Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 3
vikinga spune:
Gabi felicitari pentru baietel! O sa aveti pereche:)Eu nu intru des pe aici din cauza kilogramelor
, ori ma enervati ca slabiti ori puneti numai retete din alea
, greeeeu!Am vreo 14-15kg luate, e de bine daca e sa compar cu sarcinile trecute. Inca 4 zile si o data cu decembrie intru in ultima luna. Bebelina are deja peste 2600gr cit avea acum o sapt si mai crestem!Suntem acum atinsi de un virus, temperatura, muci, tuse..tot tacimul, Aldo revenit cit de cit, Nadja acum cu febra si eu asa intre vad ca o scot la capat doar cu ceaiuri. PS: Tzuni vrea sa revina pe DC
.
Vikinga
34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
Zuzilici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madelaine77 Zuzi, te rog schimba si la mine greutatea: 63,9 kg. am raportat marti dar probabail ca nu ai vazut. Merci ![]() MADELAINE |
Made scuze dar n-am actualizat mai pe nimeni ca n-am avut timp. Ma pregateam in weekend sa actualizez listutza. Dar am sa schimb la tine imediat.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Ce veste buna! Tzunico hai mama ca te-astept cu paine calda.
Pe bune!
Delidana tu ai primit Leg Magic si eu o masina de paine. Miroase in casa acum a paine de numa, numa. 
Gabi felicitari pentru baietel. Ai sa ai pereche asa cum imi doream si eu candva.
F inca ma mai bate la cap sa egalizez si eu balanta in fam. noastra, dar daca nu iese baiat? ![]()
Roxana sanatate multa. 
Vik stai foarte bine cu kg. Sarcina usoara in continuare.
Cuba 2009
Zuzilici
ancadragoman spune:
Neata
Poftiti la cafeluta 

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
louisea spune:
Anca merci de oferta dar eu nu beau cafea :))
Mik merci fain.. Acu am inteles.. Sper sa intre Anda sa-mi mai dea ceva ide de umpluturi
Vik pt moment esti in tipar cu kg.. numa bine :)) La celelalte luasei mai mult,nu? Nu mai ai mult pana nasti... Sanatate la restul familiei
Va pup pe toate.. Azi am liber si ma duc la cosmeticiana sa-mi aranjeze fata ![]()
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
ancadragoman spune:
Atunci un ceai?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
louisea spune:
Da
E tare yumi
Merci
Zuzilici spune:
Buna Dimineatza!
Tzuni pe unde esti???? Hai ca se raceste painea...![]()
Lou dau un ceai pentru o vizita la cosmeticiana...ce zici? ![]()
Anca
si multumim de cafea.
Dragelor va doresc un weekend cat mai placut.
Cuba 2009
Zuzilici
hcclara spune:
Buna dragelor, ce faceti?
Zuzi
, suntem bine toti. si voi?
Gabi ca fain ca o sa aveti un baietel! as mai face si eu un bebe, dar eu nu stiu sa fac numai baieti, si dupa 2, as vrea si eu o fata, dar nu ma mai incumet, cel putin nu deocamdata! distractie placuta la Istanbul!
Vio ma gandesc la tine in fiecare zi si iti tin pumnii!
Crys pup matematicianul!
Anda cum a fost la Viena? frumos tare Pisu!
lou
Mik si mie mi-a facut cu ochiul praji aia cu ness cand am vazut-o postata, dar nu ma incumet sa o fac ca si asa sunt cat o balena, nu ma mai suport si nici ambitie nu mai am!
In zona noastra a aparut iar pedofilul de anul trecut, cel care s-a uitat la Marc si Emily anul trecut in iunie...m-a sunat mama unui coleg de-a lui Marc si mi-a povestit sambata trecuta ca individul respectiv era la blocul vecin noua, si-l studia pe fiul ei si alti copii ce se jucau acolo, si fara nici o jena era cu mana in pantaloni si isi ridica bluza in sus. Atunci sotul ei l-a vazut de sus si a strigat la el ca ce cauta acolo, asta s-a fastacit tot si s-a urcat repede in masina si a disparut. Nu a fost inspirat sa-l pozeze, iar nr masinii nu l-a vazut ca era prea departe...dar m-am ingrozit cand am auzit ca are si masina si e tanar zice la vreo 30 ani,e gras si cu tzatze ca o femeie. politia stie ca au fost mai multe anunturi dar neavand probe (nu a fost vazut sa vorbeasca cu copii sau sa-i atinga) nu au ce-i face. Asa ca stam cu ochii pe copii si nu-i lasamnici o clipa singuri.
Trebuie sa plec acum ca vine barbatu-meu dupa noi, poate mai vin maine-poimaine!
va pup pe toate in parte
Tzuni mi dor de tine!
louisea spune:
Claudia astia trebe
.. Bine faceti sa stati cu ochii pe ei.. Un weekend placut sa ai cu toti baietii tai :))
Zuzi siguuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr.. Facem schimb mai ales cand vine vorba la nota de plata
Dau faliment :)) Mi-am luat si o gramada de producte.. toate ecologice.. Jurlique
Dar a fost tare fain.. si mi-a facut si masaj