, ai uitat sa imi raspunzi , este umpluta cu melana sau cu granule de polistiren? cat despre camasa e super!!! din asta sigur nu o sa iasa tzitzi nepoftita afara

briza burticuta este bine camuflata de bluza probabil, asteptam pozele din week-end

oanaka pe 3 decembrie suntem cu sufletul alaturi de tine

rox nici eu nu simt in fiecare zi miscarile lui bebe cu aceeasi intensitate, dar cred ca este normal, mai doarme si lumea, nu-i asa?

anca nici nu se vad cele 12 kg despre care vorbesti, esti tare sepsi in continuare.

si acum o mica strigare la catalog : marsy, delia13, nikole, mihaelagrosan, anca-iary pe unde sunteti??? de uta-ciun ce mai stiti???

va poop pe toate pe burtici si va urez somnic pufos !!!

POZE

25+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput