Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 3
vikinga spune:
Gabi felicitari pentru baietel! O sa aveti pereche:)Eu nu intru des pe aici din cauza kilogramelor, ori ma enervati ca slabiti ori puneti numai retete din alea, greeeeu!Am vreo 14-15kg luate, e de bine daca e sa compar cu sarcinile trecute. Inca 4 zile si o data cu decembrie intru in ultima luna. Bebelina are deja peste 2600gr cit avea acum o sapt si mai crestem!Suntem acum atinsi de un virus, temperatura, muci, tuse..tot tacimul, Aldo revenit cit de cit, Nadja acum cu febra si eu asa intre vad ca o scot la capat doar cu ceaiuri. PS: Tzuni vrea sa revina pe DC.Vikinga 34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madelaine77 Zuzi, te rog schimba si la mine greutatea: 63,9 kg. am raportat marti dar probabail ca nu ai vazut. Merci MADELAINE |
Made scuze dar n-am actualizat mai pe nimeni ca n-am avut timp. Ma pregateam in weekend sa actualizez listutza. Dar am sa schimb la tine imediat.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Ce veste buna! Tzunico hai mama ca te-astept cu paine calda. Pe bune!
Delidana tu ai primit Leg Magic si eu o masina de paine. Miroase in casa acum a paine de numa, numa.
Gabi felicitari pentru baietel. Ai sa ai pereche asa cum imi doream si eu candva. F inca ma mai bate la cap sa egalizez si eu balanta in fam. noastra, dar daca nu iese baiat?
Roxana sanatate multa.
Vik stai foarte bine cu kg. Sarcina usoara in continuare.
Cuba 2009
ancadragoman spune:
Neata
Poftiti la cafeluta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
louisea spune:
Anca merci de oferta dar eu nu beau cafea :))
Mik merci fain.. Acu am inteles.. Sper sa intre Anda sa-mi mai dea ceva ide de umpluturi
Vik pt moment esti in tipar cu kg.. numa bine :)) La celelalte luasei mai mult,nu? Nu mai ai mult pana nasti... Sanatate la restul familiei
Va pup pe toate.. Azi am liber si ma duc la cosmeticiana sa-mi aranjeze fata
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
ancadragoman spune:
Atunci un ceai?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
louisea spune:
Da E tare yumi Merci
Zuzilici spune:
Buna Dimineatza!
Tzuni pe unde esti???? Hai ca se raceste painea...
Lou dau un ceai pentru o vizita la cosmeticiana...ce zici?
Anca si multumim de cafea.
Dragelor va doresc un weekend cat mai placut.
Cuba 2009
hcclara spune:
Buna dragelor, ce faceti?
Zuzi, suntem bine toti. si voi?
Gabi ca fain ca o sa aveti un baietel! as mai face si eu un bebe, dar eu nu stiu sa fac numai baieti, si dupa 2, as vrea si eu o fata, dar nu ma mai incumet, cel putin nu deocamdata! distractie placuta la Istanbul!
Vio ma gandesc la tine in fiecare zi si iti tin pumnii!
Crys pup matematicianul!
Anda cum a fost la Viena? frumos tare Pisu!
lou
Mik si mie mi-a facut cu ochiul praji aia cu ness cand am vazut-o postata, dar nu ma incumet sa o fac ca si asa sunt cat o balena, nu ma mai suport si nici ambitie nu mai am!
In zona noastra a aparut iar pedofilul de anul trecut, cel care s-a uitat la Marc si Emily anul trecut in iunie...m-a sunat mama unui coleg de-a lui Marc si mi-a povestit sambata trecuta ca individul respectiv era la blocul vecin noua, si-l studia pe fiul ei si alti copii ce se jucau acolo, si fara nici o jena era cu mana in pantaloni si isi ridica bluza in sus. Atunci sotul ei l-a vazut de sus si a strigat la el ca ce cauta acolo, asta s-a fastacit tot si s-a urcat repede in masina si a disparut. Nu a fost inspirat sa-l pozeze, iar nr masinii nu l-a vazut ca era prea departe...dar m-am ingrozit cand am auzit ca are si masina si e tanar zice la vreo 30 ani,e gras si cu tzatze ca o femeie. politia stie ca au fost mai multe anunturi dar neavand probe (nu a fost vazut sa vorbeasca cu copii sau sa-i atinga) nu au ce-i face. Asa ca stam cu ochii pe copii si nu-i lasamnici o clipa singuri.
Trebuie sa plec acum ca vine barbatu-meu dupa noi, poate mai vin maine-poimaine!
va pup pe toate in parte
Tzuni mi dor de tine!
louisea spune:
Claudia astia trebe .. Bine faceti sa stati cu ochii pe ei.. Un weekend placut sa ai cu toti baietii tai :))
Zuzi siguuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr.. Facem schimb mai ales cand vine vorba la nota de plata Dau faliment :)) Mi-am luat si o gramada de producte.. toate ecologice.. Jurlique
Dar a fost tare fain.. si mi-a facut si masaj